Måndag

Då är man inne på sin andra arbetsvecka då... känns väl helt okej. I början var de dock j*vligt segt men de går bättre för varje dag känns de som,  börjar få rutin på de hela. Anyway, har gått och kärat ner mej i dessa stövlar, sjukt snygga, lr vad säger ni? Fundera på att slå till på ett par sådana, tänk er en halvkort klänning och dessa stövlar till, snyggt lr vad?! ;D


Just dessa kommer ifrån Topshop, me want!


Pepp pepp pepp

Nu är klag-Jossan igång igen. Gaaah, vad de svider i halsen. Vet inte hur många koppar te jag har druckit nu, och jag vet inte hur många ggr jag varit tvungen att springa på toaletten. Hehe, det här tar ju fanimej på krafterna.
Bad mamma köpa halstabletter för typ 5 timmar sen, men hon har icke kommit hem än...

Jag är sjuk, och det finns ingen som kan passa upp mej här hemma:( Jag som vill ha glass och möjligtvis en liten chokladbit ;) Nåja. jag får nöja mej med att gnaga på en morot... man kan ju inte alltid få sin vilja igenom...right?



Ännu ett meningslöst inlägg.... hihi :P
Nu är det filmtajm!

Sakta vi går genom stan tra la la la....

Va ute och promenerade igår kväll i innestan efter en sen middag. Vi gick mellan några hus lite längre upp från standvägen. De såg så mysigt ute när man kollade upp mot fönstrerna där dom hade lamporna tända. De såg så hemtrevligt ut, the way I like it!

Fy tusan vad avis jag blir på dom som har råd att bo sådär fräsigt!
Men snart så ;) Ska fan jobba häckan av mej det här året, jag ska ha en lägenhet mitt i smeten, kanske inte just på strandvägen men iaf i innestan. Woho, det kommer bli sååååå bra ;D



Snart så, snart så.....  ;)

Sista veckan på semestern n' i'm sick!


Vad dagarna går fort egentligen, hela sommarn är ju snart förbi!
Sista veckan på semestern och jag har desutom blivit sjuk. Brosarn som har smittat mej nu igen. Har ont i halsen och känner mej allmänt trött. Det kan fan inte bli värre! Eller?
Nåja, ska stanna hemma idag och försöka bli frisk, eller vi får se, har ingen större lust att ligga hem när det är strålande väder ute. Vi får helt enkelt se vad jag hittar på för skööjj:)

Tänkte fixa om designen (på bloggen alltså) haft den sålänge jag kan minnas. Borde kanske frächa upp den lite lr vad säger ni?

Men nu tänker jag fixa en kopp varm te, kanske blir lite bättre i halsen då....lr inte:(

Toodels!


Vad vill jag?

Ligger och funderar såhär innan läggdags. Funderar på livet, funderar på drömmar och visioner. Funderar på vad jag vill och på vem jag är. Vem är jag egentligen?  Och vad vill jag? Hur vill jag att mitt liv ska se ut? Kommer jag någonsin att lyckas med någonting här i livet?
När dramatiska förändringar sker i ens liv som vänder upp och ner på ens vardag så får man säg en tankeställare.
"Man ska ta vara på varje sekund, varje dag kan vara den sista för vem som helst". Det är så hemskt att tänka så, men det stämmer ju.

Har en massa ångest inom mej, kan liksom inte riktigt tänka klart. Känner mej sorgsen. Går runt med en stor klump i magen hela tiden. Allt som jag tycker är roligt är liksom inte lika roligt längre... 
Så känner jag i alla fall just nu, vissa saker är som förut, andra helt annorlunda, vissa drömmar är större, andra mindre.
Hur vet man vad som är rätt? Vad som är fel? Vad som är sant och hur stora risker man ska våga ta? Hur vet man var man hör hemma om hemma känns väldigt, väldigt långt bort? Hur lär man sig att kompromissa när man vet bästa själv egentligen? 

Jag undra om jag någonsin kommer komma i undefund med vad jag egentligen vill....


Lördag idag

Va de inte jag som skulle börja blogga? Hmm.... nåja, bättre sent än aldrig, lr vad säger man? Är hemma i sthlm nu iaf, ända sen jag kom hem har vi haft piss väder här, vad är detta egentligen? Inte alls kul, hela sommaren har ju nästan gått och snart ska jag börja jobba:( Vill inte! Men ska inte hänga läpp för det...

Anyway, hur ser lördagens planer ut då? Well, Maria ville att jag skulle hänga med på grillfest ute i Djursholm.. men jag vet inte. Känner mej inte så taggad inför det om jag ska vara helt ärlig. Känner ju inte han som bor där så himla bra heller, men vi får se hur jag gör. Kan ju inte sitta hemma och tråka som nån gammal nucka haha, right?

Imorn kommer jag och Jessi har lägenheten för oss själva tills på måndag kväll, resten ska åka till Finland fram och tebax. Vad säger man är det inte skönt så säg? Snacka om värsta festen vi ska ha här då!  Dom skulle bara veta (mammi och pappi alltså) vilket big mistake dom gör när dom lämnar oss skitungar hemma ensam ;) Närå, så kul ska vi icke ha det. *A* kommer iaf hit imorn och vi tänkte laga lite god mat och sen gå på bio lite senare på kvällen och se "en sommar med Göran" som jag länge tjöötat om att jag velat se haha, nån som sätt den föresten?
Jessi vill nog oxå hänga på antar jag. Kan ju inte lämna lillgrisen hemma själv? :O

Nä hurrni, nu skall jag göra lite nytta!

Toodels!


Va ju tvungen att täcka över fejjset, såg icke bra ut :P
(Tagen utav Adam sista kvällen på gotland, längtar tebax :( )


RSS 2.0