Det här är helt sjukt! Ni kommer inte tro mej... LÄS!

Vilken härlig dag! Va in till stan idag med syrran, skulle hjälpa henne att hitta nått snyggt till skolavslutningen. Dock hittade hon inget och det blev som vanligt, d.v.s jag kom hem med flera kassar och hon bara en tröja. Shit vad mkt snyggt jag hitta, bl.a fick ett par vita korta shorts följa med hem och ett ursnyggt linne från D&G. Jag vet, har lovat mej själv att lugna ner mej med shoppingen, men gaaah kan inte hålla fingrarna borta, jag är som ett barn på julafton haha :P

Och igår kväll träffade jag J :) Vi gick en promenad ut till djurgårn och satte oss i gräset precis vitt vattnet, Mysigt! Dock ställde jag till med värsta scenen. Jag började blöda näsblod! Fyfan vad pinsamt! J fick springa och hämta papper medans jag satt där och höll på att förblöda. Haha, gulligt av honom! När det började bli kyligt började vi röra oss in till stan. Klockan var runt 11 på kvällen och det var fullt ös ute. Så vi satte oss på en uteservering på östermalm och beställde rosé vin. Man kan sammanfatta hela kvällen som en riktig trevlig kväll :) Och imorn ska vi gå på fotboll, J har fixat gratis biljetter till matchen mellan Sverige och Ukraina på Råsunda. Kommer bli kul!

MEN NU KOMMER VI TILL DET SJUKA. Igår kväll hade ju den legendariska rockgruppen KISS kosert på Stadion, och självklart så var ju inte jag där. Men vet ni, när jag var på väg hem från stan, klockan var runt 3 på natten och det var dött ute på stan där jag befann mej (var på odenplan), så såg jag 3 vita limousiner parkerade utanför "Buger King"?! Okej tänkte jag, vad är det frågan om. Och vet ni, utanför limousinen stod det en snubbe med ryggen mot mej med svart hår och svarta kläder. Tänkte inte så mkt mer på det utan jag gick förbi och vände mej om när jag paserat honom. Och vem fan är det jag ser????????????????????? GENE SIMMONS en av sångarna i bandet KISS! Whata fuck, jag blev helt chokad, och han tittade efter mej när jag gick förbi. Fattar ni vi fick värsta ögonkontakten!!!!!!!!! Det var helt tomt, inge folk eller nånting han stod där helt ensam! Det är helt sjukt asså! Jag skulle ha frågat efter autograf, tagit en bild eller vad fan som helst, varför gjorde jag det inte för?????? Typ ingen som kommer tro mej( i andras ögon låter det väl lika trovärdigt som om man hade sett ett UFO men liknelsen är faktist slående, och jag hade inte druckit mer än ett glas rosé vin!) Men allt det här är SANT jag såg GENE SIMMONS utanför Burger King!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har fortfarande inte smällt detta!

Jag är i chock!
image641 image643

image644

Hello my name is Yousofine and I´ve got my head up my ass

image640
Godmorgon! Är ledig idag, så jädrans skönt. Ska snart gå ut och lägga mej, vill bli brun tills ikväll då det blir utgång with the girls. Är fortfarande sjukt besviken på mej själv angående matten :( Jag kunde fan har presterat mkt bättre. Men ni ska veta att läraren jag har i matte är en jävla kärring. Ett IG betyg kan inte sättas bara för att de gick dåligt på Na-proven. Jag har inte ens fått någon ig-varning innan, och det brukar man få om dom ser att man ligger dåligt till. Fyfan säger jag bara! Pratade med min lärare om att jag ska få komma dit en gång i veckan efter sommarn och läsa om kursen och få ett G! Nåja, pallar inte ens tänka på det, dom kan dra åt .....allihop!

Ska äta frulle nu och skruva upp ljudet på max på radion som spelar Gunther just nu, bara för att jävlas med alla andra som bor i det här huset! Hahahahahahahhahaha!

P u s s i l a g o

Buhuuuuuuuuuu!

FITTABALLEKUKRUNK! Jag fick reda på att jag får IG i matte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :,(


Fre fre fre fre freestylooor!

Hade inget annat vettigt för mej så va inne på youtube och hittade dom här klippen...


Idol Kazahstan (fan snubben är ju skön ju)


Idol Polen


Idol Malaysia

Baby baby, why can't we just stay together...



Tudddiiiluuu ;)
Idag är jag på toppen humör, dansade och flummade runt som tusan imorse samtidigt som jag lyssnade på Sunblock "baby baby". Älskar den låten, ploppar upp en massa roliga minnen ifrån i sommras när jag och M var ute med båten :)
Iallafall, ska in till stan idag direkt efter skolan och kika in klänningar, vill har flera blomiga, som himla sött :) Vill ha en blå, har ju nästan bara rosa kläder, lite kul med någon ny färg sådär ;)

Nej nu ska jag fortsätta med min CV i engelska, går jäkligt bra :)

P u s s i l a g o


Hej hej, hemskt mycket hej!

image639
Tänkte skriva lite om min innehållslösa dag . Va ju på Naturhistoriska museet idag med klassen. Fyfan vad det sög. Vi blev guidade av en tråkig gammal tant som berättade om hur jorden skapades osv. Som om man inte redan visste det... vid det här laget. Nåja, kan vara bra med en uppdatering ibland haha:P

Va som himla varmt idag så jag höll på att kola av. Så när jag kom hem ifrån studiebesöket så gick jag ut på altanen och la mej och sola. Well, ni vet ju hur resultatet blev. Shit vad jag kommer bli rynkig när jag blir gammal efter allt solande, haha, men palla tänka på det, det är väl bara att lägga sej under kniven om det skulle behövas, right? ;D

Har typ inte hänt så mkt mer, har vart en ganska lugn dag. Ska försöka göra klart spanska läxan oxå, har en massa glosor som jag måste plugga in.

Nejj hurrni, nu skall jag äta innan jag går till sängs :)

Good  night  and  don´t  forget  to  be  tight

BUS kräm is the shit!

Nu har jag kletat på 30 lager brun-utan-sol kräm. Mina ben är alldeles glittriga, syns inte på bilden dock. Blir väl som vanligt, jag vaknar upp på morgonen med oranga ben likt två stora morötter.

image637
...ska ju bli över 20 grader varmt imorgon (om man nu kan lita på väder-gubben) och jag har tänkt att ha kjol på mej, så att komma till skolan med kritvita ben är inget jag tänker göra!

Jag har bränt bringan

Faaaaan har bränt bringan som min syrra brukar säga haha. Är helt röd! Har legat och solat typ halva dan i bikini. Ser förfan inte klokt ut, I look like a....kräfta!? Men det kanske lägger sej över natten(?) Får hoppas det! :/


image636
P u s s / kräftan

Är det verkligen så roligt att läsa min patetiska "ytliga" blogg? ;)

Apropå dålig uppdatering, har fått höra från flera styckna att jag bloggar allllllllldeles för lite. Är det verkligen så roligt att läsa min patetiska "ytliga" blogg? ;)

Hehe, det kommer bli mer bloggande när jag är klar med allt skolarbete som tar upp alldeles för mkt av min dyrbara tid, promise;)
Sålänge får ni hålla tillgodo med dom få inlägg jag slänger in:)


Jävligt slitigt på jobbet just nu älskling

image634
Bara 10 dagar kvar tills studenten, det går galet fort!
I can't wait ;) Ska bli så jävla skönt att få slippa allt slit och alla läxor, men vem säger att det bli lättare sen? Jaja, skönt ska det bli iaf!

Har vart en ganska lugn dag idag. Har varit sjukt trött, men jag får skylla mej själv då jag går upp kl halv 6 varje morgon. Fick reda på att jag ska göra omprov i matten, Ha! som om jag inte redan hade fattat det. Jag suger på matte helt enkelt, men man kan ju inte vara bäst på allt, lr hur? Well, kommer gå åt helvette igen kan jag säga redan nu, kanske har jag fel inställning? Nåja.

Och imorn ska jag till Naturhistoriska museet med klassen. Fan vad kul! I helvette heller. Vette fan hur många ggr jag vart där! Lutar åt att helt enkelt skita i att följa med och ligga hemma i min säng och sova. Ska vara i skolan redan klockan 8, och i vanliga fall börjar jag 9 varje morgon. Katastrof! Ahhh maaa god, hinner ju inte sminka mej då!!!!! (Skämt åsido) Men närå, jag ska inte skolka, I'm a good girl ;)

Well, ska sminka av mej nu och hoppa i mysdräkten :)

P u s s i
image635

Nej, jag är inte besatt av honom...

Hej hopp gummi snopp!
Ska snart ha en dejt med min säng men först tänkte jag slänga in den här videon på...kan ni gissa vem? Ja, ni gissade rätt Urs Bühler såklart! Well ni kanske tycker att jag har värsta kass musiksmak men nu äre sångaren det handlar om, och låten är väl inte den bästa som dom gjort.


G o d   n a t t  <3

Hola Belgrad!

image629 image633
Visst var det rätt låt som vann igår? Snyggingen Dima Bilan var ju helt klart bäst!
Jag blev verkligen chockad att det gick så dåligt för Sverige, 18 plats. Visst låten var ju inte direkt den bästa och jag tyckte hela framträdandet var en aning stelt. Men låten var iaf värd att hamna bland top 10.
Jag hade tippat på att Ukraina, Ryssland, Norge, Frankrike (haha vet att dom flesta inte håller med men vafan Frankrikes bidrag var ju klockrent, och snubben va ju skön) eller Danmark skulle ta hem hela skiten.

Men det bästa med hela festivalen var ju endå när Björn Gustafson skulle dela ut poängen haha ;D
Hola Belgrad!


Call on me!

Hej, ska iväg och träna nu, visst är jag duktig? ;) Haha...  sorry för dålig uppdatering men har inte haft  tid till  att blogga. Slänger kanske in ett inlägg senare ikväll, för er som är intresserade :P

P u s s i l a g o

It fucki'n hurts!

Faaaaaaan vad jag har ont i ryggen! Är hemma ifrån skolan idag tack vare ryggen. Låter som en gammal kärring nu, jag vet men gaaaaahh va ont jag har. Ska snart bada bubbelbad och fixa naglarna. What else can I do? Har inge plugg lr nånting att ta itu med. Skönt! Det är iaf fint väder ute idag, så kanske gör mej en hallon smootie och sätter mej här utanför, och solar lite. Min solbränna börjar avta och man vill ju inte se ut som ett lik i fejjjset!

Måste ringa Maria oxå angående imorgon. Men gör det senare.

Nepp, nu ska jag bada!

P u s s i l a g o

image628

Should I care?

Blir så j*vla less! Blir säkert inte av :( Jag som såg fram emot det och allt!

Uppe med grisen?! ehh tuppen heter det väl...

Visst är jag uppe tidig? :P Börjar inte förens kl 9. Så vad gör jag uppe nu? Ni måste tro att jag är psycko lr nått, men å andra sidan så är jag det oxå. Har precis badat och sminkat mej och smörjt in mej med min älskade bodylotion, den luktar så gott! Ska snart äta frulle. Men först ska jag blåsa håret. Hahaha! ;)

Såhär sexig ser jag ut just nu, ful t-shirt och vita strumpor?!  Snyggt va?
image627

Im tired of this!

Godmorgon på er! Allt bra? Här är det toppen! Jag är frisk och känner mej piggare än vanligt, trots att jag gick upp 5 imorse (börjar 9). Ni får kalla mej sjuk om ni vill, som går upp så tidigt.
Aja. Är i skolan nu iaf. Första lektionen är EGET ARBETE! Fyfan vad jag hatar dom lektionerna. Har ca 12 Ea i veckan. Jaha, tänker ni, det är väl bra, do what you want, men NEJ! Jag är klar med allt som jag ska vara klar med, finns inget vettigt att göra. Få bara sitta här vid bänken, men en kass jävla bok.

Ska ha utvecklingsamtal i eftermiddag. Sista gången. Så jädra skönt.
Vi kommer snacka om betygen och hur det har gått för mej. Ska bli kul och höra. Få säkert bara höra en massa gnäll om att jag har en massa  frånvaro från en "viss" lektion. Men ärligt talat så bryr jag mej inte.

Nej sötisar, ska ta och läsa min BOK som suger hästballe (ursäkta språket)

P u s s i l a g o


Tuudddilllu

Sorry för dålig uppdatering, hoppas ni inte är allt för besvikna ;) Har helt enkelt inte haft tid. Bloggar mer imorn ist.

P u s s i l a g o

Top 3 lista, VÄRLDENS snyggaste killar!

Jag och mina listor. Hade inget annat vettigt att göra så tänkte dra till med en top 3 lista på världens snyggaste killar (dock bara kändisar). Har gjort en tidigare så slänger in en till ;) Fjortisvarning? aaa lite kanske :P

1.
image624
Urs Bühler (Il Divo), otippat? Så sjukt vacker! Kolla bara hans ögon, gahh jag är kär!

2.
image625
Jude Law han må vara en "bad boy" men ack så snygg!

3.
image626
Björn Gustafsson sveriges näst sötaste pööjjk (den sötaste är min lillebror) :D

It's raining man!

image623
(Fin bild eller hur? )
Gud vilket trist väder det är ute, blidde ingen promenad, regnar ju! Fast det var inte de som hindrade mej, jag orkar helt enkelt inte...jag är för lat och bekväm av mej. Sitter hellre hemma och dricker te och äter choklad med en bra bok i handen och har allmänt mys, ist för att gå ut i det här vädret.
Har tänkt  börja på en ny bok som heter "väninnan" som jag fick av min vän Maria. Den är skriven av Denise Rudberg och ska vara jätte bra. Slänger in en recension lite senare kanske.

Nu ska jag mysa!
P U S S

Hallå där!

Godmorgon, sovit gott? Det har inte jag. Vaknade inatt av att jag mådde jätte illa, trodde jag skulle spy lr nått! Usch! Min syrra har gått och blivit magsjuk, fast hon är bättre nu, va rädd att jag blivit smittad av henne. Finns inget värre än att vara magsjuk, har inte varit de sen jag var liten. Nej, nu ska jag inte sitta här och snacka äckelheter, ni kanske sitter och äter frukost? :P

Vad händer idag då? Well, ska gå ut ja! Har inte varit ute på flera dagar, har ju legat hemma och mått dåligt. Måste ut och få frisk luft känner jag! Är fortfarande inte på topp, men det kanske blir bättre om jag går ut lite.

Ska fixa iordning mej nu och äta frulle, hörs senare!

P U S S
image622

Varför ser jag alltid likadan ut på alla kort?

image616 image618
image619 image621
Se bara, alltid samma min, alltid tagen i profil. Jag har ca 3000 bilder på min dator, som bara är på mej, och jag ser ta mej fan lika dan ut på alla kort, samma min, same pose, och dom där oskyldiga ögonen (ett försök att se sexig ut? Haha patetiskt). Måste komma med nått nytt, men vad?

Årets första jordgubbar...

åt jag IDAG.... :D
image615
....med grädde till, sååå himelskt gottt!!!!

Stekhett!? Fredrik Ljungberg?

image611
Ligger och läser skvaller, och då möts jag av detta;

image612
"STEKHETT" Ursäkta!? Men menar dom att han på bilden är det? Jag har då aldrig tyckt att Fredirk Pungberg, eller Fredrik Ljungberg kanske han heter....är het/snygg!
Är detta ett skämt lr? Han ser ju ut som en lönnfett gubbe med tunnt hår. Nej usch! Okej, visst hade han snygg kropp i "Calvin Klein" reklamen, men det hör inte hit! Jag kanske har dålig smak...men då får jag ha det oxå!

Nej tacka vet jag Carl Philip, vår stiliga prins, han är iaf HET!
image613

Blir tokig!

Nej jag är inte död, bara mitt internet som  har krånglat, drf jag inte skrivit nått. Men nu verkar det funka, thanx god!
Ska äta isglass nu, mammi va ner å handla :) Va  så himla sugen på nått isigt, då passar det bra med glass :P

Skriver mer senare ;)
Puss!

Lördag, och jag mår fortfarande inte bra

image610

I
dag är det lördag. Spelar egenligen ingen roll för min del då jag kommer ligga hemma hela dan och ha SKIT TRÅKIGT. Mår fortfarande inte bra, har börjat få ont i njurarna!? Kan ju inte vara bra, hoppas det inte är nå farligt och att det går över. Mamma min, är orolig och vill att vi ringer nån läkare. Men nej, vi ska inte blanda in dom, det kanske bara är tillfälligt.
Jaja, ska snart äta frulle, måste få i mej nånting har ju inte ätit nånting på flera dagar.
Vad ska ni göra idag då? Åh juste, ska försöka skriva klart uppgiften i religion B, så har jag det klart. Är ju klar med kursen sen, skönt! Hoppas jag får vg lr t.o.m mvg kanske ;) Hade ju lagt ner så mkt tid på rapportskrivningen om sekter.

Det är vrk ingen höjdare att ligga hemma såhär en lördag. Känner mej sååååå ensam:( Hoppas jag blir frisk till på måndag, vi ska ha utvärdering då (alla som tar studenten). Inte många veckor kvar nu, 5 juni, det går så snabbt. Känns nästan overkligt, jag menar hallååå jag tar studenten:D Men på nått sätt så känns det sorligt, lite läskigt nästan.

Nej mina små sötnosar, ska försöka äta nått nu, ni får förvänta er att det kommer bli en hel del bloggande idag mest "onödiga" ogenomtänkta inlägg , kommer ju ligga i sängen typ hela dan med laptopen. Kul va?  Not!

Jag bjuder på den här

Sådär, nu har jag försökt dölja det värsta vilket innebär att jag... inte gjort nånting! Pallar inte sminka mej lr hålla på, det var såhär gud skapade mej, är medveten om att jag inte ser klok ut, men vafan jag bjuder på den här, jag är faktist sjuk!
image609
Lägg märke till min ursnygga "Djurgårds" handuk jag har runt halsen. Yeajjjj! ;)

Klaga är det enda jag kan göra just nu!

Fick i mej lite coola, ja vet, inte det nyttigaste men det är de enda jag får i mej just nu. Har världens huvudvärk, vätskebrist? Vill inte vara sjuk, inte just nu iaf. Skulle ju haft psykologi idag, och jag har varit tillräckligt mkt borta från dom lektionerna, jag rädd att det lutar åt ig:( Buhuu, det är så orättvist, allt skiter sig bara för mej, vad ska det bli av mej egentligen? Städare? Steka hamburgare på donken? Ha, neeeeeej!

Snart kommer mommo o moffa. Måste försöka fixa till mej lite typ sätta på mej lite mascara, bronspuder lr nått, kan ju inte se ut såhär som värsta bleka liket. Men jag orkar inte:( Har så ont i kroppen, kan typ inte röra mej...fan vad jag tycker synd om mej själv just nu! Patetiskt!

image608


Jag är sjuk, inte i huvudet, utan sjuk ni vet...


image607Stannade hemma ifrån skolan idag, är sjuk, på riktigt den här gången. Knappt att jag orkar sitta här vid datan och skriva. Spydde som f*n igår. Känner mej helt svag nu. Har inte ätit nått sen igår morse, får knappt i mej nått :( Vet inte om det var kyckligen jag åt i förregår, vi hade ju fridlufsdag och skolan hade fixat iordning mat till alla 900 elever, som vi fick ta med oss ist för att äta på skolan. Jag sa ju till V att dom säkert hade fixat den här maten typ 2 veckor innan, kycklingsalladen såg INTE fräch ut. Jag menar, 900 elever, inte fan kan dom göra iordning all mat på en dag.

Nej, nu orkar jag inte mer, ska gå och lägga mej!

Fattig som en mus!

image606
Vart tog värmen vägen?
Jag som trodde att sommaren äntligen kommit hit för att...ja... stanna, men nej, icke! Idag var det sjukt kallt, höll på att frysa ihjäl. Hade på mej min seglarjacka, trodde det skulle bli för varmt, var ju sol i morse, men ickepickenicke. Idag i skolan hade vi fridlufsdag, vilket innebar att man fick välja mellan att springa skoljoggen som var 1,2 mil långt (inte aktuellt om man heter Josefine Groth och inte ens orkar gå en meter) eller gå en promenad runt kungsholmen. Jag valde det sistnämda. Men fan vilket helvette det blev. De både regnade och blåste. Jag som hade stått hela morgonen och tuperat håret, buhuuuu! Såg ut som värsta freaket när vi var tebax. Jaja, jag bjöd på den, det ändå jag ville var att få komma in i värmen!

En annan tråkig grejj är att jag är PANK! Jag har inte ett enda piss öre på mitt kort! Snacka om pinsamt det var när jag skulle betala alla mina "kroppsprodukter " jag hade packat på mej idag inne på åhlens, när det var min tur att betala visade det sejj att jag inte hade pengar kvar på kortet. Han i kassan måste ha trott att jag var dum i huve, som inte har nån koll på hur mkt pengar jag har. Gud vad jag skämdes, kände mej helt plötsligt...fattig. Försökte med mina hundögon in i det sista, kanske kunde han göra ett undantag för lilla mej, och kanske låta det gå för den här gången, men icke! Det var bara att vända på klacken och gå mot utgången. Hade bara lust att peka finger åt han.
Jag får helt enkelt leva pank den här månaden, men det klarar jag...

Jag menar, det är ingen konst att leva billigt när man inga pengar har.

Memories never die...

Fick reda på en sak för några dagar sen, tänker inte nämna vad, men det gjorde mej väldigt ledsen och dessutom arg. Ärligt talat så förstår jag inte hur man kan vara så j*vla egoistisk. Hemskt! Jag blir bara arg när jag tänker på det!
Men vad ska man göra? Vill ju inte lägga mig i, lr rättare sagt jag vågar inte lägga mej i. Känns bara så sorligt alltihop. Alla minnen! :,(

Vet ni, ibland känns det som om jag aldrig tar vara på nånting, jag lever liksom aldrig i "nuet" och ta vara på det fina, och jag märker det inte förens det är försent. Om man bara kunde vrida tebax tiden några år och få chansen att uppleva allt det fina igen. Allt var så mkt roligare och enklare när man var mindre.
http://galeries.teddy2you.com/data/589/thumbs/3026.jpg

Älskar mina vänner och min familj <3


Happy Birthday


image604

Idag fyller min mormor 80-år!
GRATTIS  mormor! :)



Det gick åt helv**et


Har precis haft nationella proven i matte. Gick inge bra :( Fyfan vad jag är missnöjd med mej själv just nu, jag kunde faktist ha prestrerat mycket bättre känner jag.


Min "sommriga" helg

Vilken underbar helg det har varit! Vackert väder, närmare 28 grader varmt och en massa mys, kan inte bli bättre :) I lördags åkte jag och syrran in till stan för att shoppa lite och kolla på studentkanivalen som skulle hållas. Det var 18 klasser som deltog. Riktigt roligt :) Eftersom det var kokhett så kunde vi inte stå där sålänge, höll nästan på att smälla av haha, så vi gick och tog en fika på Sturekatten. Vi bestälde en jorgubbsbakelse var, jätte god :) Älskar jordgubbar!
Sen ringde brosan och sa att han va på väg in till stan och ville möta upp oss, så vi mötte upp honom. Så då blev det att vi gick ett tag till i affärer. Jag hittade en jätte söt blå-randig kort kjol på Zara, lite båtkänsla över den :) Passar bra när man är solbränd om bena. Sen tog vi en promenad vid båtkajen. Så himla vackert. Va en massa turister där som tog kort, sommarkänsla! Vi satte oss på en brygga och solade. Solen tog verkligen, är jätte brun nu.

Och i söndags åkte jag och syrran in till stan igen dock inte för att shoppa utan för att gå å lägga oss och sola på "Humlegården" (ligger vid östermalm för er som inte vet det). Vi åkte in tidigt för att få en bra plats, är ju alltd fullt där annars. Vi hade tagit med oss en filt och lite godis och dricka. Jätte mysigt var det. Så där låg vi och spanade in alla snygga killar som gick förbi eller låg och solade med bar överkropp haha. Me want :P
Nu när sommarn snart är här på riktigt, så kommer ju alla tokgulliga kärlekspar fram. Menar liksom vart höll dom hus innan? Nu ser man folk hålla i handen och hångla hej vilt överallt. Ja, precis överallt. Kul för dom liksom, men jag blir ju avundsjukis :P
Jag vill oxå gå och hålla handen med en söt pojk och vara sådär tokkär! Finns det något härligare än att vara kär? Nej!

Men iaf, där låg vi ett bra tag innan vi bestämde oss för att gå mot djurgården, klockan var runt 12 och det var inte alls så mkt folk inne istan. Så vi tog vårt pick och pack och började gå på djurgården. Shit vad det blåste på vägen dit. Jag som hade kjol på mej fick ju gå runt och hålla fast den så att den inte skulle blåsa upp. Flera ggr hände det att den blåste upp, pinsamt! Kände mej lite som Marilyn Monroe, ni vet den där bilden när hennes klänning blåser upp? Precis sådär hände det mej, fast med kjolen då.

När vi var framme vid bron som gick över till andra sidan (vägen mot grönan) så köpte vi en varsin glass. Vi promenerade en bit till och satte oss vid en bänk precis vid vattnet. Så himla vackert. Skulle vilja ha båt, kom ihåg när jag var t-sammans med M. Han hade båt, och vi var ofta ute och åkte i skärgården. Så himla härligt med båt! Ska be pappa köpa en hehe :P Istället för att köpa bil så köper jag en båt ist. Är ju egentligen inte ibehov av att ha en bil, när man kan åka komunalt ist. Bättre för miljön oxå ;)

Det var min helg det, hur har ni haft det?

Lite bilder som vi tog

image596
Utsikten från bänken vi satt på, visst är det vackert ? :)

image597 image599
Jag på " humlegården" och på bryggan :)

image600 image601
Brosan och syrran :)

Lovely day

image595
Hejj, kom hem från skolan för ett tag sen. Sitter nu ute på altanen med min bärbara och dricker min otrooooligt goda hallon smootie som jag har fixat alldeles själv. Underbart! Har inge plugg eller nånting att tänka på utan, Im free haha;) Men nästa vecka blir det fullt upp, ska ha nationella prov i engelska och i matte. Nej, nu ska jag inte tänka på det, utan jag ska bara ta det lugnt, jag kommer fixa det, Im gonna make it, yeah babyyyy, Im gonna make it! :P

Vad händer ikväll då? Själv ska jag bara relaxa, ha lite hemma spaa med ansiktsmask och hela kitet, måla manikyr på tånaglarna färga ögonfransarna, well u name it, jag är faktist värd det efter allt slit sådeså!
Nu ska jag sola lite innan solen går i moln!

Pössisar

Im back!


(Det är så otroligt vackert på djurgården)

Hej, nu är jag tebax, har ni saknat mej???
Klart ni har!
Va  upp och lämnade in den färdiga rapporten om ätstörningar som jag skrivit i psykologin för ett tag sen. Den blev lite försenad, men det gjorde ingenting sa hon. Well, då var det avklarat, fy fan vad skööööönt. Ni ska bara veta hur mkt  jag har slitit  för att få ihop skiten. Jag har gjort enkät undersökning, sammanställt enkät svaren till ett diagram,  vette fan hur länge jag höll på å trixa med det där. Men nu mina sötnosar, är jag klar! Nu har jag tid för annat :)

Jesperi ringe igår, han har gjort färdigt lumpen och är hemma i Sverige igen. Vi pratade i nästan över en timma, och han höll på att skryta om sina tre medaljer som han hade  fått där. Vi bestämde att vi kanske ska träffas i helgen och ta en promenad runt Djurgården och sen äta på nått mysigt ställe. Det skulle tydligen bli sommarvärme i helgen :) Och sen blir det grillfest hemma hos Maria på söndag, trevligt. Känns verkligen som om sommaren äntligen är här. Så himla mysigt!

Skriver mer senare, har rast nu så ska gå ut å få lite färg på mej!

P u s s p u s s


Bloggpause

Funderar på att göra en bloggpause. Har så fruktansvärt mkt att göra i och med att det bara är lite mindre än 4 veckor kvar tills jag tar studenten, och jag har massa rapporter och halvklara skolarbeten som måste göras.
Men jag tänkte iaf göra en liten resume över hur min vecka har varit.

Måndags:
Vad gjorde jag då? :/ Haha kommer inte ihåg...
Tisdags: Va in till stan och handlade lite grejjer inför studenten
Onsdags: Hade mösspåtagning i skolan, sen va jag in till stan igen med mammi och brosan, och på kvällen var jag på studentskiva .
Torsdags: Valborg, va på fest på Värmdö
Fredags: Pluggade typ hela dan
Lördag: Va och shoppade, bl.a ett par fin fina örhängen till studenten och en jätte fin blommig tub top.

Japp, det är väl de som har hänt. Och imorn ska jag plugga, vill bli färdig med allt så att jag får tid för annat!
Shit vilket tråkigt inlägg det här blev, men somsagt nu kommer de vara dött här i några dagar ;)

Ha de så bra sålänge mina älsklingar<3
P U S S

RSS 2.0