Anställning, yeajj?

Egentligen borde jag ju vara glad, fick ju reda på att jag fått anställning på hotellet och allt. Mitt första riktiga jobb. Det är ju nu cashen börjar rulla in på riktigt, men jag känner mej bara down...? kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, eller jo det kan jag faktist (inget jag vill berätta här på bloggen dock). Kan jag inte bara lägga ner alla negativa tankar? Känner mej bara så himla osäker och det gör att jag inte kan koppla av, det sägs ju att man ska lita på magkänslan och dom grr jag gjort det så har det alltid varit rätt (ni förstår fortfarande inte vad jag babblar om, jag låter det vara osagt helt enkelt).  Ska inte låta det här förstöra något, kanske ska jag bara infinna mej i situationen?


Gotland

Åker ju till gotland snart med Adam, den 4 juli för att vara exakt. Längtar verkligen, ska bli skönt att få komma bort ifrån storstan :) Tycker det ska bli så mysigt, det är så vackert på Gotland, fina stränder, mysiga resturanger kan göra listan lång... det är kort och gott en mysig stad helt enkelt, det är som om man skulle vara utomlands, lite? :)


Är ni med mej? ;D

Yes, nu är det tänkt att jag ska komma tebax till bloggträsket igen;) Efter många om och men så tänker jag börja blogga lite smått, så kul och kunna kika tebax och så,  och ha "allt" uppskrivet ( men nu är det ju inte så att jag tänker vika ut mej helt och hållet här utan ni får en liten smakbit? lr vad man ska kalla det) :) Så alla som är nyfikna på vad jag gör om dagarna, tycker och tänker om saker och ting är välkommna hit.
Blev ju ett ganska hastigt avslut sist, eller vad säger ni? Men ska väl försöka uppdatera lite och berätta vad som hänt sen sist och vad jag sysslar med just nu och så:) Det var ju trots allt ett halvår sen jag skrev :P Tiden går verkligen fort!
 
När det gäller jobb och så, så jobbar jag nu på Quality hotel i haninge, trivs ganska bra där :) Har fått så mkt beröm och posetiv kretik, och det är ju alltid kul :DJobbade ju på ica i nacka i cirka 12 veckor innan. Jag trivdes inte alls, tiderna var  rentsagt ut förjävliga! Började jobba klockan halv 6 på morgonen, fick gå upp klockan halv 4!!! Så ni kan ju tänka er hur jag såg ut om dagarna:P Anyway, nu är iaf det ett avslutar kapitel. När det gäller kärlek och så då? Har träffat världens mest underbara kille, som jag snart varit tillsammans med i ett halvår. Kan ju säga att jag är kär, på riktigt! Känslan är helt obeskrivlig! Jag som trodde kärlek bara var ett stort skämt! Önskar verkligen att alla nångång ska få uppleva denna känsla, hur det är att vara kär! Finns ingen bättre känsla. Har aldrig träffat någon så omtänksam och fin människa som han, som skämmer bort än med en massa fina presenter och visar kärlek på ett sånt  vackert sätt. Han bryr sej vrk om mej, han älskar mig för den jag är, jag kan vara mej själv! Han är mannen i mitt liv och jag är lycklig, lyckligare än någonsin! <3 Trodde vrk aldrig att jag skulle hitta honom, han som bara finns i böcker och på film ni vet;)  

Så för att göra en lång  historia kort så kan jag säga att jag mår skit bra just nu, mitt liv är nästan perfekt :)


RSS 2.0