Dagens outfit söndag

image123 image126
Skjortklänning utav märket Lola Espeleta köpt på outlet på Gotland för cirka 950 kr värsta fyndet ju! ;D
(Ja, jag vet, jag ser inte ut som världens gladaste på bilden)

Nu ska jag in till stan med min kära mamma!
Kram Jossan

Jag känner mej som Bridget Jones

Usch vilken tråkig dag! Spöregnar ute. Jag som hade tänkt åka in till stan och kolla på stövlar. Istället sitter jag här och är hur jävla uttråkad som helst! Känner att jag inte har nått vettigt att skriva. By the way, pappa ska ner och beställa pizza nu. Blir en onyttig dag igen. Känner mej som Bridget Jones haha.
Nej, nu är de jag som gör nånting vettigt, de här går inte! Hej så länge!


Såhär har jag gått runt hela dagen, Damn baby! I'm hot!! NOT!
image119

Stöd rosa bandet!

image117
På måndag går vi in i oktober månad. Då vet ni vad som gäller.
Då ska alla köpa rosa bandet, inte ett utan flera ;)
Allt för att stödja bröstcanserforskingen.
I år är det designern Lars Wallin som har designat årets rosa band.
Han har utgått från rosa bandet-symbolen och utformat dekoren som en kedja.

image118

And from your lips she drew the Hallelujah

image115

Wiiiiie, äntligen fredag! Den här veckan har verkligen gått fort! Slutar kl 1 idag ist för 3 som jag brukar göra, så himla skönt! Ska dra hem direkt efter skolan. Och ikväll blir det filmkväll med en massa godis, popcorn och läsk, jag vet jag är nyttig!:) Ska bli skönt att bara få vara hemma och ta de lungt för en gångs skull, no party for me this weekend! Nu ska jag plugga samhällskunskap! Ciao!


Idol favoriter

image111      image113
Det här är mina Idol favoriter i år! Men jag tror mest på Amanda, hon utklassar allihopa, vilken tjej!

You could have it all if you wanted

image110
Har precis haft filmkunskap! Segt. Var typ nästan inga där, vi kanske var 12 styckna av 30! Vi kollade på "Moderna tider" en film med Charlie Chaplin.


Gick inte och la mej fören kl 1 inatt och sen gick jag upp kl 5 imorse. Så ni kan ju förstå att jag är sjukt trött. Fick ta på mej mina stövlar idag. Kan inte ha nått annat på fötterna. Har ju värsta skavsåret. Och det verkar inte vilja läka. Det gör så j*vla ont!

Jag klagar inte lite ja, haha! Jaja, det är iaf fint väder idag. Hade värsta kläd kaoset imorse, visste inte vad jag skulle ta på mej (vilka problem man har) Men det fick bli en grå klänning och till hade jag ett par svarta strumpbyxor. Ganska snyggt faktiskt.


Snart projektarbete, måste förbereda lite. Ska nämligen redovisa hur långt jag har kommit.


PUSS
image108


Tv mys

image107
Blir att vara hemma ikväll. Johanna hade inte heller någon större lust att gå ut ikväll. Kommer bli flera timmar framför tv:n ikväll ist hehe.
20.00 Idol 2007 (4:an)
21.55 Fråga Olle (5:an)
22.25 Myggan (5:an)
Apropå "Myggan" så är det ta mej fan den sjukaste tecknade serien jag någonsin har sätt! Helt sjukt alltså! Tycker nästan att det är lite väl lågt att göra den här typen av "pervers" parodi på kändisar som Fredrik och Filip har gjort. Så för alla er som har sjuk humor, missa inte Myggan! :D

Aja, ska fixa i ordning lite nu. Har köpt lite godis till ikväll som jag ska proppa i mej haha!
Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Pussinussi!

Vad tycker ni om mina nya jeans?

image102 image106
Blue Cult Jeans 2500 kr köpta på NK

That's my goal


Älskar vrk den här låten med Shayne Ward! Sen skadar
de ju inte att han ser riktigt bra ut oxå, en riktig snygging! ;D

Det gör ont!

Ajj det gör ont! Har fått skavsår efter skorna jag hade på mej igår. Kan inte ens gå! Jag menar allvar, så ont gör det! Kanske skulle ha köpt ett par 39:or ist för 38. Men dem såg ju så stora ut! Men jag får skylla mej själv säger mamma. Aja, den som vill vara fin får lida pin, eller hur var det? ;) Aja skit samma. Ska kanske träffa Johanna idag efter skolan, kanske drar in till stan och tar en fika :)


Få se om det bli utgång ikväll. Skulle ringa Mille. Han jobbar ju på Caféet ikväll. Egentligen känner jag inte alls för att gå ut ikväll. Hur kul är det att bli bakfull dagen efter när man ska till skolan? Tror jag skiter i det. Ska plugga ist, har så mycket nu i skolan.


Ska ner och köpa en latte nu, är hur trött somhelst!


Ciao! ♥
 

Min humor



Nicklas skickade den här "bratiga" videon med "Hey Baberiba"
till mej under lektionstid.
Och tror ni inte att jag började as garva,
högt desutom så att alla i hela klassrummet hoppade till! Pinsamt lr vadå? ;)
Tack Nicklas det här behövde jag vrk haha! ;D

Skalbagge?

image98
Har svenska nu. Håller på och skriver en recension om boken "Förvandlingen" skriven av Franz Kafka. Handlar om George som vaknar upp en morgon och märker till sin stora förvåning att att han blivit en skalbagge. En skalbagge?! Hur kan man komma på en sån idiotisk handling? Va,va,va va???
Om boken var bra? Nej, de kan jag inte påstå!


Nej, nu ska jag fortsätta att skriva klart min recension. SUCK!


I've got things to do, you know

Vilken jävla natt säger jag bara! (Ursäkta språket) Drömde en massa konstigt bl.a att jag blev kidnappad av en äcklig gammal gubbe som höll mej inlåst i hans källare. Vad ska det här betyda? Helt galet alltså! Vilken tur att det bara var en dröm haha! ;D Jaja, nog pratat om det!

Blev att jag gick till skolan idag fast jag kände mej trött och illamående. Vill inte vara borta från skolan en längre tid, vill inte missa. Så det var bara att hålla humöret uppe och åka iväg. Inge mer med det. Slutar i alla fall en kvart tidigare idag. Imean, en kvart känns som tusen år, i alla fall när man är i skolan :P


By the way, ska iväg och träna direkt efter plugget idag, känner att jag behöver det. Man blir så pigg direkt efteråt. En härlig känsla!


Ska på lunch nu, hörs senare!


Pussinussi!


Sugar, aah honey honey

Sitter och läser Alex Schulmans blogg. Haha kan inte hålla mej från att garva igenom hans roliga och knasiga inlägg. Han skriver så otroligt bra och underhållande. Samma är det med hans brorsa Calle Schulman. Säger bara sköna grabbs ;)

Har precis ätit, och nu ska jag plugga! Har ju bara legat och slappat idag. Men skönt var det iaf. Kände verkligen att jag behövde det här. Jag känner mej som en ny människa efter "helrenoveringen" med hemma spa. Är lika len som en baby rumpa nu :D Haha!

Nej, nu är det plugga som gäller! Men först ska jag ringa Maria<3

PUSS!
image97

I look like Hulken

Har precis lagt en ansiktsmask. Ni skulle bara se hur jag ser ut nu. I look like Hulken! Är helt grön i hela ansiktet image96 haha :D Tycker det är så kul att kleta och smeta med krämer, masker osv. Det känns lyxigt att få pyssla med sig själv och även om det kanske inte ger värsta resultaten så tror jag man blir vackrare för att man helt enkelt tar hand om sig själv!

Såg att jag hade fått ett sms från K nyss. So cute! Han hade läst mitt senaste inlägg ;) Du är vrk en sån som bryr sej! Tack! I really appreciate that:)

Nu ska jag fortsätta med att "skämma bort" mej själv, ska nämligen måla naglarna för er som är intresserade haha:)

Lyx

God morgon, sitter här nu i mina myskläder och dricker te. I look like shit. Håret står åt alla håll och jag har ont i huvet. Blir att vara hemma idag. Känner mej inge bra alls. Blir istället att ta igen sej lite. Skönt och ha hela lägenheten för sej själv. Tänkte lyxa till det lite med att fixa hemma spa haha. Vad, är det nå fel eller? Man ska ju passa på nu när man är hemma, och dessutom helt själv ;D image95

Sen så tänkte jag krypa ner i min säng och kolla på "Desperate housewives"och bara njuta av att vara hemma och slippa gå till skolan. Undra om jag har nå choklad kvar från igår? Nej, så roligt ska vi inte ha det! Blir att plugga spanska också. Ska skriva en presentation om mej själv som ska vara inlämnad på onsdag. Jag menar hur svårt kan det vara? Skit svårt ju! Kan ju inte ett piss. Få bli att fråga brosan om hjälp!

Nu ska jag äta frukost och sen hemma spa ;D

Kram Jossan

Det är iaf en början

Ledsen att jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna. Har inte haft tid. Eller, jo de har jag visst de.image93 Där ljög jag allt ;D Har snarare inte orkat, har haft annat för mej. Så detså!

I dag var de början på min "nyttiga dag" de vill säga jag tänker börja skära ner på de onyttiga, sluta upp att äta en massa godis (choklad är då inte inräknat, I mean, it's my drog and I can't live without it) läsk, kakor, fet onyttig mat, yeah, u name it! Så därför åt jag pizza till middag idag och till de drack jag vin :D Om de va gott? Jajjemensan! Känner mej så nyttig!;) Lika bra att jag lägger ner.

Annars så har jag inte känt mej på topp alls idag. Har mått konstant illa och haft ont i magen typ hela dan. Va tvungen att ta en värktablett, men tror ni det hjälpte? Hell no! Ingenting biter på mej. Är de vad jag tror de är? En vecka för tidigt i sådana fall... I hate it!

Men jag ska inte klaga, nej inte alls! Finns dom som har det värre.

Ska bada bubbelbad nu :) Känner att jag behöver det haha ;)

Kram Jossan

Shoppingförbud? Skämtar du?

Vaknade idag av att jag kände mej förkyld, jag håller väl inte på och bli sjuk? Jag är aldrig sjuk så är de bara! Och för att verkligen övertyga mej själv om att de bara var inbillning, så åkte jag in till stan. Med, följde också mammsen.

Det har varit hur fint väder somhelst idag, nästan sommarvärme i luften. Härligt! Vi gick enda från östermalm till söder. Förstår inte vad det är som är så mysigt med söder egentligen? Nästan alla säger de. Själv föredrar jag östermalm. Tycker det är mycket mysigare där :)

Köpte bl.a ett par jätte söta pumps och ett pärlhalsband från snö. Jag som inte alls hade tänkt köpa nått utan bara "kolla". Vet inte om det är ett friskhets tecken eller om jag verkligen håller på och blir förkyld, haha! Vad tror ni? ;D

Nej nu ska jag äta kladdkaka med vispad grädde, me like :D
Ha en fortsatt trevlig kväll alla där ute! Puss!

image90
Skorna: 800 kr köpta på ecco
Halsbandet: 450 kr från snö


image91

Memories never die!

Sommaren 06
image70
Jag, brosan, och Lina på donken i s-vall

image75
Syrran, Lina och... ehm...brosan haha :D

image77
Mmm gott med glass! :)

image76
Jessi spillde glass på hela sej haha :D

image74
Jessi goes crazy!!!

Sommaren 07

image81
Systrana Holst var och hällsade på mej i Sthlm :)

image82
Nice legs! Jag och Lina i "Spegel rummet"
på grönan!

image83
Vi va på "Sommarkrysset" och kom med på
TV (närbild på oss!!!) de ni ;D

image84
Jag och Anna i rulltrappan

image85
Vi va och såg på Justin Timberlake i
Globen :)

image86
Anna-panna i tunnelbanan

image87
Lina :)

image89
Jag och Lina på tågcentralen!
Mycke packning! :P


Idol time

image64






Snart dax för Idol och varm choklad med marshmallows
, himmelskt gott! 
Kan de bli bättre? Aa...de kan de nog, men ändå ;D

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk, för de tänker iaf jag ha! :)

Puss Jossan

Lilla Sexskolan för killar ;D

image60
Initiativ

Jaja vi vet redan allt om jämställdhet, men en tjej gillar fortfarande killar som tar intiativ till sex och då menar vi inte att ni skall fråga om en avsugning.

Sexvärde: Hög om killen kan sina grejer och inte tar initiativ under middagen med dina föräldrar

Lustökande: Sexlusten sitter för de flesta tjejer i hjärnan och ett djurisk initiativ får oss att bli extremt...

Råd: Överraska oss, men tänk på att det är skillnad på när vi är upphetsade och när vi skäms.


image61
Rytm

Rytmen är A och O. Utan ett bra flyt kommer du knappast närmare en orgasm för tjejen utan snarare längre ifrån. Varva inte hårt och snabbt med mjukt och långsamt, klart man skall variera lite men om du byter ut teknikerna med allt för snabba mellanrum, blir du som en haltande liten duracellkanin.

Sexvärde: Väldigt hög, tänk dig själv en tjej som inte kan hålla rytmen när du får en avsugning... aj...

Lustökande: För er killar ökas lusten bara ni ser en rumpa eller ett par bröst, men vi tjejer föredrar en kille som kan sina grejer i sängen.

Råd: Sätt på musik och försök åtminstone hålla den takten.


image62
Variation

Variation förnöjer, det uttrycket har man ju hört förut. Faktum är att det uttrycket faktiskt stämmer och då menar jag med allt, ställningar, platser, tidpunkter osv. Tänk på att även det mest torftiga ligget (du) faktiskt blir lite extra spännande om ni hittar på något nytt och kanske gör det på en helt oväntad plats mitt på dagen.

Sexvärde: Extremt hög, variation är inte som de flesta killar tror 3 ställningar.

Lustökande: Beror helt på vad killen tänkt sig, en del testar allt en gång och då förväntar vi oss att du också gör det...

Råd: Var kreativ, och då menar jag inte att du skall komma med handklovar och en porrfilm.

I feel like a baby

image59


Sitter nu här och proppar i mej godis nappar. I feel like a baby! Haha... fick värsta godissuget så va bara tvungen att springa ner å köpa på rasten. Ville egetnligen ha choklad, men när jag kom ner dit så märkte jag att jag glömt kortet hemma. Men som tur var så hade jag på mej lite småpengar 13 kr för att vara exakt och de räckte ju precis. För godis napparna kostade precis 13 kr! Haha vilken jävla tur man har!

Intressant läsning va? ;D

Nej, nu är de dags för Matte, och jag känner mej så motiverad! (not)
Hör senare!

Kram Jossan


Hold your breath and count to ten

Usch vilken tråkig dag. Varför är just alltid tisdagar så här sega? Känns som om jag inte har fått nånting gjort alls idag. Har varit allmänt trött och omotiverad. Måste börja gå och lägga mej tidigare känner jag, de här går inte! Hela dagen blir ju förstörd! Men de blir ju alltid att jag går och lägger mej vid ett iaf. Någon som har nått tips om hur man ska komma i säng lite tidgare? ;) haha.

Måste börja med filmen som jag ska göra i filmkunskapen. Kan ju inte vara så svårt. Den ska ju bara vara 5 min lång. Vet bara inte vad den ska handla om. Någon som har nått förslag? :)
image58


Fixade naglarna också, målade dom röda, like u see! :)

Nej,nu är de jag som gör nått vettigt, ska fortsätta plugga nu. Och sen blir det förhoppningsvis Idol :D

Kram Jossan

Ge mej kaffe nån!

Ja, ni hörde rätt! Är trött, har ont i huvet, är hungrig, vill hem... ja, som ni  hör så är jag på klagohumör idag.


image57

Angående projektarbetet

image55image56      
Har skissat lite idag, och de här är vad jag har kommit fram till. Är ännu inte riktigt nöjd men hade tänkt mej nått sånt här iaf. Vad tycks?

Hallå, jag är faktist också en männsika med känslor!

image54

Jag känner verkligen inte att jag har något speciellt vettigt att skriva just nu,
allt känns bara skit och jag vet inte vad jag vill eller hur jag vill göra det eller med vem. Mitt liv är i en enda stor röra och jag kan inte hitta mig själv någonstans. Känner mej verkligen inte på topp idag. De sjuka är att jag inte vet varför! Eller jo kanske...

Har legat i min säng typ halva dan, har inte haft någon större lust att gå upp. Har bara legat där och tyckt synd om mej själv. Visst, de låter patetiskt, I know, men så är det. Kom och tänka på en sak som hände för någon vecka sen. Förstår fortfarande inte hur man kan förslå nått så jävla idiotiskt. Förstår inte hur människor tänker ibland. Är de så folk ser mej? Isåfall är de ju sorgligt!

Skulle vilja träffa någon som verkligen bryr sej om mej på riktigt. Är så trött på att folk bara går på mitt yttre å skiter i mitt inre. Hallå, jag är faktiskt också en människa med känslor! Skulle vilja slå alla kärlekspar som gullar offentligt i huvudet. Inte för att vara elak eller skada någon, nej, utan för att de är sådär äckligt gulliga och jag blir avundsjuk. Jag är liksom ingen ond person, men usch, man blir ju avundsjuk som tusan!

Nä usch, vad det här inlägget kändes deprimerande. Men kände bara att jag var tvungen att få skriva av mej lite.

Italienska norrmän

image53

Vaknade nyss, har världens jävla huvudvärk. Blev iaf en lyckad kväll. Vi hade jätte kul! Vi var först på "Candy" där vi träffade tre jätte gulliga norska-Italienare! Så ni kan ju förstå hur dom lät när dom pratade haha.

Dom berättade att dom var här i sthlm på weekend semester från Norge. Dom bjöd oss på drinkar och champagne. Verkligen jätte trevliga grabbar måste jag säga! Sen frågade dom oss ifall vi kunde rekommendera nått bra ställe här i stan. Café opera? sa jag. För vi skulle ju ändå dit direkt efter.

Självklart ville dom ju att vi skulle hänga på. Så why not liksom, vi skulle ju ändå dit direkt efter. De va verkligen hur mycket folk somhelst på Café Opera. Vi fick nästan stå ute och vänta i en halv timma för att få komma in. Synd att inte Mille jobbade där den kvällen. För annars så hade vi fått komma in på en gång utan att stå i någon jävla kö! Väl inne så beställde dom en till flaska champagne. De blev mycket skratt och humor.

En av dom tyckte att jag va så söt och trevlig som en liten kanin. En kanin? Haha man tackar;) Sen sa han att han tyckte de va så tråkigt att han bodde enda borta i Norge för han ville så gärna träffa mej igen. "Jag kommer att åka hit till sthlm många gånger igen, älskar sthlm de är en väldigt vacker stad, skulle va trevligt ifall du ville ses igen då." sa han. Sött! Sen gick vi upp och dansade. Men som ni vet, så har de roliga alltid ett slut. Vi var tvungen att dra. Micke ringde och ville att vi skulle komma till Candy igen.

Vi kramade om varandra och sa hejdå. Kändes inge kul alls. Måste vara dom trevligaste Italienarna jag träffat. Inte för att jag träffat så många men ändå:) Och med värsta hundögonen så frågade killen som tyckte jag var söt som en kanin, ifall han inte kunde få mitt nummer. Och som ni vet så är jag väldigt svag för just "hundögon", så jag gav honom mitt nummer.

By the way, när vi kom tillbaka till "Candy" så stod Micke redan utanför och väntade. Kl va runt 2 nått och dom stängde typ 3. Men vi gick in iaf och satte oss och snackade. Rasmus var också där. Självklart så blev vi såklart också fotad när vi va där. Jag hoppas vrk att dom inte lägger in dom bilderna på hemsidan haha ;)

Sen drog jag på efterfest hos Cristoffer en kille som började snacka med mej där som va hur rolig somhelst. Väldigt trevlig pöjjjk, I must say! Tjejerna vill inte hänga med. Utan dom ville vara kvar. Han bodde bara 10 min därifrån så de va inga somhelst problem att ta sig dit. Snacka om värsta glassiga lägenheten han hade haha;)

Nej nu ska jag ta och laga lite mat, tacos. Den enda maträtt jag kan laga typ, som jag är bra på ;)

Kram Jossan

Äntligen fredag

Tycker att den här veckan har gått hur fort somhelst! Men de är ju bara bra :)

Känner mej galet pigg idag fast jag gick upp kl 5 haha, vad kan de bero på?


Jag är nog den enda stockholmaren som går runt med bara ben idag.  De är ju inte så varmt ute, fast det är himla bra  väder. Soligt och fint.

Hursomhelst, slutar kl 1 idag, skönt. Har egentligen filmkunskap direkt efter men orkar inte gå på de. Vi ska ju bara se klart filmen och jag har ju redan sätt den. Sen så struntar ju hälften i att gå dit. Har gått dit varenda gång, aldrig varit borta. Men idag så känner jag bara för att inte gå dit. Ska istället dra in till stan.
Tänkte kolla på ett par " ankelboots" . Är så snyggt till jeans.  


Ser verkligen framemot kvällen. Blir nog Café Opera iaf.  Funderar på vad jag ska ha på mig. Hade tänkt ha på mej klänningen jag köpte och ett par svarta lack pumps. Kan bli riktigt snyggt.


Aja, nu ska jag fortsätta med engelskan. Hörs senare!


Kramizar Jossan


Projektarbete

Vi har börjat med projektarbete i skolan. Man gör de tydligen sista året. Ett helt år ska man hålla på! Simage45ka sen redovisas som en uppsats eller muntligt. Jag väljer att redovisa de muntligt. Mycket roligare ju. Har funderat lite på vad jag ska välja för nått. Har en idé om att göra ett klädes plagg, en klänning.

Min lärare tyckte de var en jätte bra idé. Ska ha skrivit en "Projektplan" som jag sen ska lämna in till honom om två veckor. Tror de kommer bli riktigt bra! Har redan börjat skissa på en känning, ni ska få se den när den är klar!
Ni som  har gjort projektarbete, vad valde ni?


Nu ska jag äta äppelpaj, mums! :D


Kram Jossan

Vad fan vill du mej?

image44

Har just haft filmkunskap.Vi såg filmen "Gökboet" haha. Och den har man ju inte sätt. Tycker den filmen är riktigt  bra, fast börjar bli lite tjatigt nu efter att man har sätt den typ 10 ggr.
Jack Nicholson är verkligen hur skön somhelst i den filmen! Han är verkligen en av världens bästa skådisar (enligt mej). Älskar vrk hans filmer!


By the way, efter att vi har sätt klart filmen så ska vi skriva en film analys. Vilket jag aldrig gjort förut. Men det lär ju inte vara så svårt.
Finns en kille på filmkunskapen som sitter och  stirrar på mej hela tiden, riktigt irriterande faktiskt! Sen ska han alltid sätta sig brevid mej. Va fan vill du mej?! Låt mej va jag är inte intresserad!


Och snart är de helg igen, skönt! Vet inte vad jag ska göra då. Men imorn blir det i alla fall utgång. Hoppas Maria kan hänga med! Hörs senare ska ha lektion nu!


 Puss Jossan


Måns Zelmerlöw Naken ;)

image40
Jag bryr mej inte om det var  förr eller nu.
Måns bör alltid vara naken, don't ya think? ;D

Vad skulle du göra med en miljon?

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? Beror på vilken, man ska aldrig säga aldrig.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren. Helt klart
Brukar du sjunga i duschen? Absolut ;)
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Fotboll.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja.
Vad är viktigast för dig? Kärlek, fred, lycka. Sådana saker.

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Resa, shoppa och leva loppan. Skänka en del till behövande med.
Tänker du mycket på ditt utseende? Folk kallar mig ytlig.. 
Vad får dig att slappna av? När sakerna som ska göras är avklarade och man kan ta det lugnt.
Är du mörkrädd? Nej.
Vilken färg är snyggast? Oj, olika färger är snygga till olika grejer. Men jag gillar rosa, svart , brunt det är dem färgerna jag klär mej mest i.
Tycker du matte är svårt? Ha nej! Jag är sjukt bra på matte...NOT!

 Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Viktigt, absolut inte. Men jag älskar märkeskläder, väskor och skor i alla fall.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 10:00, typ.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Familjen.
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej. Det är upp till var och en, varför förbjuda en massa grejer?
Bråkar du och dina syskon ofta? Jag

Läser du mycket böcker? Kan jag inte påstå, föredrar hellre tidningar och film än att läsa böcker
Vad föredrar du för sorts filmer? Allt typ förutom action
Vill du gifta dig? Om jag finner någon det känns rätt med, så.
Vill du ha barn? När jag är 25+ kanske. Inte nu. Nej.
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Idol, Top Model, Sjukhuset, That' 70s show, Sofis mode, Little Britain

Vilka husdjur har du haft? Kaniner
Är du bra på att laga mat? Jag kan inte laga mat. Kan inte ens göra pulvermos. Det är inte min grej haha.
Gillar du sex? Gillar? I love it! Var är de för en fråga egentligen!

Var badar du helst? I skärgården.
Vad dricker du för alkohol? Väldigt blandat.
Vilka djur är du mest rädd för? Rädd? Mygg är förjävliga.
Har du nånsin skadat dig själv allvarligt? Nej.
Gillar du att dansa? Gillar? Älskar!
Vad har du för klädstil? Blandar mycket.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Bra, bättre, bäst.
Vad dricker du helst när du är törstig? Läsk, onyttigt I know!
Tror du på liv efter döden? Kanske.
Vill du gå ner i vikt? Bli av med sommarens hawaii-fett, haha.
Tycker du om sushi? Vill lära mig att tycka om, haha.
Tror du på livslång kärlek? Kanske. Den som lever får se.
Vad äter du helst när du ser på film? Popcorn, godis
Lever dina föräldrar tillsammans? Yes.
Har du tandläkarskräck? Nejdu!
Vilken hårfärg har du naturellt? Ljusbrunt typ. Inte haft min naturliga färg sedan jag gick i sexan.
Biter du på naglarna? Usch, nej!
Är du beroende av något? Datorn, mobilen, musik, caffe latte, tuggummi, läppglans
Vilka Internetsidor besöker du varje dag? Bloggar, Aftonbladet, Glife, Nightlife, credd

Hur ofta motionerar du? Några gånger i veckan.


Simple things is what my heart beats for

image38
Såhär såg klänningen ut som jag köpte. Tycker vrk om den, ett lyckat köp I must say! Eller vad tycker ni? :)
Kram Jossan

Hej, jag är trött

Well rubriken säger väl allt. Gick upp halv 5 idag. Usch blää vill sova är hur trött somhelst! Gick inte och la mej förän 2 nångång. Ska snart ha matte. SUCK!  Vad jag skulle behöva nu är en caffe latte så att jag åtminstonde håller mej vaken på lektionen. Nej, jag överdriver inte jag är sjukt trött!


By the way, va in till stan igår och köpte en jätte söt klänning, som jag tänkte ha till fredag, ska nämligen ut då. Lägger in en bild senare på den!

Puss och kram vi syns på stan!


Ny vecka, nya äventyr

image36I dag är de måndag, för er som  inte vet hehe! Har just haft spanska. Gick ganska bra. Vi gick aldrig igenom läxan, skönt! Hade typ inte pluggat nånting, orkade inte ens öppna boken igår hehe, låg istället och kollade på "Bridget Jones dagbok". Hej! nu är de jag som skärper mej!  

Ska försöka få ett vg iaf i spanska har jag bestämt, hur jag ska kunna få de vet jag inte. Men de är  bara att ligga i. Har faktist lovat mej själv att  vrk anstränga mej i skolan, den tid som är kvar!


Nu jävlar, nu kör vi! Idag har jag lite mer ork och inställning ;) Hörs senare! 

Kram Jossan


 




 

Elaka svar på dåliga raggningsrepliker ;)

Den sliskige vimmelfotografen

Han: Jag är modellfotograf och du har precis det ansikte jag har letat efter!
Du svarar: Hej! Jag är plastikkirurg och du har precis det ansikte jag har letat efter!

Den tråkige klassikern

Han: Har vi inte gått på en dejt en gång? eller var det två?
Du svarar: Måste ha varit en gång! Jag gör aldrig samma misstag två gånger.

Det smickrande fyllot

Han: Du får verkligen många att vända sig om för din skull.
Du svarar: Du får verkligen många att vända sig i magen.

Den otursförföljde Lycko-osten

Han: Jag tror verkligen att jag kan göra dig lycklig.
Du svarar: Jasså ska du dra eller?

Den inbitne Biofreaket

Han: Ska vi gå på bio och se en film?
Du svarar: Nej tack jag har redan sett filmen.

Den desperate själsfränden

Han: vart har du varit i hela mitt liv?
Du svarar: Där jag alltid varit, i dina vildaste drömmar.

Den lycklige döingen

Han: Om jag skulle få se dig naken skulle jag dö lycklig!
Du svarar: Om jag skulle få se dig naken skulle jag dö av skratt.


I would lie if I said, I don't miss u

Funderar på att åka ner till Gbg någon helg, andledningen är K :) Som äntligen kom upp och hälsade på lilla mej den 25 aug. Tiden gick fort, nästan för fort ;)
Men dom tre rosorna jag fick från dej (so cute) stod kvar i över en vecka ;D
Ja, nu är de bara upp till mej att komma ner! Få se när de blir av ;)

Pussinussi

image33

Filmstjärna, nån?

Alla i min grupp på "filmkunskapen" har fått den stora uppgiften att göra en varsin film som högst få vara 5 minimage32 lång. En riktig utmaning med andra ord. Filmenerna ska sen visas upp för hela gruppen i slutet av kursen.

Och nu är det så att jag behöver skådisar till min film. Nån frivillig? Kom igen, de blir kul;) Hade iaf tänkt göra en rolig film med mkt humor!

Så snabba på och anmäl er innan det är för sent ;)

Vem vet, kanske blir jag den nya Ingmar Berman haha ;D

Kram Jossan








Yeah, Im hot!

Sitter nu här endast i linne å mjukisbrallor, vilket är riktigt osexigt. Orkar inte fixa till mej haha :D Regnar idag också, bläää! Dom som hade lovat på vädret att de skulle bli värsta sommar vädret i helgen (!)
Aja, funderar på att åka in till stan. Men orka, känner mej så himla seg idag, har inte ens ätit frukost! Åker in imorn ist, efter plugget, ja så får de bli! Så vad ska jag göra idag då?
Kom på att jag har spanska läxa tills imorn. Man kanske skulle ta och läsa igenom lite. Tror jag gör de senare, måste få i mej nånting först.

By the way, M ringde mej i natt kl va runt 2 nånting och jag låg och sov! Han sa att han va på stureplan och frågade vart jag var. I min säng sa jag! Sen började han övertala mej om att jag skulle komma dit, för att dom hade så tråkigt. Självklart sa jag nej, jävla idiot som ringer och väcker mej mitt i natten, snacka om no respect!

Nä, nu ska jag äta frukost! Puss!

10 usla killar i sängen

Wannabee Porrskådisen - Han som gärna tror att det hela är en porrfilm
Till en viss gräns... Dock är det inte så underbart när killen faktiskt verkar tro sig vara med i en porrfilm och du undrar om han ska dra av dig håret och vad egentligen alla ord som han försöker mumla i ditt öra faktiskt betyder. Sen om det där med anal inte riktigt är din grej borde du akta dig för ett finger eller två som gärna försöker slinka in lite varstans.

One minute man - In, ut, sprut, SLUT
Man kommer igång bra, man vill ha hett sex, men innan man knappt har börjat är det slut och du ligger och undrar "vad hände?" Visst kan det vara svårt för killar som har problem med detta, men snälla snälla snälla, kör inte på som en dåre så att du kommer på en gång då! Och vem fan har sagt att det ska vara slut bara för att du är klar?!

Egoisten- Han som egentligen borde haft en barbara istället
Här är det pang på rödbetan. Eller inte alltid, du får gärna köra en handtralla på honom eller bjuda på en avsugning men han rör knappt dig eftersom att han har ju stånd och är redo, alltså betyder det att du med är det. Vi kan likna det lite med att bli överkörd av en ångvält. D e bara köra hårt från start och köra på tills han kommer, sen var det färdig. Du ska vara nöjd om du ens har fått lite stimulans under förspelet.

Killen med noll koll - Han pillar lite här, lite där, men vet han vart han är?
Frågan är om killen bara ljugit ihop hela sin sexuella meritlistan eller om han egentligen är oskuld. Det är bara massa fummel och det hinner ta säkert runt 5-10minuter innan han ens har lyckats knäppa upp dina byxor och du hinner börja fundera över vad du egentligen gett dig in på. När kläderna väl är av skulle du nog helst ha ritat en karta på en kropp med utmärkta små punkter, lite som en skattkarta. Så att han iallafall kunde ha gjort något rätt.

Mini Niklas - Hans bästa vän var inte stor på jorden
Visst, vissa killar fixar det ändå, för dom har lärt sig att storleken faktiskt har betydelse men det är få. Många killar tror ändå att dom har värsta bamsingen, kör på, frågar om det är lika skönt för dig? Du hade helt velat ställa en motfråga som lyder "Vaddå? Har du stoppat in den redan?" men du nickar och låter honom köra klart bara för att du vill vara snäll.

Latmasken - Lite ansträngning hade ju faktiskt inte skadat.
Kan liknas väldigt mycket vid egoisten vid förspelet. Du ska vara glad om du får en klapp på huvudet medans du är nere och utför lite orala tjänster. När han väl känner at han är redo ligger han helt enkelt kvar på rygg och drar endast upp dig lite fint så att du kan gränsla honom och sitta där och guppa tills han är klar. Som sagt, han lyfter inte ett finger i onödan

Tjatkärringen - Han har lärt sig från sin mor
Egentligen har du ingen större lust att ligga med honom, men efter ett evigt tjat med "snälla? varför inte? Men snälla då? Bara lite?" Så ger du till slut upp och ger med dig endast för att få slut på tjatet. Här spelar det ingen roll överhuvudtaget hur bra han än skulle vara i sängen för du är redan så avtänd av allt hans tjat och gnat så du lika gärna hade kunnat hälla en hink kallvatten över dig.

Känslomässiga vraket - Var det inte killar som skulle vara macho?
Helt ok sex. Problemet är bara att han tror att han gör fel hela tiden och ligger och mumlar ett förlåt i ditt öra ditt som tätt. Ingen vill väll höra något sådant? Vad ska han säga förlåt för om han inte gjort ngt helgalet? Killen verkar bara helt enkelt tro att allt är fel och tillslut känns det lite mer som att du faktiskt våldtar honom. Speciellt om han börjar gråta mitt i akten.

Klumpedunsen - Namnet säger väll allt?
Ingen taktkänsla för fem öre, heller ingen koll på hur lång snopp han har så den åker ut titt som tätt, knådar brösten på tok för hårt, när ni väl ska byta ställning är det ett stånkande o stönande och det känns som att det tar hundra år. Det är lite som en fisk som ligger och sprattlar på torra land helt enkelt.

Romantikern - För mjukt och löst
Han kysser dig långsamt, smeker dig långsamt, ja allt går långsamt och mjukt. Du tror väll att det ska hetta till lite senare att detta är bara förspelet. Problemet är bara att det aldrig händer. Allt fortsätter i samma långsamma takt och innan det hela är över har du säkerligen hunnit inspekterat taket nogrannt efter spindlar eller annat intressant

Skrivet av: Rebecca Richards    www.credd.se

Haha, va bara tvungen att skriva ner de här ( inget illa menat men, haha) kunde bara inte låta bli. Så jävla klockrent!

Bakis, inte jag inte!

Idag har jag praktiskt tagit inte gjort nånting vettigt, har regnat hela dagen vilket image25
är jätte tråkigt. Men men, jag  fick iaf en trevlig start på morgonen;) Vaknade av att min mobil ringde. Med ett jävla ryck satte jag mej upp i sängen, visste först inte vad jag var någonstans.

Kunde inte hitta mobilen så började rota omkring i sängen (händer att jag sover med mobilen ibland haha, snacka om beroende!) med hopp om att hitta den. Sen såg jag den, den låg på byrån.

Snabbt rusade jag upp ur sängen, men han inte så långt förän jag snubblade över papperskorgen som stod mitt i rummet och slog huvet i skrivbordet. Blev en jävla smäll! Haha! måste ha sätt roligt ut! Bra start på morgon iaf, lr vad säger ni? ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram Jossan ♥




Hej alla sötnosar där ute ;D

Snacka om att de ha varit bloggtorka här, känns som evigheter sen jag skrev nått, men nu ska de bli änding på det! ;) Från och med nu ska jag börja skriva regelbundet om mitt händelserika liv ;) haha!
Hoppas ni får en kul läsning! ;D

Kram Jossan ♥

RSS 2.0