Hur ska detta sluta?

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har bara inte orkat...

Fyfan vilken jävla natt! Har inte kunnat sova alls, blöder näsblod hela tiden:( Jätte hemskt! Och sen att jag har mens oxå, gör ju inte saken bättre. Om det är nån som kommer få blodbrist här så är det jag!

Det här var väl inte ett sånt jätte trevlig inlägg men va tvungen att säga hur det ligger till...känner ingen ork till att blogga alls. Ska först bli av med den här skiten sen återkommer jag.

Hörs när jag är mår "lite" bättre! Ha det bäst!

P u s s


On, and on again...

Varför upprepas allt om och om igen? Vad gör jag för fel? Kan inte nån bara tala om det för mej? :( Spelar ingen roll vad jag gör, hur jag är, lr vad jag säger, inget uppskattas endå...


Jag lovade mej själv att aldrig göra om samma misstag...

Dreams will keep me young

Håller på å kikar runt lite på lägenheter. Bara lägenheter inne istan såklart, helst på kungsholmen lr inne i city. Jaha, tänker ni. Hur fan ska hon ha råd med det när hon knappt har ett jobb? Jo kära ni, kollar mest bara för skojs skull, förhoppningsvis så har jag ett jobb inom  cirkus 3 v och då dröjjer det inte sålänge förens jag börjar kika på lägenhet. Och för det andra så har jag inte tänkt bo här hemma sålänge till. Vill ha något eget! Ärligt talat så tycker jag det är pinsamt att bo hemma, visst är det bekvämt men jag föredrar att ha klara mej själv och göra som jag vill. Vem gör inte de?

Anyway, när jag endå håller på så kan jag ju lika gärna kolla mobil oxå. Min har gjort sitt sorligt nog. Den stängs av hela tiden och tar inte emot sms som den ska... så bli inte förundrade ifall jag inte svarar. Men självlart så ska jag försöka hitta nån lr rättare sagt, jag ska ha en som ska var identisk med den jag har nu. Rosa is the shit! Jag passar inte att ha nån annan mobbe, It's not me!



Den här skönheten har jag nu<3
















Kanske nått i den här stilen?



Maybe this? D&G.... Fast då måste den självklart vara rosa!
Jag må vara kräsen! ;D


Den här puttinuttiga saken då? Den är väl söt? Tveksamt va haha :P


Att det ska vara så jävla svårt!!!!

Dags att göra något vettigt!


Mår lite bättre idag, men är forfarande inte helt frisk.
Nässpray är mitt nya beroende, kan inte sova på nätterna annars. Men Josefine+Nässpray=näsblod! Tål egenligen inte det, men hey, vad fan ska man göra?

Min bästa kompis på söndagarna brukar ju vara sängen... Så skönt att ha en dag i veckan där man inte gör något alls!
Söndagar är lika med mysdräkt, saft och alla serier man missat under veckan... Men idag, blir det inte en sån dag. Jag är ta mej fan trött på att ligga i sängen och glo på tv. Idag ska jag göra nånting vettigt även fast min kropp säger emot. Det är ju jätte fint väder och allting ute...kanske skulle man ta sig i kragen och gå runt djurgården? Alltid mysigt ju.  Maybe babe ;)

Anyway, ska klä på mej nu och försöka sminka över "sjukheten", är helt röd under näsan efter allt snytande, very HOT!

K i s s e s

Just chillin'

Ligger och lyssnar på musik  och läser "Cosmopolitan", med andra ord jag tar det lugnt helt enkelt! Men jag vill inte ta det lugnt! Jag vill ut och dansa häcken av mej, sippra drinkar och ha kul etc etc. Det är lördag och jag ligger hemma, katastrof!

Nån mer än jag som diggar den här låten? ;)
Jag pratar såklart om Eric Prydz låt Pjanoo...


Fortfarande sjuk.. but I still tjööööööööting!

Jag har inte fått tjöta med någon på typ ett par timmar nu, så jag kände att jag tjötar av mig på bloggen istället.
Jag blir tokig  av att ha det såhär. Finns det nå värre än att vara förkyld?  Nej jag tror nog inte det va! Det gör  ont i kroppen när jag går, vilket är högst störande. Jag känner mig som en gammal tant vars rullator har gått sönder.

Ser ut som om jag kommer missa allt det roliga ikväll fan, fan, FAN, säger jag bara! Får istället ligga i sängen och kolla på gammla sex and the city avsnitt  och äta en massa glass å skit. Ska be mammi gå ner och handla åt mej, typ tidningar, choklad, ja, allt som behövs för att jag ska känna mej någorlunda "okej". När man nu väl är sjuk så kan man ju lika gärna köra med alla. Är ju inte så pjåkigt att få bli uppassad, lr hur ;D


Jossan är sjukis

Hej hur är det med er? Själv mår jag skiiiiit. Har ännu mer ont i halsen än vad jag hade igår plus att jag är sjukt trött, har inte sovit nått inatt :( Jag som skulle på middag ikväll, men nu vet jag inte om jag orkar, hur kul är det att sitta där när man knappt kan prata (min röst är nästan borta). Vi får väl se hur jag känner mej ikväll. Har vrk ingen lust att va sjuk nu och ligga hemma.

Va på bio igår med J och såg Patrik 1,5. Tyckte inte alls att den var så bra som alla säger. Kanske har jag dålig filmsmak, jag vet inte.... På vägen hem när vi skildes åt och jag satt på t-banan på väg hem till s-näck så klev det på ett gäng "norska"  killar som var runt 20-års åldern. Självklart skulle dom sätta sej precis där jag satt fast det fanns massa lediga platser. En av dom börja prata och frågade om jag skulle ut ikväll. Nej, sa jag. Han forsatte och frågade vrf jag inte skulle de, jag var ju så vackert klädd som han så fint utryckte det. Därför, svarade jag och började leta fram min ipod. Hatar när folk ska börja snacka med mej på t-banan såhär spec när jag själv inte är på humör. Vart brukar du gå ut då? Frågade en annan. Jag rabblade upp några ställen...
Du ska inte hänga med oss då, vi ska till söder. Nej jag måste hem, svarade jag i hopp om att dom skulle hålla käfften men icke. Va tråkigt, för du va jäkligt fin,  vi är från norge förresten och så sträckte en an dom ut handen. Kunde inte hålla mej från skratt , jo tack jag hör det. Har du facebook frågade än. Aa d har jag. Efter ett tag klev dom av, i skärmabrink. Ja, ni åkte ju inte lite för långt hahaha.

Nej, hurrni, ska göra varm choklad med grädde, yummi!

P u s s


Killar, se hit!

Tycker inte ni tjejjer att det börjar bli bedrövligt på dansgolvet numera? Killarna rör sej som förlamade kameler, vaggar lite hit och dit, ingen rytm lr stil överhuvudtaget!

Så nu tänkte jag hjälpa er lite på traven lr rättare sagt "The king of the dance" Alfonso, ska hjälpa er killar lite på traven
! Travolta, släng dej i väggen...
jag säger bara, SE och LÄR ;)


Everything went upside down


Godmorgon, fredag idag. Veckorna går så snabbt, don't ya think?

Vaknade idag av att jag hade svin ont i halsen, kändes som om jag svalt en kaktus. Har inte kunnat sova ordentligt inatt, gjorde av med en påse halstambletter bara på en natt, även fast det inte hjälpte! 
Aja, piss off säger jag bara, inget skit som detta ska förstöra min dag. Som ni märker så har jag blivit sjukt dålig på att blogga, men det beror först och främst på dålig inspiration, har inte hänt nått som är värt att nämnas...typ ;)

Nu, badisch... sen äta frukost och pinpla kaffe, vem vet kanske händer det nått roligt på vägen? ;D

En trött gris...


...ja, d är vad jag ser ut som just nu, en trött gris alltså. För cirka en timme sen kom jag hem genom dörren. Ska göra iordning lite frukost nu. Såg att mammi hade köpt en massa vindruvor:) I lööööve grape! ;)

Återkommer om ett tag!

P u s s

Hittade den här...

Hur fan bär dom sej åt???????


Godfuckingmorgon

Sovit gott? Jag har sovit som en hamster!  Vädret är kanon och jag har precis ätit bullar och glass till frukost. Tänker inte komentera detta då ni säkert redan är vana vid att höra hur ohälsosam jag kan vara (är?!) men vi hade faktist inget annat ätbart hemma.

Tänkte ta mej ett bad, ett låååååååångt sådant! Har lite grejjer jag måste tänka över och vad gör man inte det bäst om inte i badkaret? Sen tänkte jag måla mina naglar för er som är intresserade. Det värsta jag vet är folk som går runt med flagnande nagellack på naglarna när dom annars ser så fina och viktiga ut. Hur jävla fult är inte det?
Ja, jag kanske inte har nått liv som lägger märke till sånna småsaker när det finns viktigare saker att tänka på, som att t.ex få tag i ett jobb? Men å andra sidan så ska jag gå en utbildning som börjar i oktober som kommer leda till praktik samt fast anstälning. Mer om det senare.

Nu, bad!


Vad är det här för fjant?

Wtf! Gick inte Petri Vehviläinen vidare????

Man ska  inte dömma hunden efter håret!

Idol-time


Klockan börjar närma sej 8 vilket betyder att Idol börjar
. Det får man ju inte missa ;) Har dukat fram lite popcorn och nödvändiga saker som är ett måste för att tv tittandet ska bli extra roligt och mysigt. Hur ska det här sluta egentligen?

Nej, idol var det!

P u s s

Detta är kärlek

Sitter och äter världens godaste glass "Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie". Kärlek! Känns som om jag är i sjunde himlen. Njuter av varenda sked haha. Lillbrosan frågade med sina "typiska" hundögon om han fick smaka lite...men NEJ! Inte ens ett par hundögon kan få mej att dela med mej.


*Tuddiluuu*

Hello babies! Ni trodde väl inte att jag hade gått och kolat? Har endast bortprioriterat datorn under några dagar, så don´t worry ;)


Kan ju berätta lite kort om helgens bravader, va ju på fest hos min kompis Maria i lördas som fyllde 23 år. Hon hade en middagsbjuding för både släkt och vänner där hon bjöd på spanskmat. Fyfan vad gott det va! I love spanish food! Sen senare mot kvällen träffade jag J, mysigt, mysigt. Vi bestämde att vi skulle gå ut och hamnade på en hotelbar i t-centralen. Väldigt trevligt ställe, jävligt bra musik spelade dom där oxå! 


Idag är det iaf tis eller är det ons? Shit, jag har ingen koll på dagarna längre... aja, ska iaf ner och handla lite nu. Sen så ska jag städa lite här hemma. Är jag inte duktig vavava? ;) Hahaha...

Maria och Jonas  i bakrunden :)


Stressad!

Har sjukt bråttom nu, men slänger i ett inlägg iaf :) Ska va hos Maria i liljeholmen om en timma... har knappt klätt på mej, är jätte stressad! Anyway, ni får ha en jätte trevlig lördagskväll allihop, för de tänker iaf jag ha!


P u s s a r

Hur kommer ert barn att se ut?

Hittade värsta sjukt roliga sidan där man kan se hur ens barn skulle se ut med den partner man har nu. Va bara tvungen att testa :D Testade först  med en kändis, kan ni gissa vem det blev? ;)

....ni gissade rätt Urs Bühler såklart!
Är det nån kändis jag ska ha barn med så är det han!
Såhär skulle vårt barn se ut :)



Visst blev han söt? Hahaha!


Sen så va jag ju bara tvungen och se hur mitt och J:s barn skulle se ut... :D


Naaw, What a cute one, han blev rödhårig :D

Men hallååå

Godmorgon allihop (lr vafan de är ju eftermiddag) anyway, vaknade nyss, kom hem rätt sent inatt... Hade i 1kg hårspray + mouse i håret igår, mitt hår står åt alla håll likt knullruffs nu. Ser ut som sångaren i Tokio hotel. Borde jag ta ett kort kanske? ;) Vi får se...

Idag är det iaf fredag. Jag älskar fredagar! Ikväll blir det hemma-mys-kväll, alltså inge party party, för det blir det imorn när Maria fyller år. Vet inte vad jag ska ha på mej imorn, klänning? Kjol? hmmm, hatar vrk det här med kläder... blir alltid kaos när jag ska iväg nånstans! Får väl sätta på mej värsta kanin-raffset i värsta fall, de funkar väl alltid?

Va hungrig jag blev nu, ska som vanligt be mammsen komma in med frukosten, mkt bekvämare ju, nä jag skojja ba...


Uppe med tuppen!

Godmorgon!
Sovit gott? Det har inte jag, somna inte förs klockan 3 typ, så jag är dödstrött! Ska till ams nu på morgonen sen blir det shopping direkt efteråt. Ska bl.a köpa underwears samt lite annat skit haha ;D

Nu ska jag bada!



Küsse! (betyder kyssar på tyska) ;)

Babies!

Till alla er som försökt nå mej på mobben idag, min baby har fuckat upp sej... men den ska funka nu tror jag :/
Seriöst måste köpa ny snart!

Nu ska jag sova... pussiii<3

If you're not the one then why does my hand fit yours this way


Då var man hemma igen från stan.
Dock kom jag inte hem tomhänt, köpte bl.a en jätte god dusch-kräm med doft av jasmine, plus hår mouse från Björn Axén. Tänkte köpa ett par nya chanel örhängen oxå,  alltså inte sånna HÄR som varenda fjortis äger utan ett par sånna HÄR. Så jäkla fina. Skulle kunna döda för dom där ;) Hahaha.

Sen va jag och kikade på present till gumman min som fyller år :)

Ska laga mat nu och göra en grekisksallad, är vrålhungrig!

Hörs senare babies!


I've just begun having my fun


Lady Gaga - Just Dance

it's my dreams you take

Klockan är snart 10, och vet ni, jag går och lägger mej. Vill ha sovsällskap hatar att sova ensam :( Men det får väl gå de oxå...

Har inte hänt så himlans mkt den här dagen. Det var tänkt att jag skulle åka in till stan med mammi, hade gjort iordning mej och allting sen helt plötsligt så hade jag ingen lust längre, utan jag sminka av mej och gick och la mej i sängen igen som en tjurig liten skiiitunge. Snacka om pms unge jag är asså... nåja, vi åker imorn ist. Ska kolla upp ifall jag har lite pengar på ett konto när jag endå är där, har för mej att det ska finnas nån 1000 lapp lr 2 där hahaha ;D
Sen ska jag kolla present till Maria som fyller år :)

Nu ska jag dejta sängen.


Godnatt sötnosar<3


Jag känner att det är på väg tillbaka, I can feel it...

PMS-monstret alltså. Men inte på grund av PMS i sig, utan en jävla massa irritationer. Känner mej så irriterad på allt och alla. Inget blir som jag tänkt mej. Tex, Imorse när jag behövde min bunny-baby som mest, så hittade jag den inte...vet fortfarande inte vart den är! Nån som har sätt den? Sen har jag gått och förstört min ipod oxå...allt jag rör vid går bara sönder! Gahhhh!


Ser ni hur dryg jag ser ut att vara...kan man vrk se mer otrevlig ut än såhär?
 I mean; Hey, my name is Josefine and I'm a bitch...!


Wanna put my fingers through your hair


Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, men har liksom tappat bloggsuget lite. Hoppas det kommer tillbaka om ett tag kanske. Kram så länge!


The latte girl

Efter en ganska orolig natt med massa konstiga drömmar sitter jag nu och tittar på en kopp latte... är så sjukt trött, kom hem vid 2 snåret inatt. Men satan vad kul vi hade.

Nä nu ska jag börja dricka min latte innan den kallnar. Föresten, vad skulle livet vara utan latte? Jag älskar latte, det är som en drog. Så jädrans uppiggande, nu vet jag vad min hund ska heta; LATTE hahaha, nä nu ska jag inte överdriva. Förstår mej inte på männsikor som inte gillar det ;) Fan, vad mkt latte det blev nu helt plötsligt...

Latte, latte, latte ... Idag känner jag mig tom.. Både i huvudet och i kroppen.. Jag mår mycket bättre än i helgen men det är något inuti som fortfarande inte vill... har funderat på en grejj i några dagar nu... det känns så konstlat alltihop, vet inte riktigt hur jag ska göra...men det löser sej nog. Får vi hoppas :)

Nu ska jag bada och...vaxa muttan höll jag på att säga hahaha ( hoppas ingen tog illa upp där?)


Pöss på er :)

With eyes shut, it's you i'm thinking of


Det blev verken stan lr nånting för min del idag.
Åker in imorn med mammi ist. Ska iväg till Maria nu och ha en typisk "girlnight" lär väl som vanligt bli en massa tjejsnack och skvaller hahaha, vi har mkt att snacka om ;)

Hörs vi inte ikväll så hörs vi imorn ist!

Tuddillluuu

Good morning sunshine!

God morgon får man väl säga även om klockan är 12. Idag känner jag mej riktigt pigg för jag har tagit igen all förlorad sömn! Som ni märker så har det varit lite små dött här på bloggen, och jag skyller som vanligt på att jag inte har haft tid ;)

Idag är det i varje fall söndag, hatar söndagar, man känner sej så jäkla seg... men idag babies, är jag på strålande humör, jag är varken bakis lr trött. Allt känns så himla bra! Vi får se va denna dag har att erbjuda :)
Funderar på att ta en repa in till stan, brukar inte va så mkt folk på söndagar, och då kan man ju kolla i lugn och ro. Egenligen är jag inte i behov av nånting just nu, tänkte bara kika lite... spec på stövlar, vill köpa ett par bruna med klack, men än sålänge har jag inte hittat dom rätta :P haha....sen har vi ju det här med pengar oxå, nej, de får bli att ögon-shoppa. Man brukar ju alltid hitta en massa fint på stan då man inte har pengar på sej, haha, ni känner igen er va? :)

Nu skall jag dricka latte och klä på mej :D


K i s s e s

Visst är hösten mysig?

Vare sig vi vill det eller inte har augusti övergått i september. Allt har gått så otroligt snabbt! Nu är det höst, och det är dags att uppdatera garderoben och kitta upp sej på lite nytt. Tråkigt, men å andra sidan så är det en mysig tid på året speciellt då man kan börja tända en massa ljus och krypa upp i soffan med en filt och bara myyyyysa :) Håller ni inte med? Imorgon tänkte jag börja röja upp och frächa till lite i min garderob, lägga undan alla sommarkläder och så. Lite sorligt faktist.

Känns som om jag missat en hel del, även om det har varit en fantastisk sommar på många sätt ;) Har fått träffa en hel del trevliga människor sen så har jag växt mkt som person (okej, tänker ni, men jag har faktist det) har vart med om saker som jag inte trodde jag skulle klara av. Visst, jag kanske inte har det bästa självförtroendet men jag jobbar iaf på det. Jag har alltid varit en sån som litar på folk fullt ut och trott gott om alla, och det har gjort att jag blivit besviken gång på gång då det visat motsatsen. Många uppfattar mej som tillbakadragen och lite  blyg i början, vilket jag oxå kan vara i vissa situationer... men hey, that's me. Det är bara att acceptera. Tråkigt nog så är det inte alla som gör det...utan drar en massa förutfattade meningar och får för sej saker och ting vilket absolut inte är meningen.  Nä, nu ska jag inte sitta och fördjupa mej mer i det, vet inte ens vrf jag kom in på det här hahaha...

Aja, ska dricka jordgubbs te och äta mina smarties-kakor nu :D



Från i sommras när jag och syrran promenerade runt Djurgården...


En jungfru i nöd!

Sitter här hemma och är alldeles vrålhungrig. Finns ingenting att äta! Inte ett skit! Den enda jag har ätit idag är en japp.
Pallar inte gå ner och handla mat i det här ovädret jag orkar INTE. Lillbrosan är inte hemma, så jag kan inte lura ner han till affärn heller. Stackarn, vet inte hur många ggr han har fått springa ner och handla åt mej i både regn och rusk. Hahaha :P Känner mej riktigt elak och framförallt LAT.

Har kletat på en massa vaselin på läpparna, har börjat få munsår! Är det inte det ena så är de det andra. Gahh, hatar munsår svider så in i helvettet. But, my mother says; att det är pågrund av vitaminbrist....stämmer nog!

Ska försöka hitta nånting att äta iaf, typ, cornflakes blandat med kötfärs och lite bananer på det...när nöden är som störst, ätar jag vad somhelst!


P.s Sen så fryser jag oxå, Johan kom hit?


På tal om bloggar

För en vecka sen började jag läsa den HÄR vrickade bloggen. Visste nte om jag skulle skratta eller gråta. Tydligen så ska hon vara Uppsalas mäktigaste Media Profil. Ärligt talat, är människan seriös? Eller är hon bara ute efter att provocera? Enligt "Hertiginnan" själv som hon så fint kallar sej, så är hon överintelligent och mycket viktig! Ehh okejjj....? Dags att komma ner på jorden kanske?


How dare you!

Idag vaknade jag av att en viss Joakim B ringde mej klockan 5 på morgonen!!! Snacka om respekt!

Jocke
Hallå???

Jag
Ehhh aa (va helt borta)

Jocke
Ville bara kolla om du var vaken hahaha :D

Jag
Nej jag sover hör du väl!

Jocke
Hahaha

Jag
Godnatt!

*Klick*

Vad ska jag säga? Hur fan vågar man ringa och väcka mej ur min skönhetssömn  klockan 5  på morgonen???? Vavavava?

Jag vet hur det känns, att skratta vid helt FEL tillfälle, alltså!

Åh det är så hemskt! Jag tycker så synd om programledaren, stackars krake! Jag vet precis hur det känns.... har själv vart med om samma sak fast på t-banan :D


Time to change

Är helt slut, har vart och tränat. Tänkte att jag måste ta tag i det här. Lika bra att börja nu så att man ser någolunda okej ut. Hur känner jag mej då när träningen har kommit in i mitt liv igen då? Mycket piggare som sagt och lite gladare. Måste köpa ett gymkort oxå, jag och syrran har tänkt att gå och träna tillsammans.

Måste laga lite mat, har inte ätit nått på hela dagen, förutom den där äckliga pirogen då. Har börjat slarva med maten igen, äter typ ingen frukost längre och ingen lunch heller för den delen. Har gått ner från 64 kg till 58.7...på bara några veckor. Måste försöka gå upp alla kilon igen, känner själv att jag inte mår bra av att väga såhär lite, om man nu kan kalla det lite, dom flesta skulle väl kalla det för mkt. Aja, vi får se vad jag hittar på för mat, känner egentligen ingen hunger men jag ska äta endå.

Har tänkt börja läsa en bok för engångsskull oxå, ni som känner mej vet att jag inte är typen som sitter och läser böcker. Den senaste boken jag läste var "snabba cash" skriven av Jens Lapidus och den var riktigt bra. Har inte läst uppföljaren "Aldrig fucka upp" men den ska jag köpa så fort jag kommer in till stan. Anyway boken jag har tänkt börja läsa nu heter " Väninnan" och den är skriven av Denise Rudberg. Handlar om en tjej som heter Kristin som lever ett skyddat och bekymmerlöst överklassliv i Sthlm. Det är en värd av oskrivna regler och stark social press. När äktenskapet mellan henne och den tyrannikse David blir ohållbart, så ställs Kristin i en svår situation: Ska hon våga lämna honom och bryta mot konvenansen och riskera att förlora såväl vänner som status?
Jag tror att den här boken kan vara riktigt bra! Har för mej att jag har skrivit om den här förut men ännu inte hunnit läsa den. Fick ju låna den av Maria och hon sa att den va jätte bra.

Nej, nu ska jag fixa lite mat sen tänkte jag börja på den här boken, har lite choklad hemma oxå kom jag på så det kan ju bli en bra kombination...


Ibland känner jag mej som Bridget Jones...

You can´t always get what you want

Har precis ätit pirog, n' it taste like shit! Vädret suger hästballe och jag känner mej allmänt pissdown. Fina ord jag använder va? Kollade mej i spegeln alldeles nyss, kände inte igen mej själv... ser så... hålögd ut och sliten ut, de där är inte jag!  Skulle behöva en extream makeover känner jag, men å andra sidan... vad hjälper det? Vad jag skulle behöva nu, är att få komma bort från allt, åka utomlands typ. Skulle vara så skönt, slippa kalla Sverige för en vecka eller så.


They say the gras is always greener on the other side, är det så?

Har precis kommit hem från en powerwalk, inget vidare väder ute men det kändes skönt att få komma ut lite.
Ska skriva färdigt mitt cv nu, finslipa lite och leta igenom alla mina miljoner bilder jag har på datan, för att hitta en "trevlig" bild på mej själv. Posar ju på hälften av dom. Sen ska ringa några försummade kompisar och se om vi kan hitta på något!
I wan't let the sun go down on me!

Ibland undrar jag hur mkt en kompis kan göra för en? Vad går egentligen gränsen? När dom försöker göra det bästa i all välmening? Ibland blir det bara lite väl mkt...


No one's gonna make me hurt again

Ledsen för att jag inte uppdaterat så mkt. Har bara inte haft tid...lr jag ska vara ärlig, jag har inte orkat. Helgen som gått har väl varit ganska så okej, i lördags var jag ute och sen i söndags tog jag det mest lugnt.
Har börjat få tebax huvudvärken oxå... ska nog beställa en tid i veckan orkar inte ha det såhär längre. Usch, händer bara en massa tråkigheter. Men vem har sagt att livet ska vara så jävla enkelt?




...och tillslut , man slutar aldrig att förvåna sig, att jag aldrig lär mej...


Oh yes!

Babies! Tro det lr ej men jag är frisk!!!! Bara sådär liksom...vaknade av att jag hade svin ont men efter att jag somnat om igen och en bakfull Johanna ringde och väckte mej så försvann skiten helt plötsligt. Är inte det konstigt?

Ska ligga kvar i sängen ett tag till, har de så myyyysigt :D

Hörs senare ;D


Ajjjjj!

Stannade hemma ikväll... tack vare min jävla hals! Kan knappt svälja, så ont gör de:(  Så jag kände att det kanske var lika bra att stanna hemma och bli frisk! Vilket jag aldrig verkar bli. Jag som hade längtat till helgen och allt :(
Aja kan inte hänga upp mej på de, det var inte tänkt att det här skulle bli ännu ett klago inlägg vilket det blev ändå, söööry.... anyway, håller på och kollar på en halv skum film med syrran. Fattar knappt va den handlar om...kanske är de jag som är trög, jag vet inte.

Nej, nu ska jag trycka i men en massa apelsiner och skit, jag ska bli av me den här skiten. För imorn är det jag som är frisk!


P U S S

Allt detta klagande....

Idag är jag inte on top of things. Mitt huvud känns en stor fet klump och min hals gör ont. Känns som om jag bara klagar i varje inlägg...kan ju inte vara så kul för er att höra en massa gnäll från min sida all the time, seriöst jag är ingen bittefitta för er som kanske har fått de uttrycket av mej...utan jag är en as skööööön tjej och alla bara ällllllllskar mej;D
Anyway, slut med skrytandet... ikväll tänker inte jag vara en boring motherfucker och sitta hemma och trycka i mej onytigheter utan jag ska hitta på nått kul...men vad? Det återstår och ser...ska höra med girlsen.

Ska fortsätta att måla mina naglar rosa nu...(ne, jag har inget annat vettigt att göra just nu)



P u s s i n u s s i

Jossan har bytt ut tv snacks mot fruktsallad...ja, man måste ju börja i tid, right?

Nu är det Idol som gäller. Har gjort det lite mysigt i soffan med filtar och kuddar. Mysigt värre med andra ord;) Och vet ni vad, jag har gjort en fruktsallad, no more candy and shit for me! ;D HA!


Tears Dry on Their Own

Någon mer än jag som diggar Amy Winehouse?  Hon har  en originell röst och flera av hennes låtar är sköna. Synd bara att en sån grym sångerska ska kasta bort sitt liv på droger och skit...

But not until i get my diamond ring..

Det verkligen kliar i kroppen.. JAG måste hitta på något ikväll.. Jag vill egentligen bara vara hemma men det går bara inte! Men å andra sidan så har jag inga money, money, så de bir ju lite svårt då :P
Får väl vänta tills imorn då det förhoppningsvis blir utgång och jag kan köra med mina hundögon för mammi lr pappi ihopp om att få en liten krona lr två ;D

Vad har josefine gjort idag då tro? Jo, jag har varit på ams...sen på söder med syrran, tänkte ge bamboo örhängerna en sista chans, har gått på varenda glitter i hela sthlm utan en, och det var den som låg på söder. Fick jag tag i några då? NEJ! Men jag gick inte tomhänt ut därfirån utan jag plockade på mej ett par silveringar (örhängen) skit läckra! Inte så dyra va dom heller, 60 kr.

Nu ska jag krypa ner i min mys-outfit... choklad och cosmopolitan väntar ;D


Bli medlem! ;D

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=110649

Vad tycker ni om årets Idol?


Va de nån mer än jag som såg Idol? Vad tycker ni om den nya juryn? Lite väl hård kanske....Jag kan då säga att jag tycker dom är sjukt mkt bättre än förra iaf :P Blev faktist lite smått "förälskad" i den ena juryn medlemen Andreas Carlsson, I think he's cruel! Har inte vart något stort fan av idol tidigare då dom bara plockat ut dåliga, typ rock/soul typer...okej, Måns Zelmerlöw är ett stort undantag :P Men liksom det har ju inte gått så bra för dom tidigare finalisterna...hur mkt har man hört från dom liksom bortsett från Måns och Ola?

Finns några som jag gillade i årets idol som gick vidare, tyvärrrrr så är dom killar hela bunten, tycker att tjejjerna låter likadant. Får väl se hur långt dom går ;D

I just want you close, please stay forever

Fan vad jag känner mej sliten! Känns som om jag har festat flera dagar i streck. Har världens huvudvärk och ont i halsen. Jag tror att jag har drabbats av nått virus :S

Anyway, kom just hem Ifrån J som har åkt till jobbet nu, vi har just varit och tagit en morgon fika inne istan, vrk ett jätte mysigt ställe, dock mins jag inte vad stället hette men det ligger iaf vid odenplan.
Matchen mellan Djurgården och Malmö vi var och såg på igår slutade inte så värst bra...3-0 till Malmö. Inte så kul. Men men, ska gå ut och ta en stärkande powerwalk med hunden som jag inte har :P

Hörs senare!


P U S S


Get rich or die trying

Hade skrivit värsta inlägget o så svek min dator mig!!! Jag hatar när det händer... nåja...

Hej bloggisen! Allt bra mer er? Här är det sådär, har piss ont i nacken och i huvet, men palla klaga.
Vad händer idag då? Jo, först och främst så ska jag städa upp i mitt rum, kläder och skit överallt! Sen så ska jag ringa Maria, va ett bra tag sen jag träffa henne, I miss her! Sen så ska jag möta upp J kl halv 7 i slussen? Eller va det kl 18.20? Aja skitsamma, vi ska iaf gå på hockey. Va ett jävla bra tag sen jag va på det. Kan ju bli kul.

Fick svar från ett jobb jag hade sökt igår. Ett hälsohem inne istan där jag bl.a skulle få sitta i reception och sköta bokningar osv (hahah tänk er, jag jobba på ett hälsohem! Ett stort jävla skämt ju!) Tyvärr, så sökte dom först och främst nån som hade liiiite erfarenhet kring området hällsa (vilket jag inte har som ni säkert vi det här laget redan har fattat) men grejjen va att det stod i anonsen att man INTE behövde någon erfarenhet lr kompetens alls! Jävla skitsnack! Piss of säger jag bara! Men det är bara att ligga i, jag menar vem tackar nej till att anställa mej? Juste, INGEN! ;D


Believe in the things that you know

Hej! Jag har tyvärr inget roligt alls att berätta.. De senaste dagarna har bara smält samman till en låååånnngggg dag... Inget spännade alls med andra ord.. Anyway, idag blir det en jobb-sökar-dag, jag är desperat och måste få ett jobb snarast. 
Ska gå och bada och göra mej iordning nu sen sätter jag igång ;) Å juste, ni kanske undrar hur jag hade det på den där festen jag var på? Jo, det var trevligt slutade med att vi drog ut till en klubb på söder...hahaha, trevligt, trevligt!

Slänger nog in ett inlägg lite senare :)


P u s s


RSS 2.0