Sorry Stureplan

Gårdagen blev inte så lyckat som jag hade tänkt mej. Mötte upp Maria och hennes kille Christian vid mörby centrum där vi sen blev hämtade av Joakim i hans nya bil för att sen åka till festen i djursholm. När vi kom dit var det redan fullpackat med folk, Marcus som höll i festen hade ordnat upp party tält och hela kitet. Riktigt nice. Det bjöds på snittar, cider/vin, kycklingspett och snacks. Dock var det inte så roligt folk där, mest äldre, inte en enda snygg kille, eller jo en då, men han bodde ju inte här i sthlm utan var bara här på besök. Så jag, Maria och hennes kompis Daniella fick roa oss själva haha.

Senare mot kvällen började det bli riktigt kallt, hade endast på mej en kort kjol så jag frös rentsagt ut häcken av mej. Kände mej nästan för uppklädd. Vid 10 tiden fick vi tjejjer nog, efter att ha blivit bitna av en massa mygg? Ja, det fanns mygg där, så vi höll fan på att smälla av, måste ha varit mitt nagellack som lockade hit dom, som en kille sa där. Haha, det kanske stämmer, hade ju mitt chockrosa nagellack på mej, by the way, så jag, Daniella, Maria och hennes kille bestämde att vi skulle dra vidare till stureplan och festa där ist. Så Maria bad sin kille Christian att försöka fixa skjuts till mörby centrum, men det slutade med att vi fick gå dit!!! Tog fan nästan 45 min, ni kan ju tänka er hur mkt jag frös + att jag hade obekväma skor på mej. Väl på tuben ändrade vi oss och bestämde att vi skulle dra hem till Christian och Maria ist och laga lita mat och spela Monopol, sorry Stureplan. Hade ändå ingen lust, kände mej inte så "top noch" längre efter att vi hade gått i kylan plus att det blåste och mitt hår var katastrof (kalla mej perfektionist).
Väl där så fixade Christian iordning mat och mackor, medans vi tjejjer satt inne i vardagsrummet och snackade skit haha, villken gullig pojkvän Maria har. Vid 2 tiden började jag dra mej hemåt.

Såhär såg jag ut kvällen till ära.
image594
Linne 250 kr Topshop
Kjol 399 kr Zara
Halsband Chanel, fått av mammi

Hey, dolda kameran lr?

Tuddiluuuu!
Kom hem ifrån stan för ett tag sen. Va in på scorett och köpte ett par vita vårfrächa "casual" . Pefekt till mina brun-fejkade-ben haha;) Men vet ni vad, jag höll på att dö när jag stod i kassan. Han som jag betalade hos var hur "fjollig" somhelst och då menar jag fjollig, tänk er att man gör en parodi på en sjukt feminim homosexuell kille, ni fattar va? Ett tag tänkte jag att det här måste vara ett skämt, hey, dolda kameran lr?? Ni skulle ha sätt hur han slängde med armen och plutade med läpparna och sen hur han putade med rumpan när han gick för att hämta den andra skon, och för att inte tala om hur han prata, haha, det var nått extremt asså! Aja, nog snackat om det;)

Fick ett sms utav min söta kompis Maria. Hon undrade om jag ville hänga med henne och hennes pojkvän på en villa-fest i Djursholm imorn kväll, det var tydligen hennes killes kompis som skulle ha den. Egentligen hade jag andra planer, men det kan bli kul! Men ni vet väl vad de innebär, klädkaos! Vad ska jag ha på mej? Kanske en av kjolarna jag köpte på Zara för nån vecka sen?Hmmm.... aja, ni får se imorn hur det blev ;)

Nu ska jag slappa framför tv:en!
Tjingeling!

image592
Skorna jag köpte, vad tkr ni? 699 pix fick jag ge för dom not to bad!

Kiss my ass

Nu är det andra planer som gäller, skiva ikväll hos en föredetta klasskompis!
Hinner inte skriva mer nu!  Vi hörs!


Kisses

Eyy har ni tröttnat lr?


(Visst är det vackert  när körsbärs-träden  i kungsträdgården blommar? )

Solen skiner och det är hur varmt somhelst ute, är sommarn redan här? Känner mej hur  jävla glad somhelst, av nån konstig andledning, nej, jag går inte på nått haha  :P

Vad händer idag då, well, jag ska plugga, plugga, plugga och plugga. Har ingen tid för kompisar eller någonting överhuvudtaget. Jag som hade lust att dra till kungsan och sätta mej i solen och ta ett glas vin på nån uteservering och spana in snygga killar . Men nej, jag ska plugga. Fan vad jag har blivit tråkig nu på sistonde, hela min blogg börjar rasa samman, typ ingen som komenterar lr nånting längre , eyy har ni tröttnat lr? *hundögon*
 
Shit, nu kom lärarn på mej att jag sitter och bloggar ist för att leta fakta på internet, ooopss! :$
Hörs sen istället!

P u s s i


I need a quick fix and an asprin

image591Det är officiellt. Jag är ful. De senaste dagarna har jag känt mig som ragata på skata och helt enkelt sjukt jättejätteful. Det är ju inte... kul. Och jag har varit helt chokladmanisk (iförsejj det är väl inget ovanligt när det gäller mej;)....ett typiskt teckan, lingonveckan is here! Sen undrar jag varför man bli helt chokladmanisk när man har mens... Vad är det för ämne som kroppen vill ha? Någon som vet  lr  har forskat i ämnet?

Well hello there

Fan vad jag är LAT! Har knappt börjat med psykologirapporten, och den ska vara inlämnad på torsdag senast!!!!!!!!! Det skall göras stapeldiagram efter undersökningen jag gjorde och slutsats och hela köret. Om jag har panik? Ehh nää, ni som känner mej vet ju att jag alltid gör allt i sista minuten, typ sista dagen.

Egentligen borde jag sätta igång NU, men jag pallar inteeeeeeeeeeeee, gaaah orkar inte med alla dessa krav. Sen så har jag så himla ont i min rooooompa nu, sitter på världens obekvämaste stol! Man kanske skulle ta och hämta en kudde?

Well, mina älsklingar innan jag sätter igång så ska jag först gå och ta ett bad , och smörja in mej med alla dessa krämer jag har samlat på mej.  Föresten har ni testat Ldb:s nya hudlotion Shea oil? Om inte, testa. Den doftar mango och  innehåller olivolja som är skyddande och mjukgörande för huden. Dessutom innehåller den också naturligt betain som är fuktbevarande. Den luktar jätte gott I just löööööve it ;D
 image589
Kisses<3

Typ....oh my god!!!

image588
Babies! Allt bra med er? Här är det bra TYP, jag är vrk en typisk "typ" människa, jag använder ordet "typ".... typ.... hela tiden när jag snackar ;D Många tkr det är irreterande! Ett annat ord jag snackat sönder är "oh my god", haha fjortis varning om nått, men det förekommer jävligt ofta när jag pratar. Samma är det med ordet "va?" ,det har blivit som en reflex. Om jag tex snackar med nån, och han/hon ställer en fråga så kan jag säga "va?" fast jag hörde vad personen i fråga sa. Är inte det sjukt? Eller iaf sjukt irreterande! Haha...kom bara och tänka på det här :P

Imorse vaknade jag med världens jävla pms humör. Var irreterad på allt och alla. Hittade inga kläder som passade, lr som dög rättare sagt. Jag skällde ut min stackars bror (som såg ut som en skrämd mus)bara för att han hade paxat badrummet och varit där allt för länge(han hade bara varit där inne i 30 sek och jag skulle inte dra tilll skolan förs om en timma) men det räckte för att jag skulle få damp och skrika "få-ut-idioten-från-badrummet -annars-kommer-jag-försent" ett typiskt "josefine knep" som jag ofta använder för att få badrummet för mej själv. Visserligen så har vi två badrum, men bara en spegel som duger för lilla mej) Så han var tvungen att gå till de andra badrummet. Visst är jag elak? När jag är på pms humör så är det bäst att man inte säger emot, annars händer det saker, haha okej nu överdriver jag lite men ni hajjar va, iaf ni tjejjer ;D E

Egentligen skulle jag ha projektarbete nu, men eftersom jag är klar med hela skiten så har jag håltimma, hur nice är inte det ;) Funderar på och kila ner och köpa en läsk nu, så himla törstig!

P U S S I N U S S I <3

Ni som vill, fyll i enkäten här nedanför ;)

Håller på och lagar tacos nu, chockade? :D Ni som känner mej vet ju att jag aldrig tröttnar på det haha! I just löööööve it!

Är klar med alla enkäter nu,30 styckna blev det närmare bestämt, tänkte att jag lägger ut enkäten här på bloggen oxå så får ni som vill svara på dem. Skulle bli jätte glad om ni gjorde det, både killar och killar;) Men jag måste få in svaren senast imorgon! Det är bara att kopiera alltihop och klistra in det i ett world dokument och skicka det till min hotmail adress som är; [email protected] svårare än så är det inte ;)



Frågor om ätstörningar

Hej, Jag håller på och gör ett skolarbete om ätstörningar och har en del kryss frågor som jag vore tacksam för ifall ni tog er tid att fylla i. Det hela är anonymt och jag måste få in svaren senast måndagen den 21/4-08.

M.v.h Josefine Groth


Tjej Kille

 

Fråga 1: Vad innebär begreppet ätstörning för dig?

Anorexia nervosa

Hetsätning

Både och

Annat ..............................................................................


Fråga 2: Känner du någon som har ätstörningar?

Du själv

En vän/väninna/bekant

En familjemedlem/släkting

Nej, känner ingen

Annat ..............................................................................


Fråga 3: Vem/vilka tror du kan hjälpa en person med ätstörningar?

Läkare

Psykolog

Dietist

Tandläkare

Annat ..............................................................................


Fråga 4: Tycker du att samhället är för kroppsfixerat idag?

Ja

Nej

Vet inte


Fråga 5: Brukar du döva känslor med mat eller godis?

Ja

Nej

Har hänt

Ibland


Fråga 6: Vad skulle du göra om någon i din närhet hade ätstörningar?

Inget alls

Uppmanar henne/honom att söka specialistvård

Försöker vara ett stöd för den drabbade

Annat ..............................................................................


Fråga 7: Vad tror du är främsta orsaken till ätstörningar?

Kroppsideal

Media/Tv/tidningar/ radio

Stress depression

Tidigare traumatiska upplevelser

Annat ..............................................................................


Fråga 8: Tror du att ätstörningar endast drabbar kvinnor?

Ja

Nej

Vet ej

Annat ..............................................................................


Fråga 9: Har du medvetet försökt gå ner i vikt?

Ja

Nej


Fråga 10: Är du nöjd med din kropp?

Ja

Nej

Ibland

Skulle vilja gå ner ett par kilo


Fråga 11: Har du någon gång fått ångest när du ätit för mycket?

Ja

Nej

Har hänt


....och jag har hittat den perfekta klänningen!

image587
Idag vaknade jag av att solen bländade mej. Fick värsta sommarkänslan, gahhhh vill ha sommar nu! Det är mindre än 7 veckor kvar tills den stora dagen, då jag tar STUDENTEN! Och jag har hittat den perfekta klänningen i en liten boutique inne på sturegallerian, den kostar 1900 pix ,men det är den värld. Jag kommer helt klart vara snyggast ;D Tänker dock inte lägga in nån bild på den då jag vill vara ensam om att ha denna skönhet på mej haha ;D Aja, nog pratat om det. Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag PLUGGA, fyfan, så jag kan inte njuta av det fina vädret :( Måste bli klar med rapportskrivningen om "ätstörningar" i Psykologin. Enkäter ska göras och delas ut, jag har en känsla av att det kommer bli kaos! Allt ska bli klart tills på torsdag annars blir det ig varning på mej, och det vore ju himlans sorligt!

Ska ta ett bad nu och göra ansiktsmask, hårinpackning, vaxa lite här och där hahaha...ja ni fattar grejjen va, sen blir det att sätta igång!

P U S S  P U S S  S Ö T I Z A R!

Poor things!

Såg filmen "Babylonsjukan" som gick på 2:an med Alexander Skarsgård i en av huvudrollerna. Vad ska jag säga, filmen var ingen höjdare, den var sjukt dålig rentsagt ut!
Har bläddrat igenom varenda jävla kanal, tyska, ryska, arabiska osv. ja varenda jävla kanal! Finns INGET bra på tv! Har så fruktansvärt tråkigt... det är ju förfan lördag, och här sitter jag i min mysdräkt med håret i en slarvig knut (ni skulle se mej nu, oja, haha) medans alla andra är ute och roar sej.

Nej, hurrni vet ni vad jag gör ist, JAG GÅR OCH DEJTAR MIN SÄNG
! Godnatt!

L O V E
image586


Det kallas att lyckoshoppa!

Yes nu sitter jag här likförbannat. Bloggen måste matas. Hur jävla dålig får man vara på att uppdatera bloggen?
Jaja, Idag är det iaf lördag, och jag är fucking jäv*a utråkad, men å andra sidan så har jag ingen lust att go wild and crazy ute på krogen. Det får helt enkelt bli en hemmakväll men chips å popcorn, vi har ju skaffat digitalbox här hemma, 230 kanaler, not bad, så nått bra på tv måste de ju finnas haha;D

Va in till stan idag och köpte en scarf, funderar dock på att lämna tebax den, den kostade iaf 450 kr, vet inte om den va värd det. Jag har vrk en ha-begär-period nu, vette fan hur mkt pengar jag spenderar i veckan på shopping. Tragiskt, då jag egentligen inte behöver dessa saker, utan endast är ute efter den såkallde "kicken", kicken som får en att känna sej lycklig! Gott folk, det kallas att lyckoshoppa! Men blir man vrk lyckligare? Tveksamt, men jag kände mej lycklig...iaf ett tag ;P

image585
Vad tycker ni, ska jag behålla den?

....

Jag mår illa buhuuuu :,(

Ja, SNYGGA präster finns!

image584
Dåligt med uppdatering, men jag har så himla mycket att göra.. (undra hur många gånger jag har börjat ett inlägg med den meningen?) Haha by the way, hade halv studiedag idag, så jädrans skönt! Stack in till stan direkt efter skolan, 2 korta blommiga kjolar fick följa med mej hem, hur söta somhelst, köpte dom på "Zara". Och vet ni vad, Natcha Peyre har en exakt likadan kjol som jag köpte, såg det i tidingen "Klick" häromdan.
Jaja, påtal om präster, idag, första lektionen fick vi besök av en präst som skulle prata lite religion osv! Jag har då aldrig sätt nån snygg präst ( trodde inte det fanns haha) förens idag! Fytusan vad snygg han var, och HET!!! Han var 35-år men såg ut att vara minst 25, och han hade världens finaste leende! Haha, jag har en tedens att alltid falla för "äldre" killar/män, okej, nu menar jag inte gammla gubbar, utan min gräns går vid 30-35, men ni fattar va? Man kanske skulle börja besöka kyrkan lite oftare, vem vet det kanske döljer sej en och annan snygging där haha? ;D

Juste, hade ju min projektredovisning i måndas, gick hur bra somhelst! Gick bättre än väntat! Är så jäkla glad :) MVG nästa?

P U S S

Kul med listor, lr vad säger ni?

Vad blir ditt namn baklänges:
enifesoJ
Platt eller lockigt hår?
Platt men fylligt
Har en dröm gått i uppfyllelse:
Ja
Vad har du för startsida på internet:
Google.se
Vem ringde du senast:
Mammi
Tycker du att sengångare är söta:
Haha, ehhh neeee! :P
Har du haft vattenkoppor:
Japp, när jag var runt 3 år
Har du någon gång testat karate:
Nej
Vilken mobilsingnal har du:
David Guetta- Love is gone
Morötter eller pommes frites:

Pommes frites (A)
Vad längtar du mest till just nu:
Att skoldagen snart ska ta slut :D
Är du singel:
Yes, pallar inte med nått förhållande just nu, sen så är det mkt roligare att  vara singel på sommaren  ;)
Vilken tv-serie är bäst:
Desperate Housewives<3
Kan du gå ner i spagat:
Haha neeej!
Vad är du mest rädd för i hela världen:
Att förlora de jag älskar
Har du varit kär i en kändis:
Kär vet jag inte om jag kan kalla de, mer att jag har varit attraherad av personen i fråga ;D
Vem är han:
Urs Bühler,

Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Har hänt
Vad ska du döpa dina barn till:
Orlando och Molly
Sol eller snö:
Sol!
Snyggaste läraren:
....hade jag när jag gick i 5:an, Jesper hette han och var Idrottslärare, fan vad het han var;D

Är du mörkrädd:
Haha nej!
Ljust eller mörkt när du ska sova:
Kolsvart, klarar inte att sova i ljus
Godaste drickan till frukost:
Juice eller latte
Duscha eller bada:
Duscha om jag är ensam, annars bada..
Kan du ditt mobilnr utantill:
Japp
Hur mkt väger du:
63.4 kg till mina 167 cm
Sjunger du på toan:
På fyllan möjligen.
Är du höjdrädd:
Ja, extremt!
Vilket land vill du åka till:
Italien, Sant-tropez, Japan
Vad var det senaste som fick dig att skratta:
Haha, när min söta lillebror  imorse kom ut ifrån badrummet med an handuk runt midjan och halkade på golvet och sen tappade handuken! Hahaha fan vad jag garva!
Vad tänker du göra nu:
Total ignorera högen med läxböcker brevid mig och fortsätta hitta saker på datorn jag kan underhålla mig med, närå skriva klart rapporten i Psykoligi B!


Min studentmössa har kommit<3

Idag fick jag min efterlängtade studentmössa, visst är den snygg ;D Va först lite orolig att den inte skulle sitta nå snyggt, men den sitter som en smäck! Jag är så jädrans snygg i den! Nu känns det vrk som att det börjar dra ihop sig! Både otroligt roligt och läskigt. 5 juni 2008. Jag LÄNGTAR!!!!!!!!!!!
image583

Stå och steka hamburgare på en sunkig resturang i tensta? I don't think so!

image582
Jag måste ha dyslexi eller nått, när jag läser igenom mina gammla inlägg, hittar jag tusen j*vla stavfel! Irriterande om nått! Så bli inte förvånade om ni hittar en massa stavfel i det här inlägget oxå! Aja, nog snackat om det.
Hade utvecklingsammtal idag direkt efter skolan, gick kämpe bra! :) Vi diskuterade lite om vad jag har för planer direkt efter gymnasiet. Som det känns nu så är jag lite tveksam, vet inte riktigt vad jag vill. Har funderat lite på att söka till konstfacket lr nått, förvånade? Haha, som ni ser så ändrar jag mej hela tiden. Men vi får se! Måste söka sommarjobb oxå, vill helst jobba på nån uteservering, vem vill stå inne när det är sommar? Inte jag, kräsen som jag är! Men lika bra att insé att jag får ta vad som erbjuds, även om det blir att stå å steka hamburgare på en sunkig resturang i tensta. För mej är det en mardröm, usch och tvi jag är för fin för det! ;) Nej, gott folk nu ska jag göra varmchoklad med marshmallows i, yummmie ;)

Puss och kram vi synes på stan

<3

FAAAAAAN!

F*CK! Jag fick en maska på strumpbyxan och jag är i skolan, PANIK!!! vad gör jag? Rör jag på mej så spricker det upp ännu mer, och man ser hela mitt feta ass, tejpa? Ringa mamma? Be nån snäll själ att åka in till stan och köpa ett par nya? Omg, det är sådana här småsaker som får mej att vilja vara kille ibland! :,(


Either you got it, or you don't

Tudddilllu sweetnes! Sitter här bakåtlutat på den obekväma stolen med båda fötterna på bordet, äter ett äpple, pillar lite på vattenflaskan jag har brevid mej, ja, jag tar det lugnt helt enkelt! Egentligen har jag projektarbete, men eftersom jag är KLAR så har jag typ inget annat vettit att göra. Egentligen borde jag kanske förbereda mej lite inför redovisningen som ska hållas i kreaktivtforum next monday. Och eftersom jag är först ut så borde jag nog träna lite på vad jag ska säga osv, det finns ju inget värre en att vara oförberedd, right? Aja, jag fixar det sen! Jag har faktist en tendens att vara bättre på att snacka när jag inte är förberedd haha. Well, nu ska jag fortsätta att passa på å soooooooooooofta innan läraren upptäcker mej ;) Tjing!


Sommarkänslor

image581
Usch vad jag är dålig på att uppdatera bloggen.
Får be om ursäkt! Fick en  fråga om när jag ska lägga upp bilden på mej som brunett, det kommer, de kommer hehe ;) Måste ta en bra bild först!

Har precis ätit lunch, och ska snart bege mej ut i det vacka vårvädret, så himla härligt med sol ute! Nästan så att man börjar få sommar känslor! Gud, vad jag längtar till sommarn, föresten vem gör inte det? :)

Puss<3


Jag har tecknat av MOVIE STARS!

Jag har alltid älskat att teckna och måla av saker och ting. Men det var väl senast i mellanstadiet som jag ägnade mej åt det seriöst. Men sen helt plötsligt så fick jag värsta rycket, och började skissa lite. Här är några av teckningarna jag har lyckats åstadkommit dom senaste kvällarna. Vad tycks? :)

image575
Ser ni vem det är? Blev kanske inte så jätte likt då, men det ska iaf föreställa vackra Audrey Hepburn!
image577
Orginalet

image576
Marilyn Monroe (min idol)
image578
Orginalet

image579
Elvis Presley
image580
Orginalet

Nästa projekt blir att rita av Greta Garbo, tror ni att jag lyckas? ;)

Har man inte tur i kärlek så kanske man har det i spel?

 

image572

 

Äntligen funkar det att blogga igen! Mitt internet här hemma har varit upp och ner! Helt otroligt asså! Men nu ska det nog inte vara några problem, då min "tekniska" far har fixat datorn.

Har hänt en massa saker sen jag skrev sist. Vet inte var jag ska börja. I mitt senaste inlägg så frågade jag ju om nån visste vart man kunde köpa cerinrosa gardiner, dum som jag är så tänkte jag inte på att IKEA kanske hade sånna (där finns ju allt) och visst hade dom! Fan va glad jag blev, och dessutom så är som sjukt snygga, alldeles glansiga och fina hehe ;) Ska lägga in en bild sen så får ni se mitt vackra rum haha ;) Sen så har jag gjort en liten extream makeover, har blivit brunett igen, lite kul med förändringar sådär, och nu slipper jag ju att hålla på och färga utväxten all the time. Ärligt talat så trivs jag bättre med att vara just brunett. Mitt hår har blivit mkt glansigare och tjockar av nån sjuk andleding! Haha, nej, nu ska jag inte pladdra mer om mitt vackra hår. Lägger in en bild sen så får ni säga vad ni tycker. Och Joxen, jag vill inte höra din komentar, vet redan vad du tycker ;D

Det blidde inget turkiet för mej i sommar, är fattig som en mus, 8000 kr, hur fan ska man få tag på det när man är en fattig student? Gå ner och köpa en trisslott? hmm, why not;) har man inte tur i kärlek så kanske man har det i spel? Jaja, imorn ska jag på "prova på dag" på älvsjös ...... Va där igår och blev intervjuad, och det gick bra!

Nej gott folk, nu ska jag äta och slappa framför tv:en! Återkommer om ett tag ;)


P u s s   och   N y p   i   H ä c k e n


RSS 2.0