Hejdå älskade Sthlm


Nu drar jag till Sundsvall med tjejjerna. Vet inte exakt när jag är tebax men, det märker ni ;) Ni får ha det så bra allihop sålänge, love u all<3

Pussinussi

Nu slänger jag in handuken

...en dejt med sängen väntar, och självklart ska min kanin fram oxå haha :D

P u s s  &  G o d n a t t

Life is what you make it

Dags för lite uppdatering kanske..hihihi :) Vad har jag gjort idag då?Jo, jag har vart istan med mammi, brosan, Jessi och Anna. Och vet ni, jag har hittat dom perfektaste gladiator skorna :D Jag som har letat som en galning efter ett par sånna, och nu har jag äntligen hittat ett par! I'm så happy! Självklart fick dessa godingar följa med hem ;) Med hem, fick oxå en socker söt klänning följa med haha. Var vrk på världens shoppinghumör idag, hittade en massa fint som jag bara måste köpa nästa gång jag åker in till stan.

Och imorn åker jag, Jessi, Anna, brosan och pappsen upp till s-vall. Ska bli skönt och komma bort lite. Kommer tyvärr inte kunna blogga därifrån, min bebis (laptopen) är fortfarande på lagning :(

Nej, nu ska vi mysa framför tv:en och se på klassikern "hajen" haha. Anna som ville se den :P


Syrran och Anna på tuben (måste köpa ny digitalkamera, det här går inte)
o
P u s s i

Smink, smink, smink

Hade inget att göra så lekte lite med sminket, alltid kul ju :D
Försökte skapa en lite nyare "look", har ju kört med min så länge nu.
Vad tycks?

...hiss eller diss vad säger ni? ;D

What I need is a personal trainer


Precis när jag hade borstat tänderna och satt mej till rätta i soffan kom Jessi och Anna hem. Och inte nog med det, självklart hade dom köpt med sej godis och hyrt en film. Jupp, tänkte jag, otippat lr vad?! Ni som känner mej vet ju att jag har svårt att hålla fingrarna borta från allt sött.

Gahhh, så mkt onyttigt jag ätit. Nu är det dax för mej att börja röra på fettet på riktigt, this doesn't work anymore! Vågen stannar på 62,6, nästa gång jag väger mej stannar den väl på 70! Jag måste verkligen komma igång med träningen, men det blir ju aldrig av! Vad jag behöver är en personlig tränare som kan peppa mej när jag som mest behöver det. Någon som är intresserad? ;)

Funderar på att sätta på mej en såndär lapp för ögat som piraterna har...

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev. Jag måste säga att jag har varit väldigt dåligt på att skriva här i bloggen på den senaste tiden, men jag har haft fullt upp med annat, helt enkelt. Eller fullt upp...det kanske var att överdriva en aning...har väl inte hänt så värst mycket faktiskt som är värt att nämna, har mest tagit det lugnt, typ legat i solstolen med en fruktdrink i ena handen och lyssnat på Jason Mraz. Juste, har kollat lite jobb oxå, måste ha pengar, känner mej sjukt begränsad. Kan ju inte be mammi och pappi om pengar hela tiden. Det funkar inte.

Va och såg "sex and the city" på bio med syrran i söndags. Hon hade två gratisbiljetter så hon bjöd med mej. Om filmen var bra? I fucking love this movie! Är man som jag som inte missar ett enda avsnitt av sex and the city på tv 3, så är det ett måste att se den filmen! ;)

En annan grej som är värld att nämnas, jag har fått en jävla VAGEL i ögat, ser helt sjukt ut. Ser ut som jag fått en allergisk reaktion eller nått men så är inte fallet utan jag har fått en fet jävla vagel! Hela min ögonlock har blivit rött. Jag ser hemsk ut :,( Aja, nu vet ni det...så våga inte skratta åt mej när ni ser mej!

Funderar på att sätta på mej en såndär lapp för ögat som piraterna har, och dra ner och hyra en film och köpa en massa godis som jag själv ska trycka i mej. Nån som vill göra mej sällskap? *hundögon* eller *hundöga* rättare sagt...

asfaf
P u s s

Now, I'm back...


Solen skiner

...and im feeling great!!! Det har hänt mkt på senaste.. har inte orkat blogga utan mest velat njuta :) Vädret har ju varit kanon och jaaa... allt känns så jävla underbart ;D

Kom hem från J för ett tag sen, ska hoppa in i duschen nu och sen klä på mej nått enkelt, sjukt varmt ute. Funderar på att åka in till stan och ba glida runt, typ kolla kläder....men inte köpa nått. Ska fråga syrran om hon vill hänka på.

Tror jag tänker ta en bloggpause under några dagar, har inte tid att sitta framför datorn.
Vi hörs snart!!

P u s s  p å  e r  a l l i h o p a

What's wrong?

Ännu en dag har gått, och det har inte gått över :(
Vad fan är det som händer? Nu börjar jag bli liiiiite orolig, tänk om det är något farligt!? Jag vill inte gå och undersöka mej, hatar sånt. Aja, är det inte bra imorn så....får jag gå med på det. %¤?x/#"!(% säger jag bara!

Ska äta frulle nu, sen ska jag ta mej ett bad.
Vi hörs senare!

P u s s s s s s s s i


I dont feel so good today!

Idag vaknade jag inte upp på något solskenshumör direkt. Det är verkligen synd om mig vill jag lova.
Alla andra är ute och leker utom jag, sitter hemma och har ont i magen...

Har inte direkt något  vettigt att skriva...eller jo, ska äta jordgubbar.

Sen skulle det inte vara helt fel ifall nån vänlig själ skulle vilja komma hit och passa upp mej...typ massera mina fötter,  mata mej med choklad osv.
http://s150.photobucket.com/albums/s103/yourspacecooment/smiley/shy/shy15.bmp nån som är intresserad?


RSS 2.0