Nån som vet vart man kan köpa cerisrosa gardiner????

image571
Ledsen för dålig uppdatering, har haft fullt upp. Håller på och stylar om mitt rum, ska ha Marilyn Monroe tema :P Har sprungit runt i hela stan för att få tag på cerisrosa gardiner, men jag hittar inte. Finns bara gris och kärring rosa. Inte en enda jävla affär säljer cerisrosa gardiner, jag är chockad! Och inte heller finns det att köpa på nätet! Är det ute med det eller? Hittar jag inga får jag väl sätta mej och sy ihop ett par gardiner själv, och hur det ska gå till, HA! Jag vette fan...och inte heller har jag någon symaskin! Dagens i-landsproblem.

Glad påsk på er

God morgon! Har egentligen inte tid att blogga men det får bli några rader. Hade jätte trevligt igår, vi hade tv mys med en massa snacks å grejjer.  Dock blev det alldeles för sent. Kom inte i säng förs vid 4.  Men endå känner jag mej hur pigg somhelst, solen skiner och jag är på topp ;) Hörs senare idag, nu ska jag in till söder!
image569
P U S S I L LI P U S S

Läppstift kan man aldrig ha för mkt av, iaf inte om man heter Josefine Groth

Va in till farsta en snabbis tidigare idag, för att bl.a försöka hitta ett snyggt läppstift. Jäkligt onödigt egentligen då jag har minst tusen styckna redan, använder knappt hälften. Men jag vill ha nån ny fräch färg, lite åt det rosa hållet, har nästan bara röda nyanser, less på det. Men iaf, hittade ett jätte fint läppstift från Kanebo färgen heter Pearly Pink nr 04 och kostar 240 kr.
Vad tycker ni, passar jag i det? Eller är det för rosa? Btw, I like it ;D

image564 image565
Med hem fick oxå....
ett nagellack från O.P.I Nail Laquer följa med (Ni som är less på nagellack som torkar, try this, desutom räcker det superduper länge, finns i många fina nyanser och är perfekt om man vill måla fransk manikyr)
140 kr fick jag ge för den.
image567
Köpte oxå....

image566
Björn Axén Shampo volumizing 95 kr (för alla er som vill ha volym)

Jossan, vindruvornas bästa vän

Nån mer än jag som älskar vindruvor? Jag är som besatt av det, närå nu överdriver jag lite haha, men visst är det gott ;)

image561

image562
Mmm, me löööve vindruvor hahaha ;D

Målade naglarna i brist på annat...

Voila! Vad tycks? Rosa eller fransk manikyr, vilket är snyggast? ;D

image557 image560
                             F Ö R E                                                                      E F T E R

Hejj på er

Godmorgon :D eller god eftermiddag, klockan är ju snart ett!
Hade en skit konstig dröm inatt, vet inte om jag vill nämna den här, då vissa personer som jag vet läser min blogg, är inblandade hehe :P By the way, är ju ledig idag, alla andra är i skolan, deras lov börjar inte förs imorn!

Ska snart bada bubbelbad, och äta lite. Vet inte vad jag ska göra idag, känner inte heller för att göra något heller, tänker bara sooooofta och äta vindruvor, och gå upp i vikt, nä jag skojjar bara haha. Blev ingen träning igår, så det får bli idag känner jag! J vill att jag ska skaffa gymkort på eriksdals, men jag vet inte, nån som tränar där? Är det bra där? Aja....vi får se vad det blir med den saken.
Skriver mer senare, sålänge slänger jag in en....

image556
P U S S ! ! !

Carpe diem


Dagen innan påsklovet börjar, och jag mår huuuur bra somhelst!
Har en massa saker som jag ser framemot  nu under lovet;) Skriver mer om det sen! Ska träffa nacka johan direkt efter plugget för en fika på Fresco, blir trevligt. Sen ska jag ev. träna senare idag. Och imorn åker syrran och pappsen ev brosan  till s-vall. Så det blir lugna gatan hemma. Har bestämt tid för färgning på "Tony & guy" oxå, på tisdag nästa vecka, jag ska bli brunett! Lite kul sådär med förändringar ;) Eller vad säger ni?

Nej nu ska jag fortsätta med  förberedelserna

inför nationella provet i engelska! Vi hörs!

P U S S I N U S S I


PMS i all ära

Jag fick precis syn på min egen spegelbild och var nära på att få en hjärtattack.... JAG ÄR SÅ JÄVLA BLEK.  Solariummet nästa?
Katastrof. Jag känner mig så ful. Buhu. Fy fan va deppigt. Jag måste ha choklad. Hejdå.


Söndag

image555
God morgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga? Jaja, i villket fall så vaknade jag precis, har sovit i 12 timmar närmare bestämt, kanske behövde jag det efter att ha gått och lagt mej kl 1 varje vardag och gått upp kl 5? Fråga mej inte varför jag går upp så tidigt, när hag börjar 9 varje dag. Well, nog snackat om det.

Vad händer idag då? Himla fint väder ute, ska nog gå ut en sväng och röra på fettet, åt en himla massa onyttigt igår kväll, får skuldkännslor när jag bara tänker på det. Så himla skönt att det bara är tre dagar vi går i skolan den här veckan, sen så är det ju påsklov! Hur nice är inte det menar jag? ;) Ska försöka träffa Jesperi i veckan nu också, han har permition nu från lumpen, så ska komma till Sverige (tar lumpen i Finland) och vara här en vecka.

Ska beställa tid för färgning på "Björn Axén" också kom jag på. Har värdens fetaste utväxt, inte snyggt! Hoppas dom har nån tid i veckan bara, i vanliga fall brukar dom inte ha det. Funderar på och färga det brunt igen, så jäkla less på den ständiga utväxten, pallar inte hålla på och springa till frisören så fort utväxten brukar  synas.

Nej, nu ska jag bada och klä på mej!
Ha en bra dag och ut i solen med er!


P U S S

Björn Gustafsson har tagit svenska folket med storm!

image554
Japp, då vare avklarat, Perelli vann, visst var hon bra men BWO var bättre don't ya think? ;)

På tal om heta personer: Björn Gustafsson har tagit svenska folket med storm! Han är, som jag skrev tidigare, det hetaste vi har i detta iskalla ikea-land just nu.

Nu äre mys i sängen som väntar!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
P U S S

Mys mys mys

Hej alla mina små gelehjärtan! Allt bra med er? Här är det bra, har precis ätit en jätte god Indisk kyckliggryta som jag själv har lagat, tro det eller ej ;) Va in till stan idag med min kära mamma, och det här fick följa med mej hem:
Shampoo och balsam från "Björn Axén"
Ett läppstift från "chanel"
En ögonkräm från "Clinique"
Boddy butter "Clinique"
2 mascaror "Clinique"
7 day Scrub Cream "Clinique"
1 puder "Clinique"
1 Long last lipstick "Clinique"
Ansiktskräm "Clinique"
Parfym "Clinigue"
image553
Som ni ser så blev det väldigt mycket från Clinique, men jag tycker att dom har väldigt mycket bra produkter, sen så är det ju allergi testat vilket bara är bra :)

Sen så är det ju Melodifestivalen ikväll, och det får man ju inte missa köpte med mej chips och popcorn på vägen hem haha :D Själv håller jag på BWO, mest för att jag tycker att Alexander Bard är så heeet, närå Im just kidding ;) Fast jag är nästan säker på att Perelli tar hem hela skiten, eller vad säger ni?  Sen så får vi hoppar att sötnöten Björn Gustavsson dyker upp i rutan, så det blir lite action  haha;)

Ska bada nu och sätta på mej min mysdräkt, här ska det mysas för fulla muggar!

PUSS på er!



Josefine is back!

Nu har jag återuppstått, jag känner mej som en björn som nyss har vaknat upp från sin vintersömn från idet! Vad hände egentligen med mina förutsättningar att slänga mej på datorn och uppdatera bloggen? Well, min ursäkt är somvanligt att jag inte har haft tid lr snarare tillgång till dator här hemma men, men. Jag är ganska förvånad över att det är såmånga som har undrat vart jag tog vägen, inte visste jag att det fanns så många som läste min blogg ;D

Ska göra en liten snabb återblick om vad som har hänt under dom här, kan man säga veckorna? För det är väl det, har ju inte bloggat på år känns det som! By the way, var ju i s-vall under sportlovet som ni säkert redan vet, hade de jäkligt skönt där uppe, skönt och få komma bort lite. Träffade systrarna Holst, och vi hade tjejmys hela veckan:) Sen så har jag ju fyllt år oxå, hade lite fest här hemma, återigen tack för alla fina presenter, love u all :)
Sen så fyllde ju Johanna år förra helgen, och hade fest hemma hos sej med 80 tals tema och allt, lite roligt sådär :) Träffade Johan där oxå, fick reda på att han, Johanna och ett gäng ska dra ner till Turkiet i 2 veckor i sommar, och höll på och tjata på mej typ hela kvällen att jag skulle hänga med, dom har redan beställt boende och allting, vi får se vad det blir med den saken, men visst vore de ju härligt ;)
Har gjort klart projektarbetet också, trodde aldrig att jag skulle bli klar, så himla skönt att jag har det avklarart, nu väntas bara redovisningen. Har snart gjort klar powerpoints presentationen, fan vad mycket jobb jag har lagt ner på den! Om jag inte får VG/MVG på det här så vet jag inte vad!

Nu ska jag ner och beställa pizza, ;)
Sålänge slänger jag in lite bilder tagna i s-vall (tryck på bilderna för att förstora dom)


Lina <3


Lina igen


Jag solar solarium


Syrran, ehh tränar?


Anna med sina nudlar ;)


Haha :D


Hur gåre?


Anna gillar vrk nudlar ;D


Så sant!


Filmkväll hemma hos Lina i hennes fina lägenhet


Lina o Annas voffsing Bella :)


Älven


Jag och syrran haha


På bussen ner till Lina


Naaaw så söt


RSS 2.0