Håll upp händerna för stureplan, vår sköna stadsdel!

Har precis druckit vin och käkat kräftor, yummi! Va in till stan idag med syrran och mammi, fan vad le jag blev när jag inte hittade nått som föll mej i smaken. Jag kom hem från stan utan nånting, lr jo, en klämma till håret som kostade ynka 25 kr, men de räknas inte.

Har haft en riktig pms dag idag, inget har blivit som jag velat, höll på hela morgonen för att få till mitt hår. Slutade med att jag hade i 2 kg hår-mouse vilket gjorde att det såg ut som om jag hade knullruffs. Yeajj! Sen så höll jag på att få damp inne istan, blir inte ni oxå irreterade när det går en gammal kärring/gubbe framför en hur jävla sakta somhelst... nä man själv har sjukt bråtom och bara vill fram, va? Som om dom bara vill jävlas med en. Höll på att få spader. Såhär har jag hållt på hela dan, blivit irriterad för minsta lilla. Men nu har jag lugnat ned mej som tur är. Hahaha.

Nu ska jag städa upp lite här i mitt rum sen ska jag fixa till mej, fest ikväll!
Ses vi ute? ;D


 P u s s i n u s s i


Det är lördag...

...and a good morning it is! Solen strålar in genom mitt fönster och värmer min kalla kroppshydda. Sov med fönsret öppet igen fast jag har lite ont i halsen. Är man dum lr är man DUM?

Anyway, idag känner jag mej mkt bättre faktist...angående det "deprimerande" inlägget igår,  visst känns det som om mycket är fel just nu, och jag kanske inte är top of the pops i mig själv och med mig själv. Men mycket är rätt också... det måste jag påminna mig själv om! Jag är en sån människa som hatar mig själv för att jag hatar mina problem, om ni fattar vad jag menar? Haha, fan vad jag ska röra till de, men ni kanske fattar endå? Grejjen är väl mer att jag är så jädrans känslig, jag tar åt mej direkt. Jag tål inte kritik alls, jag tar allt personligt vilket gör att jag blir helt knäckt i vissa situationer. Något jag måste jobba med.

Nog snackat om de, vad ska ni göra idag? Själv har jag inte planerat nått än, utan nu ska jag gå och ta ett låååångt bad och sen får vi se. Kanske blir de en tripp till stan? Vem vet....



P U S S I L A G O


Chill on da grill

Ligger och strö kollar framför tv:en...tänkte krypa ner i sängen om ett tag, är jätte trött. Usch, vill ha sovsällskap hatar att sova själv. Men som tur är så har jag ju min nalle brevid mej ifall det skulle kännas allt för ensamt hehe :P

Anyway, vilken dag det har varit, har inte hänt nå kul alls, men det blir väl som man gör det till right? Känns ganska skönt att jag stannade hemma endå, även ifall det hade varit betydligt roligare att gå ut och festa loss.

Nej hurrni, ska sova nu!

Godnatt och sov gott önskar jag och min nalle haha ;D


It seems like everytime i escape there's another following

Skulle ha gått ut ikväll, men jag orkar inte.  Dom får tycka att jag är tråkig som inte hänger med, men jag orkar verkligen inte. Vet inte va det är med mej, men jag känner ingen lust till nånting längre. Det känns bara som att jag blir påmind hela tiden om hur dålig och otillräcklig jag är och det känns inte som jag duger för någon. Jag är väl helt enkelt inte bra nog för er.. Jag hatar den jag är men egentligen är jag ingenting, jag har ingen identitet.
Och nej, jag har INTE pms. Jag mår bara allmänt piss just nu. 
Vill bara att nån ska hålla om mej och säga att allt löser sej...


Nu....

... har jag tagit det stora steget och gjort som alla andra, nämligen att skaffa FACEBOOK! Så nu vet ni det ;)
Håller på och lär mej lite nu hur det funkar....går ju riktigt bra ju :P


Du och jag Oprah Winfrey, you and me!

Ligger i soffan och kollar på Oprah Winfrey. Har hon inget liv som ligger och kollar på det, tänker ni. Jovisst har jag det, men jag har så jädrans  trööökigt! Känner mej så ensam, som en lite vargunge som just  blivit lämnad av sin mor för att få lära sej hur man klarar sej själv. Närå, nu överdriver jag lite hehe. Men jag har inget att göra.
Jag vill ha ett jobb. Jag vill ha ett jobb NU! Pallar inte sitta hemma som en gammal nucka om dagarna. Det är patetiskt. Alla ni som klagar på att skolan är så jädrans töööökigt (vilket det oxå är) Njut!  För dom flesta vet ju inte vad som händer sen. Nu menar ju inte jag att jag längtar tebax till skolbänken, för det gör jag vrk inte! Men bättre de än att inte ha nånting att göra om dagarna alls.



P u s s

Ont i halsen + lite drinkar= frisk?!


Vaknade av att jag hade jätte ont i halsen.
 Kanske fick jag det pågrund av att jag brukar har alla fönster på vid gavel när jag sover, så man blir lite svalkad på natten. Men inatt verkade det som jag skulle ha stängt. För det här, mina kära läsare, is the fucking result! Pissråtta säger jag bara!
Vet inte ens om jag pallar hänga med ut ikväll, Maria och hennes kille plus hans killkompisar ska spela biljard på nå ställe, sen vankas det utgång efter de. Men nu vet jag inte ifall jag har lust. Men å andra sidan så har jag läst att alkohol i små mängder är bra att dricka när man är förkyld? Nja, lite tveksamt va? Eller har jag rätt?  Eller är det bara jag som inbillar mej de, så jag har en anledning för att gå ut endå? :P Nåja, vi får se hur jag gör, ska äta frulle nu!

P u s s i n u s s i

Some picture...


Lina


I lägenheten... visst ser de mysigt ut ;)


Soft framför tv:en /my pink baby (datan alltså)


Haha...seriöst asså, måst skaffa digitalkamera....


Vi va på donken och åt i farsta... sprang runt som en dåre för att få tag på bamboo örhängerna, men dom va slut överallt! Buhuuuu ;,(


Lina is looking out on da utsikten, ser hon nån snygging tro? (min engelska är inte den bästa som ni märker) hahaha

Shut the fuck up


Hello my lovers!

Nu är jag hemma, Lina har åkt tebax till sundsvall och jag sitter hemma och tröstäter...närå skojja ba, håller på och skiver ett cv. Va på ams tidigare idag...ärligt talat så vet jag inte vrf jag övehuvudtaget går dit....man får ju endå ingen hjälp!? Måste vrk ha ett jobb NU! I need money, stålar, cash!

Nej, nu ska jag återgå till cv:t.
Lägger in lite bilder senare....så håll utkik! ;)


P u s s i


Oh this town kills you when you’re young

Hejj, blev inte att jag sov i lägenheten den här natten, ska till tandis imorn bitti här där jag bor kände att de blev lite onödigt då jag måste åka enda från liljeholmen, så sover hemma inatt...men imorn så packar jag väskan och flyttar dit.
Jag, Lina och syrran har gått på stan hela dan idag, har svin ont i fötterna! Jävla skit skor säger jag bara!

Det första vi gjorde när vi kom till stan var att sätta oss och äta på en uteservering som låg vid stureplan, och vet ni vem som gick förbi? Björn Gustafsson! Lika söt som på tv fast nästan sötare ;D Btw, vad gjorde vi mer då? Jo, vi gick på stan ännu mer och kikade på kläder. Hittade en massa snygga kläder som jag bara måste ha! Otippat va? ;)
Fick syn på Jesperi i t-centralen oxå, kände du inte igen mej lr haha????

Ska badich nu och sen krypa ner i mysdräkten!


Lina<3


Deras räkmackor is the shit! Alltså, jätte goda :)

Tjingeliiing

Ska snart åka in till stan å möta upp min bästaste bästis Lina som kommer ner från s-vall och ska bo här i sthlm i några dagar. Ska bli jätte kul:) Kommer dock inte kunna blogga så mkt.

Ska fixa iordning mej nu ska snart kila! Ha de så bra sålänge så hörs vi!



Jag och Lina sommaren 2007 när vi hade varit på Justin Timberlake konserten <3


Bilder från igår....




Världens godaste smörgåstårta gör min mormor<3


Brukar ni oxå leka med maten? Gjorde ett hjärta av kaviar ;D


Födelsedagsbarnet och halva jag,


...han öppnade presenterna


...och fick bl.a annat den här snygga tröjan av mej :D

Det är dött

På bloggen alltså. Nu har jag varit bloggfri i två dagar, och jag gillar det inte alls. Anledningen är dock simpel: jag har inte haft tid...lr snarare jag har inte haft nå vettigt att komma med. Det har alltså inte hänt nått i mitt tröööökiga liv!
Men idag är det fullrulle här hemma, min söta lillebror fyller 14 år och det ska bli kalas här hemma för lill pöjjken!
Well, ser verkligen fram emot att få äta tårta och en massa godsaker, I löööve it! För er som undrar; Nej, jag bryr mej inte om vad jag stoppar i mej, man lever ba en gång! Så palla!

Skriver mer senare ha d gött sålänge!
P u s s i s

Kryp under täcket och hämta en dröm

Det är precis vad jag tänker göra snart. Men innan jag går och lägger mej ska jag klaga lite. Har fortfarande sjukt ont i mina fötter efter att ha gått runt med för trånga skor på stan :( Mina fötter ser ut som köttslamsor. Nån som kan ge mej  fotmassage? *hundögon* Nähe, ingen? Nehepp, då går jag och gör iordning en nattmacka med extra mkt smör på...

Puss and goodnight


Jag och min *host* ...humor

Snickaren på våning 3 upptäckte att han glömt sågen längst ner.
Han försöker ropa till sin kollega på våning 1, men avståndet var för stort.

Han pekar på sig själv (jag),
nöp ihop benen å vred sig (behöver),
drog armarna fram och tillbaka (såg).

Kompisen på våning 1 nickade, och började onanera!
Snickaren på våning 3 blev förbannad och sprang ner för trappan.
-Va fan, är du dum? Jag ville bara ha en såg!
-Ja jag förstod det. Jag försökte bara berätta att "Jag kommer snart"

Hahaha, va det bara jag som skrattade och tyckte den här historien var rolig?


Baby, I miss u


Hej bloggen! Har saknat dej under hela dagen. Men har inte haft tid med dej. Har haft fullt upp med att underhålla farmor som är här och hälsar på. Vi har vart in till stan och kollat runt lite. Vi gick och åt en grekisksallad i gamla stan, vi köpte oss en trisslott i hopp om att vinna en mille lr två....vilket inte inträffade. Det är vad jag har gjort idag..lr hittils, rättare sagt.

För nu....

...har jag precis unnat mig ett skumbad med ett glas vin och lite ostron. Skum och lyx i all min ensamhet. Mmm baby. Lovely! Närå, har precis käkat kräftor med hela familjen plus farmor då. Trevligt trevligt!
I övrigt så blir det en ganska lugn kväll. No party, no drinkin', no sex höll jag på att säga... ni hajjar grejjen va, det blir helt enkelt en helt luuuugn hemma kväll med familjen.

She´s only happy in the sun

Nej hörrni, fyfan vad jag har varit dålig på att blogga idag. Kan ni förlåta mej?

Känner mej helt känslomässigt och fysiskt utpumpad idag. Mina hormoner är all over the place liksom. Vill bara lägga mej ner och dö typ. Precis så känns det. Det kallas pms, och det är just vad jag har nu.  Det enda som hjälper någorlunda är choklad. Och det har vi inte hemma. Usch vilket patetiskt inlägg det här blev. Nu säger jag godnatt och adjö så hörs vi imorn ist då jag förhoppningsvis har nått mer vettigare att komma med!

P u s s  o c h  n y p  i  h ä c k e n


Hellu

Kom precis hem från globen va på ams, och de gick bra...
Jag och syrran gick och kollade lite i affärer oxå, men jag köpte inget. Känner mej inte alls på topp idag... jag börjar väl inte bli sjuk lr nått?! Känner mej jätte trött och hängig. Kanske beror på att jag inte sov nått inatt drömde en massa konstigt.
Nåja, ska gå och lägga mej och vila lite innan det är dags att fixa käk.

P U S S



Life's a bitch

Japp, då var man på topp igen då. Jag har fått mitt tjack! Tre-killen fixade det åt mig, och vi säger tack till honom (skämt åsido för er som inte fattade de) Klockan börjar närma sej 5 och jag har fortfarande inte klätt på mej(?) Ska hoppa in i duschen nu och fixa till mej lite snabbt, ska på bio ikväll med J. Får se va det blir för film. Jag är iaf sugen på att se någon komedi. Men det går väl inga bra nu I think?

Nej, dushen  var det!
Hörs när jag kommer hem om det inte blir allt för sent ;)

P U S S




Morgonstund har Guld i mun

Godmorgon! Tänkte börja dagen med lite.....ELVIS hahaha :,D


I'm hot, can't stop, up on stage, doing shots!

Mitt självförtroende är på topp just nu! Brukar ni oxå ha sånna dagar då ni känner er extra fina? Idag har jag haft en sån dag :) Kan kolla mej i spegeln och tycka att jag duger, inte alltid jag känner så.... Nej, hurrni nu vill jag ut å parta!

Hur kommer det sej att jag alltid ser så bitchig ut på alla bilder? Vavavava? Jag är faktist en genomgo tjej och inte alls så dryg som många kanske tror! Jag kanske skulle börja le lite mot kameran? hmm....

Fucking jävla piss

Sitter och målar naglarna i brist på annat. Alltså piss of säger jag bara! Jag hatar att jag inte har något som helst tålamod och självdiciplin! Inte bara när det kommer till träning, pengarspenderandet (finns det nått som heter så?)godisförbud, vita månader eller annat tråkigt. Jag kan inte ens måla naglarna utan att misslyckas! Jag bara måste pilla, raffsa eller göra något som inte är nagelacks vänligt med händerna. Nu ger jag upp min nagellacksmålning för den här gången och följer med mammi och pappi och storhandlar. Hej!

Hello my name is Josefine and I'm a shopaholic

Hej, nu är jag hemma igen! Hittade ingen snygg trendcoat, kanske åker in till helgen och kollar då. Måste vrk ha en! Istället kom jag hem med en massa smink från Lancôme. Behövde uppdatera min sminkväska lite!
Va inte alls så mkt folk istan, skönt! Va och åt en super god sallad oxå på ett italensk ställe! Känner mej jätte nyttig nu! Alltid en början till ett hälsosammare liv ju ;)




It's true, life will smile for you


Godmorgon babies!
Har precis ätit frukost, ska snart in till stan med mammsen. Ska kolla på en ny trendcoat, gärna beage lr brun om jag nu hittar nån (och ja, jag har brytit löftet om att börja spara, Josefine=spara går inte ihop). Ska oxå kolla present till lillbrosan som fyller 14 på söndag. Skriver mer när jag kommer hem måste kila nu!

P U S S I L A G O

Alla har vi varit fjortisar

Hej älskade bloggisen! Uppdateringen har inte varit den bästa under dom här dagarna, får väl skylla på att jag haft annat för mej vilket jag oxå har haft. Nåja, helgen som varit har varit jätte trevlig och lyckad! Som ni flesta vet så spenderade jag den med my baby boo-boo (haha, ska jag oxå börja använda det uttrycket?) Btw, vi träffades vid svampen för att sedan gå mot djurgården där vi satte oss på en brygga och solade. Mysigt värre! Sen gick vi och åt på ett väldigt trevligt ställe som låg vid centralen. Eftersom det var 08-festen på kungsan så vimlade det av fjortisar på stan. Tänk när man själv var i den åldern, hur man gick klädd, idominsalva på läpparna värsta puch up bh:n,  Pamela Andersson ögonbryn yeah u name it! Pinsamt nu när man kikar tebax på gammla bilder. Fyfan hur man såg ut, tror jag lägger in en bild ;)

Men iaf, senare mot kvällen mötte vi upp några från J:s bekantskapskrets och kvällen avslutades på Spy Bar. Blev dock lite mkt drinkar för min del, men jag ställde dock inte till med någon större scen. Bra där!


Såhär såg jag ut under min vilda fjortisperiod


 


Nyttiga jag

Idag bestog min frukost av en kaffe latte, och 2 smörgåsar med paprika och gurka på! Nu känner jag men en aning nyttigare! ;D Blev ju ingen bra start på dagen då jag vaknade av att jag var extremt godissugen och smög in och  haffade en kola (en kola?! nej, det var nog fler) som brosarn hade gömt undan.  Fy skäms!

Well, nu ska här badas och läggas ansiktsmask... hug!

Lördag

Ligger i min alllllt för lilla säng. Klockan börjar närma sej 11 och jag har inte tänkt gå upp på ett jääädra bra tag. Nej, här ska det liggas å dras. Vad jag skulle behöva nu är nån vänlig själ som skulle kunna komma med lite frukost på sängen. Har inte fått det sen jag var en liten skiit unge. Så nu är det på tiden! Orkar verkligen inte ta mej upp och fixa iordning själv. Kanske skulle jag ropa på mamma?!

Well, tillbaka till verkligheten nu då. Vad har den här dan att erbjuda  tro? Ska träffa J senare idag, sen så ska jag in till stan och...kolla. Inte köpa utan BARA kolla.Ögonshoppa u know;)  Som jag skrev i ett av inläggen här nedanför, jag ska börja spara. Vore ju j*vligt patetiskt av mej ifall jag inte skulle kunna hålla mej en enda dag.


I miss you when you're gone

Nu slänger jag in handuken, 2 avsnitt av sex and the city och sängen väntar! Kan det bli en bättre kombination?  Well, I don't think so!


Godnatt allihop!

Är det ingen som har humor i detta avlånga land?

Är det ingen som har humor nuförtiden?? Jag tycker att alla är så förbannat trööökiga hela tiden. Eller så har ni fel slags humor. Alltså inte det rätta. Jag tänkte på det alldeles nyss när jag låg och strökollade på nån serie jag inte minns namnet på ... Hade någon annan skrattat åt det där? Well I think not! Ett annat exempel är när jag ser nått roligt  på stan och jag brister ut i skratt och pekar, nähe då var det inte alls roligt och så märker jag att jag är den enda som garvar. Hallå, torrbollar, vad är erat problem? Ja menar, det är väl inte så att det är jag som har fel humor? Nej, absolutely not!


Är det nån mer än jag som ser en viss likhet mellan den här skrattande kon och jag?

Chill

Hallå där....
Ligger i soffan och steker med laptopen i famnen. Kollar lite tv, äter lite *host*... godis?! well, jag njuter för fulla muggar rättare sagt. Mammi håller på och lagar mat så vi ska snart äta. Händer inget spec i kväll det blir bara jag och tv:en. Tänker bara ta de lugnt. Maria ringde och frågade ifall jag hade lust att följa med henne och pojkvännen och se en film... men jag tackade nej. Gumman, vi kan väl hitta på nått i veckan?

Nähepp, nu verkar det som om maten är färdig!


Hörs senare, blir väl nått fylleinlägg höll jag på att säga haha...nä men hörs senare!

P u s s p å e r

Hemma i Sverige igen

Japp, då är man på torra land igen. Yeajj! Blev inte så mkt bloggandes på båten som ni märke, fanns ju ingen täckning! (pappa, du hade rätt, det var onödigt att släpa med datan då de inte skulle finnas nån täckning... jag ska alltid envisas om att det kanske gör det). På tillbaka vägen från "Finnarnas" land (ja, jag kallar det så) så gungade det något förskräckligt! Både jag och brosan låg helt paralyseradade i våra sängar, vi höll på att spy upp middagen. Aldrig mer båt för mej säger jag bara. Nåja, nog snackat om det.

Första kvällen på båten, satte sej jag och syrran i baren. Självklart så kom det fram en "halvfull" göterborgare och skulle börja snacka.  Han var tydligen här med sin brosa och en kompis (måste bara tillägga att hans brosa var sjukt lik Erik Gadd) Så vi satt allihop och hade värsta disskutionen om allt mellan himmel och jord. Så det var ju trevligt med lite pratglada svenskar då det nästan bara vimmlade en massa finnar och japaner på båten.Men ärligt talat så var dom ganska tröttsamma med sina tråkiga göteborgs skämt. Lina, Anna, ni borde ha hängt med!

Självklart så köpte jag en massa godis och skit på båten oxå, som jag absolut inte skulle lägga beslag på egentligen. Och det värsta var att jag köpte sånna där hårda godisar! Jag som skulle undvika det! Jag är vrk en hopplös männsika! Aja, alla är vi inte perfekta. Köpte oxå en jätte god parfym som hette "Darling", Kylie Minogue parfym som luktar jätte gott!

Spenderade inte alls så mkt pengar på båten, utan jag har bestämt mej för att spara! Ja, ni hörde rätt ;) Josefine ska för en gångs skull i sitt liv börja spara! Bra va? ;) Lär väl gå en dag lr två om jag känner mej rätt, innan jag får för mej att åka in till stan och köpa något jag egentligen inte behöver. Men, det är alltid värt ett försök! Ellerhur? ;D

Aja, nu ska jag badisch och sen ska jag softa framför tv:en. Jag är helt slut. Det tar ju fan på kraffterna det här!

Lite bilder kommer här...

Looking out.... tänkte jag skulle få syn på nått sjöodjur lr nått, men icke.


Haha yeah right


Jessi spelade...


Jeppe med....själv gav jag inte maskinen ett enda piss öre :D




Vi drack cider...


Joakim sitter och bunkrar i sejj en efter en...


We love cider ;D (fjortisvarning)


Jeppe på torget i Finland


Vi va en runda ock kikade på Finlands motsvarighet till NK...


Hahaha, va ba tvungen ;D


Vi besökte kyrkan för 1000000000 gången


Tycker det här är så jäkla häftigt, han stod sådär, jag vette fan hur länge...han rörde inte en min!


Mammi gav en slant...då tackade han iaf, sen gick han tillbaka i samma position som innan...


Båten vi åkte med

On the boat

Babies, nu är vi på båten. Vi har precis ätit, är så jädra mätt att jag håller på å spyr. Så himla kul att se när alla japaner/kineser plockar mat, dom blandar både varmrätt och desert?! Hahaha, ja, så kan man ju oxå göra ;D
Ska kila ner och kolla lite parfymer nu, typ haffa en gucci parfym lr två!

Lite bilder....

Mmmmm :P


Skål


Fan vad jag åt! Det fanns till och med tacos, men ingen slår min!


Efterätten, yummi!


Full?


Blev kanske lite för mkt vin för min del...


Brosan (lägg märke till handen, gay varning?!)


Jocke goes brat


Hahaha okejj, det börjar spåra ut lite nu...


Vi har en tradition i våran familj


Godmorgon mina läsare!
Ligger i sängen och drar mej. Ska snart gå upp och börja packa lite smått. Ska nämligen åka den traditionella helsingfors kryssningen med familjen idag. Ja, det är en årlig tradition, en tråkig sådan. Visst var det kul när man var mindre men hey, it sucks! Får väl glädja mej åt att jag kan shoppa en massa billiga parfymer och smink på båten. Hade hellre velat vara hemma men icke sa nicke, alla i familjen ska med! Yeajjj, säger jag bara. Lär väl ta en massa bilder där så min bebis (laptopen) kommer garanterat följa med mej vart jag än går.

Well, hörs senare...

P u s s i l a g o


Inga mer hårda karameller!

Då var jag hemma från tandis. Fick höra att en bit av min  tand hade gått av längst in. Ja de förklarar ju vrf jag har haft ont i den tanden. Inga mer hårda karameller för mej! Fick en tid om två veckor då jag ska laga skiten. Så det är ju bra, sista året jag går gratis så lika bra att få det överstökat.

Ska snart bada skumbad och snygga till mej lite. Johan kommer hit ikväll efter jobbet, och jag måste fixa iordning lite här hemma, spec mitt rum, ser ut som ett bombnedslag haha:P Men gör det sen. Och juste tänkte laga lite mat oxå, hmm... får väl kila ner och handla lite sen oxå. Jag är sugen på kyckling, undra om han gillar de? Well, vi får se vad jag hittar på!

Nej mina små kycklingar, nu ska jag bada!

P u s s


Diamonds are a girl's best friend

Tuddiiiluuuu på er allihop. Sitter och väntar tills klockan ska bli halv 3. Varför då undrar ni, jo, jag ska nämligen  till tandläkarn :D  Skulle inte förvåna mej ifall jag har ett hål  lr två, så mkt godis som jag äter. Jaja, vi får se, ska komma ihåg  att fråga om tandsmycken, skulle vilja en ha en såndär liten "diamant" på ena hörntanden. Skit läckert. Visst, det lär väl slita på emaljen, men vafan det skadar inte att fråga ;) Right?


Avkoppling var rätt ordet!

Tänkte berätta lite om lör-sön, vad jag gjorde då etc :) Jo, jag tillbringade hela helgen med Johan. Vi hade inte setts på en månad om inte mer så det var vrk på tiden! Vi har båda varit bortresta på varsitt håll och har drf inte kunnat ses:( 
Men iaf, J hade fått en hotellvistelse ink. spa på det nybyggda hotellet Clarion Hotel som ligger vid centralen. Verkligen ett jätte mysigt ställe. Vi hade ett rum högst upp med västa feta utsikten över hela stan. Vi hade först tänkt gå och se Lars Winnebäck som spelade vid zinken, men eftersom vädret inte var så bra (det regnade) så bestämde vi oss för att gå och se filmen Mamma Mia på bio ist. Först var jag lite skeptisk till att se den (musikalfilmer är inte riktigt min grej) men jag älskade vrk den här filmen, den var jätte bra! Så gå och se den! ;)

Vad gjorde vi mer då, jo vi badade....på taket :P Dom hade en pool högst upp. Sjukt najjs! Trots att det regnade så begav vi oss dit. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte frös häcken av mej, dom sa att det skulle vara 26 grader i poolen  villket var bullshit, det var ju hur kallt somhelst, kanske berodde de  på att det regnade ute och att det var drf det var så kallt. Men det var kul ändå, hade det bara varit lite sol så hade det varit hur mysigt somhelst där uppe.

På söndagen då vi chekat ut från hotelet så gick vi hem till J. Där vi först låg ute på hans innegård och softa tills det började regna. Vi hade oxå hyrt en film, King of Ping, en svensk film som var hur konstig somhelst... typ i samma anda som Roy Andersson filmerna. Fattar vrk inte hur den kunnat få så bra kritik?! Aja, knäpp va den iaf.
Har verkligen haft en avkopplande helg, jag behövde vrk det känner jag nu. Mer sånt  tack:)

Lite bilder :)


Utsikten


Vi hade inte tur med vädret, men vad gjorde de när jag hade världens mysigaste sällskap:)


I'm back

Hej kära blogg. Efter många om och men börjar jag blogga igen. Funderade faktist på och lägga ner helt och hållet.
Kände att jag inte hade någon inspiration till att skriva om mitt tråååååkiga liv längre. Hur många är det som läser den egentligen? Typ 2, 3 st? Hmmm... men så tänkte jag såhär; min blogg har faktist blivit lite av en dagbok för mej, visst, jag hänger ju inte ut mej helt och hållet och skriver om mitt innersta, utan allt jag skriver är ytligt, yta, yta och YTA. Eller rättare sagt det mesta är ytligt. Men vafan det är ju kul och läsa igenom vad jag skrivit tidigare. Börjar nästan garva ner jag läser igenom vissa inägg. Har jag verkligen varit sådär fjortis? Omg! Haha, vissa skulle nog säga att jag är likadan nu oxå, lr hur tjejjer? ;) Men folk älskar mej endå! Sådeså! :D

Sommarn börjar gå mot sitt slut, och jag börjar känna mej en aning deprimerad. Vafan, allt har ju gått så fort! Massa som jag inte hunnit med. Känner mej stressad, måste hitta jobb och allt. Ni som säger att det är lätt, det är INTE lätt. Inte för mej som gick ut med dåliga betyg.Tänker inte gräva ner mej i det för jag vet att jag kan komma långt med rätt inställning. ;D Advokat- Josefine nästa kanske? Hahaha, maybe baby ;)

Den här sommaren har bjudit på både bra och mindre bra saker. De mindre braiga tänker jag inte ta upp här, för dom flesta som jag vet läser min blogg, känner redan till dem. Men annars så har jag hatt det bra! Har mest tagit det lugnt nästan för lugnt om jag får säga det själv. Inte så mkt festande som det brukar bli, lite tråkigt faktist...
Har ju tagit en massa funny bunny ( mitt nya uttryck) bilder under sommarn. Lägger upp några här;)
Och nej, jag har inte skaffat ny kamera, så skärpan på bilderna är inte den bästa. Aja, here we go!


Lina, jag (gjorde värsta minen haha) och Anna på IKEA i s-vall

Lina (våran personliga "frisör" färgade håret på både Anna och mej


Jessi å Lina


En sur Anna? ...och Jessi i stugan


Anna

Söta Bella haha


Vi svullade som vanligt i Linas lägenhet

Peace


Haha


I stugan


Jessi ligger och solar (bella sprang runt och busade och hade sand på oss hela tiden haha) skit hund : D

Anna


Kanske skulle ha varnat känsliga tittare för den här bilden :P

(Skar mej på nå vasst i vattnet, fyfan vad ont det gjorde! Trodde min sista stund var kommen haha)


Anna hade flätat håret, å va så fin så :)


Lina :) Vad garvar hon åt?


Snygg hand :P


Längtar tebax<3



Det här var bara några av alla 100 bilder som togs, få se om jag lägger in dom sen ;)

P U S S


RSS 2.0