Spanska prov SUCK!

image23

Imorn är de måndag, vilket betyder SPANSKA prov! Har inte tränat nånting typ. Har inte haft tid, eller tid o tid, rättare sagt, jag har inte orkat. Måste skärpa mej! Funderar på att sjukanmäla mej imorn, så har jag iaf en dag till på mej att läsa på. Hatar prov!


M från i fredas ringde mej nyss och frågade om jag ville ta en fika på torsdag efter plugget...måste säga att jag blev lite smått förvånad haha, I mean, han av alla? sa ja iaf ;) Kan ju va trevligt, jag menar de är ju bara en fika! Hade ändå inte planerat nånting då, so why not liksom? ;D

Nu är de jag som ska plugga! Ha en fortsatt trevlig kväll :)


Kram Josefine ♥


Cause you never took the chance to know me

image21Är så trött på alla som dömmer mej i förväg! Jävla snobb, ytlig, ego trippad är bara några av dom saker jag får höra att jag är! Hur kan man döma en person iförväg utan att ens känna personen? Hur tänker ni? Visst, jag bryr mej om mitt utseende och tycker om att klä mej snyggt men de är jag inte ensam om. 
Å bara för de så betyder inte de att jag är en kännslokall männsika som skiter i andra och bara tänker på mej själv! Folk kanske har fått den uppfattningen om mej innan dom lärt känna mej vad vet jag? Men de är deras jävla problem! Borde egentligen inte bry mig... men de är inte så himla lätt!


Pina Colada

image19

Vakna precis...mår illa (bakis) kom inte hem fören typ halv 4 inatt! Men jag hade tänkt skriva lite vad jag gjorde igår iaf, ni får ha lite överseende om jag skriver lite galet haha ;)

 

Men iaf, hade bestämt träff med Maria i Liljeholmen kl 4. Vi skulle hem till henne och fixa till oss för vi skulle träffa Johanna och hennes kompisar i T-centrallen vid 7. Vi skulle gå på Rix FM grejset i kungsan. Det skulle tydligen vara några artister som skulle uppträda där bl.a. Måns Zelmerlöw;) och BWO. Och de ville man ju inte missa. Det var sjukt mkt folk när vi kom dit, gick knappt att ta sig fram, men jag fick iaf en liten skymt av Martin Rolinski (sångaren i BWO) Naaw, he's so cute!

 

Efter att ha stått där ett bra tag å kollat så gick vi och åt på en Italiensk Restaurang som låg strax intill. Hade inte ätit på hela dagen så va vrål hungrig! 

 

När klockan var runt 10 så ringde Micke, en av Johannas och Marias killkompisar. Vi skulle möta upp han och hans kompis vid "Sthlm The Bank?" en nattklubb som ligger på Stureplan. Vi gick in före och beställde några drinkar och satte oss. Vi var nästan först. Men efter ett tag började de droppa in mer folk. De va vrk skön stämning, bra musik och allt och de blev ju inte sämre av att de nästan bara var "brats?" där haha! De där lät vrk ytligt Josefine!

 

Efter ett tag dök Micke och hans kompis upp. Maria och Johanna hade tidigare under dagen sagt att jag och Micke skulle passa perfekt ihop. Eftersom han både har backslick, bra ställt, känner allt och alla, och kan fixa in en på dom bästa inneställerna i stan, och sen är super gullig, så skulle han passa mej perfekt trodde dom. Men jag är trots allt en egen tänkande människa med egen vilja och egna känslor! Men det är gulligt med kompisar som bryr sej och vill en väl. Och visst var han snygg och gullig men han hade inte det. Men han fick trots allt mitt nummer haha.

 

Och ibland har man tur. Vi chansade och ställde oss i VIP kön och såg lagom coola ut och vips så var vi inne! Taskigt mot den långa kön som hade ringlat långt innan vi kom. Men that's the life ;D Och för att lyxa till de lite igen så beställde vi in en varsin Pina Colada till. Sen blev de att gå upp på dansgolvet och släppa loss haha, shit va kul de va! :D

 

Blev fotograferad flera ggr av en super gullig kille som gick runt och tog "vimmelbilder" ni får se bilderna sen när dom kommit in på hemsidan ;D ska lägga in dom här då, så håll utkik ;)  

 

Kram Josefine♥


The Holiday

image18


I dag är det Kristihimmelsfärdsdagen, och ner från S-vall kom min kompis Anna ner för att hälsa på mej och syrran hon ska vara här till söndan. Vi drog in till stan för hon skulle shoppa klänning inför ett bröllop, dock inte hennes eget ;) Vi gick runt å kollade i en massa affärer och hon fick tag på två klänningar. Hon va så söt i dom:) Sen köpte vi glass. Choklad glass. För er som inte vet, I Love chocolate! Haha! Jag är beroende! 


Men iaf, Själv köpte jag ingenting (mkt ovanligt) andlednignen till de var att jag hade glömt kortet hemma:(  Såg en massa snygga kläder, som jag bara måste ha! Blir väl att åka in till stan imorn, nån som vill hänga med? ;)


På vägen hem hyrde jag och syrran en film "The Holiday" för er som inte sätt den SE DEN! Den va hur bra somhelst, rekommenderar den vrk! Sen skadar de ju inte att snyggingen Jude Law hade en huvudroll i filmen me ;)


Nu blir de att hjälpa pappsen att plantera blommar haha :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :)


Kram Josefine♥


Let the sunshine in

Då va de tisdag idag då! Å snart är man ledig igen, kan inte bli bättre:) Kom precis hem, har vart å firat mormor som fyller 78 år idag! Ett stort GRATTIS! Åt en massa tårta å grejer. Jag som inte ska äta sånt, nu blir de hårdträning imorn. Man vill ju se snygg ut inför beach 2007 ;D   image14 


Ska ha prov imorn i Naturkunskap, It sucks! har inte tränat ett skit. Orkar inte göra de heller. Men man kanske skulle ta å läsa på lite ändå...eller...kanske inte haha! Närå, blir ju pinsamt annars. Har verkligen ingen lust! Hatar att plugga! Men ska försöka få ett VG iaf :)

 

Usch vilket tråkigt inlägg de här blev, men jag har ingen inspiration just nu. Tänkte iaf lägga in en bild på mej själv, så kanske de blir lite roligare ;) för vem? Haha!



                                                                 


Då va de dax igen

     
image7
Då var det ett tag sen jag skrev sist, det har hänt en del i mitt liv som gjort att jag inte känner att jag orkat skriva. Men nu ska de bli ändring på det!  ;)

 

Idag är de måndag, ny vecka nya tag ;)

Så vad har jag gjort idag då? Inte ett skit känns de som! Har regnat hela dan typ och jag har känt mej allmänt trött å hängig (gick å la mej sent igår) Usch, har haft dålig hårdag också , och de gjorde ju inte saken bättre!

Ångrar mig sjukt mkt att jag klippte mig. Känner mig så himla ful! Skulle ju bara klippa topparna, men ist klippte han av hela håret....typ. Men visst, de var slitet, men ändå! Ska iaf beställa tid för färgning, funderar på att göra ljusa slingor, blir ju fint till sommarn:) Vet bara inte vart jag ska göra de någonstans antingen Tony & Guy eller Björn Axén.

Shit vilka problem man har haha, snacka om att vara självfixerad. Men jag bryr mej faktiskt om annat också ;)  
Nä, nu ska jag inte sitta här å klaga finns ju dom som har de värre!


Nu är de sängen som gäller för min del, God natt alla sötnosar!

Kram Josefine ♥

RSS 2.0