Get rich or die trying

image245
Då var man fixad och klar, sitter här med stora spolar i håret. Ser ut som värsta tanten :P Man kanske skulle lägga upp en bild? Så får ni se hur jag ser ut... well, vi får se. Hade tänkt fixa till mej lite innan jag åker iväg. Vill ju vara snyggast ikväll haha ;D Funderar bara på vad jag ska ta på mej. Usch, hatar sånt här. Alltid blir det kläd kaos när man ska iväg nånstans. Spelar ingen roll hur mkt kläder man har, finns ändå ingenting som passar eller snarare sagt man hittar inget som duger.  By the way, ska ta och äta nånting nu.

Som jag skrev tidigare så kommer jag inte kunna blogga på några dagar, hoppas ni inte blir besvikna ;D I'll be back!

Hörs på torsdag/fredag

Kram Jossan

Be cool

image244
God eftermiddag allihop :) Ledsen att jag har vartit lite dålig på att blogga. Har bara inte haft tid. Kommer va bloggtorka här i några dagar ska nämligen åka bort. Kommer hem på torsdag eller fredag. Japp, då vet ni det!
Sov hur länge somhelst i dag närmare bestämt till kl 11. Så nu är man utvilad och hur pigg somhelst. Synd att det är så dåligt väder ute bara, spöregnar :( Jag och syrran har lurat iväg lillbrosan ut i regnet för att gå ner å köpa lite saker bl.a en purjolök (till maten vi ska laga idag) chokladkakor, tuggummi och lite annat skit. Haha, vi må vara taskiga men vad har man annars en lillebror till? Idag får han vara vår lilla springpojke haha :D

Nepp, nu ska jag gå och klä på mej, bloggar mer senare :)

P U S S

Hängbyxor och urrigning inte okej?

image243
Stockholmsskolan förbjuder eleverna ha häng på byxorna och urringning. Häng på byxorna och urringning är inte okej klädsel för ungdomar. Det är kontentan av det veckobrev som Östermalmsskolans elever fått hemskickat.

Eleverna på Östermalmsskolan i Stockholm uppmanas att dra upp byxorna. I ett veckobrev som i förra veckan skickades hem till elever och föräldrar talade skolan om att man sedan i våras har infört en regel mot byxor med häng och tröjor med djupa urringningar.

 

-Det har bara varit positiv respons. Jag tror att barnen också tycker det är skönt med den här regeln, säger skolans rektor, Agneta Zetterström till tidningen Östermalmsnytt.


Visst, man kanske inte ska komma till skolan med världens urrigning och häng på byxorna men att förbjuda är väl lite att ta i? Ja menar, så länge inte brösten syns eller att arslet visas utan bara kallingarna så tycker jag att dom kan hålla käft. Lägg energin på att förbättra undervisningen och motverka mobbning istället för sånt här tjafs, det är min personliga åsikt.

Tacos freak, javisst!

image242
Idag var det jag som stod för matlagningen här hemma. Och gissa vad de blev, jo tacos så klart :D Ni som känner mej vet att jag älskar tacos! Sen så är det den enda maträtten jag typ kan laga, så därför blev det just tacos! Haha fan va mycket tacos de blev nu här helt plötsligt, tacos,tacos,tacos haha!
Iaf, är helt proppmätt nu, åt typ två tortillas och en massa sånna där chips eller vad man nu kallar dom. Ni skulle se min mage nu, ser ju ut att vara höggravid haha :D

Nog snackat om det, hade sönder min spegel idag, ni vet den där stora runda spegeln som jag har över mitt skrivbord. Ni som vart hemma hos mej vet nog vilken jag babblar om. Hade en likadan förut fast blå som jag också lyckades ha sönder, hur fan lyckas jag? Vette fan hur många speglar jag har haft sönder i mina dar, typ 20 st minst! 7 års olycka ggr 20 vad fan är det? 140 år?? Omg, inte för att jag är den som tror på skrock men endå! Aja, får hoppas att det inte stämmer!

Nu ska jag möta brosan och syrran i "Trivial Pursuit" önska mej lycka till, eller föresten det behövs inte jag vinner ju ändå!

Ha en jätte trevlig kväll mina trogna läsare ;)

P U S S

Tänkte bara lätta upp stämningen lite haha ;)


Jag och mina listor haha :)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
...som hade sagt att fallet skulle utredas grundligt

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ett nagellack

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Idol reprisen

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
12.30? ...nära kl är 12.45


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Kristoffer sjunga


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår, va på väg hem från nånting :P


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
In i skärmen?

8. Vad har du på dig ink underkläder?
Gråa mjukisbyxor, svart tröja, ledigt med andra ord... svart vit bh, rosa hanky panky trosor

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Jovisst gjorde jag det minns bara inte vad :/

10. När skrattade du senast?
Haha, typ nu


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Tavlor, hylla, klocka och lite annat skit

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Inte direkt?


13. Vilken var den senaste film du såg?

En prinssesas dagbok 2

14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Massa kläder :D o lite till


15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Dom vet nog det mesta vid det här laget


16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Krävs mycket fundering på de va


17. Tycker du om att dansa?

love it!


18. George Bush?

Maktgalen


19. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Orlando om det var en kille tycker de namnet är så fint, och Angelina om det var en flicka


20. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Vill bo utomlands!


21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Tjena snygging


Carpe diem

image240 image239
Det blev en lyckad utgång igår kväll. Vi besökte både Cafeét och The Vibe. Fyfan vad vi hade kul haha! Vaknade idag av att jag hade världens huvuvärk men det gick över efter ett tag. Va in till stan idag också. Hittade en jätte söt gräddvit mössa på Åhlens, ni ser den på bilden där uppe. Kostade bara 180 kr och fanns i olika färger. Sen köpte jag lite smink, hudkrämer och badgrejjer bl.a från Clinique och Yves Rocher som hade 50 % på allt i butiken :)
Nu ska jag äta, pappa har beställt hem pizza :P

image241
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Jossan


Because I'm to hot for you

image237
Weii, idag är de fredag, och sen är det lov :D
Ska bli så jävla skönt, ursäkta uttrycket. Går bara till kl 1 idag. Filmkunskapen är inställd! Funderar på att åka in till stan direkt efter plugget, ska fråga om nån hänger på. Ska bl.a kolla på skor och nån mysig kofta. Ikväll blir det utgång, förhoppningsvist. Känner bara för att gå ut och ha kul!

Nu är det lektion, skriver mer senare!

Kram Jossan


Give me a kiss

image236Ja, jag vet har inte vart så bra på att blogga dom senaste dagarna. Men har haft annat för mej. By the fucking way, vaknade precis haha. Va så himla trött när jag kom hem ifrån skolan så jag gick och la mej i soffan. Vad? jag sliter ju som ett djur i skolan :D
Annars har det varit en relativt lugn dag idag, typ. Har inte hänt så mycket. Så himla skönt att de snart är lov, känner vrk att jag behöver vila upp mej! Vad ska ni göra på lovet?

Har tänkt skaffa Facebook. Ja du läste rätt, jag har inte Facebook. Alla har det utan jag. Men nu ska det bli ändring på det! Efter ett evigt tjatande från alla håll och kanter, så ska jag skaffa mej det! Så detså! Men inte nu, för nu ska jag äta! :D

P U S S

If that's ok with you


En av Shayne Wards nya hits, I like :)

Forever young... lr hur var det?

image232 image233
Mille nu, och Mille 35 år senare haha :D
Hittade dom här fina bilderna på Mille på credd. Visst är han snygg, iaf på bilden till höger grrr ;D

www.credd.se


Sometimes I just wanna...

image231Godkväll, sitter nu här i mina mjukis kläder och håret i en knut, ser ut som lilla my. Har så himla tråkigt kan inte nån komma hit och göra mej sällskap? Aja, snart börjar iaf Fråga Olle och sen direkt efter kommer Myggan. Har lite choklad kvar från igår som jag tänkte smälla i mej. För övrigt så hatar jag att göra någon ledsen... varför ska allt vara så svårt?










Härligt med hösten när solen skiner!

image229
Hej, kom precis upp från badet. Är hemma idag, så jag sov ganska länge. Känner mej hur pigg och utvilad somhelst nu. Ska snart klä på mej och gå ut i det fina höst vädret. Fick ett erbjudande från nått smink grejs att om man köper lite produkter därifrån så skulle man få en jätte fin pläd med och lite smink. Kanske skulle åka in och kolla på det? Jaja, vi får se vad de blir med det! Nu ska jag fixa till mej och äta lite! Vi hörs senare!

P U S S och ut i solen med er! :)

Fransk manikyr

image228











Har precis målat naglarna, fransk manikyr blev det :)
Kanske inte blev så snyggt då men whata fuck! ;D
Ska ta och äta nått nu innan det är dags för plugg! Hallelujah säger jag bara!

image227    


Möss jakt, obs inte mus jakt ;D

Direkt efter skolan idag åkte jag in till stan. Mötte upp brosan och syrran där. Har så himla ont i fötterna nu efter att ha trippat omkring i alldeles för höga klackar, men jag får skylla mej själv. Iaf, ville få tag på en mössa, fanns hur många somhelst att välja mellan. Och eftersom jag är så kräsen så hittade jag ingen. Fanns ingen som passade eller är det så att jag inte passar i mössa?


image226
Det är den här typen av mössa jag ute efter.
Just den här mössan kan man beställa från nuknuk.se
Tror jag har blivit kär i den! Tycker den är hur fin somhelst, gulligt med den lilla rosen där uppe:)

Roligaste inlägget hittils

Kan  inte skoldagen vara slut nu! Pallar inte 3 timmar till! Har världens huvudvärk! Ska ringa Joxen så får han komma och hämta mej, han sitter ju å fikar istället för att jobba den jäveln :D 
 


Vad vill kyrkan säga med det här?


Mail

Jag vet, min humor är fan låg, men asså de här.... hahaha :D


Ny vecka nya tag!

image223God morgon gott folk! Det här blir ett relativit kort inlägg. Är sjukt trött, har bara sovit 4 timmar inatt. Satt och snackade med F i telefon typ halva natten. Måste ner och köpa en latte, så att jag vaknar till lite!
Sista veckan nu innan höstlovet ju! Så himla skönt!
Dax för  Ea!

Ciao!










Bilden är tagen i skolan!

Dagens shopping

Kom precis hem ifrån Farsta, och det här är vad som fick följa med hem! :)

image216 image219 image218
En stickad tröja från MQ, ett par knästrumpor med rosetter på sidorna oxå köpta på MQ, och badskum från Åhlens!

image220 

You make me wanna la la

10 favoriter:
Färg: Svart, brunt,rosa typ
Mat: Min mormors mat! Grekiskt , Italenskt och mexikanskt.
Band: Gillar inget speciellt
Film: Hmm... finns så himla många kan inte välja nån :P
Bok: "Inte utan min dotter" skriven av Betty Mahmoody
Sport: Fotboll
Årstid: Sommaren lätt!
Veckodag: Jag älskar fredagar och lördagar!
Glassmak: Choklad, Vanilj med chokladsås och strössel + maränger I love!
Tid på dygnet: Jag gillar kvällarna, myyys

7 för tillfället:
Humör: Trött men glad ändå
Kläder: Mjukisdress
Bakgrund: Bakom mig? Vita tapeter, tavlor, säng
Nagellack: Rosa
Tid: 21.28
Omgivning: Ljud från tv:en och en massa babbel
Irritationsobjekt: None

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Lina, och hon är fortfarande min bästa vän!
Screen name: Hm.. Det minns jag fan inte!
Husdjur: Min kanin Molly som jag fick när jag var 12
Piercing: Tog hål i öronen när jag var 6
Förälskelse: Alltså jag vet inte om man kan kalla det förälskelse, kom igen jag gick i tvåan
Musik: Spice girl, Backstreet boys
Bil: Eh jag vet inte?
Kyss: Jadu, min första riktiga kyss fick jag när jag gick i 7:an

 

5 senaste:
Mat: Pannbiff med potatis och sås
Dryck: Oboy
Kyss: Privat!
Spelad låt: Cascada- Everytime we touch
TV-program: Svensson Svennson, Bygglov, Mr bean

 

6 senaste:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nix
Brutit mot lagen: Yes
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Jepp
Kysst någon du inte känner: Aa..

 

5 nej tack:
Kläder: Vet inte
Mat: Fiskbullar, blodpudding euuw!
Musik: Techno, hårdrock
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Falska

 

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Festade
Du kan höra just nu: Ljud från tv:en
Du inte kan leva utan: Finns mkt jag inte kan leva utan men... familj, vänner <3
Du gör när du har tråkigt: Flummar haha

 

2 val:
Kaffe eller te: Både och!
Vår eller höst: Vår!


Just dress me up in what you want me to be

image214image215
Vaknade kl 1 idag, blev sent igår! Men fatta vad kul vi hade de haha! Först drog vi till Vanilla Nightclub, sen ville grabbarna dra till The Vibe så då gick vi dit. Det blev en lyckad kväll med andra ord!

By the way, idag är det lördag iaf, vet inte vad jag ska göra idag. Känner mig så himla seg. Blir en lugn kväll idag iaf. Mamma och pappa ska nämligen bort ikväll vilket innebär att vi är ensamma all night long! Blir nog att hyra en film och köpa lite godis. Eller vi skippar godiset och gör fuktsallad istället, mkt nyttigare och godare ju haha! Jag (Josefine) tänker börja leva nyttigt igen, försöka iaf. Har ju misslyckat alla gånger men men. Ska dra ner på godis och sånt skit. Jag känner själv att jag mår så mycket bättre av att inte äta sånt. Om alla andra kan klara av det så kan jag! Nog snackat om det. Kanske skulle ta och klä på mej nu istället och gå ut en sväng. Så himla fint väder ute och sen så känner jag att jag behöver lite frisk luft. Jupp så får de bli!

P U S S!

If it can be broke then it can be fixed

image212
Har precis hållit mitt föredrag om bloggning.
Det gick jätte bra. Kände mej inte alls nervös när jag stod där framme. Fick bara bra respons och det är ju kul! Känns skönt att ha det avklarat! Ska snart gå på lunch. Känner mej inte alls så himla hungrig kanske beror på att jag åt en rejäl frukost.

Ska kanske träffa T efter skolan idag. Vi ska ta en fika inne istan och snacka en massa skit! Ska bli trevligt haha ;) vi har typ inte sätts sen i sommras!


Dags för lunch, hoppas det blir något gott idag, det är ju fredag och då brukar det bli god mat, oftast!


Kram Jossan


Jossan klagar

image211
Tjenare, fick nyss reda på att redovisningen är flyttat till imorn istället,

vilket betyder att jag har en dag till på mej att träna. Blir ju perfekt ju haha!


Kom precis från lunchen, min så kallade mat bestod idag av mackor. Gick fan inte att äta skolmaten, ärtsoppa var det! I mean, det är ju fan ingen som äter den maten i skolan, så varför servera sån typ av mat? Skolmaten suger hästballe i vår skola, så är det! Visst, jag kanske låter som värsta fjortisen nu men jag bli så irriterad! Jag är fortfarande hungrig och om inte jag får mat i mej så förvandlas jag till en grinig barnrumpa och jag kan lova er att det inte blir så kul för min omgivning då!


Så ge mej mat nu, bums!


Don't hate me because I'm hot

image207
Sitter här och proppar i mej pistagenötter. Har ett helt berg byggt av skal framför mej på bordet haha! Är förberedd och klar angående redovisningen jag ska hålla i morgon. Är så himla nervös. Men jag vet att jag kan :D Jag är grym! Förkylningen börjar släppa också, skönt! Men jag känner mej fortfarande lite hängig och trött men men. Fick ett konstigt telefonsamtal idag, undrar va människan ville egentligen, konstigt!

Aja, ska ta och måla mina naglar nu för er som är intresserade haha!

image208
image210

I need help

Överskriften säger väl allt! Nå? någon som kan tänkas hjälpa mej? image206

Och vad vill jag ha hjälp med då? Jo, ATT SÄTTA IGÅNG MEJ SJÄLV! Byta batteri? Laddas upp, typ duracell kanin? Vad somhelst bara jag kommer igång med att skriva ihop min redovisning som jag ska framföra imorgon!

You look right through me

Kollar igenom lite bilder från i vintras. Hittade bl.a den här när jag va brunett och hade långt hår!

image204
Naaw, vill ha långt hår nu, bums! :D

"Stureplansprofilerna" får fyra års fängelse

Idag dömdes Andreas Jonsson, 25 och John Kjellström, 21 dom så kallade "stureplansprofilerna" till 4 års fängelse efter att ha våldtagit en 19-årig kvinna! Tycker det är bra att dom blev dömda!

Nu ska jag äta, köpte pizza på vägen hem från skolan. Jag är allt bekväm av mej haha:D

P u s s

Euuw!

image200
Hej hopp gullig snopp haha;)

Sitter i skolan, har svenska. Borde egentligen inte blogga, har värsta uppgiften att göra men whata fuck! Blev iaf ingen rolig start på morgonen idag kan jag säga er. Hade precis satt mej upp i sängen halv död som jag var för att sedan resa mej upp när jag plötsligt ser en jävla larv på golvet och inte var den liten heller! Nej, det var en stor och äcklig än! Höll på att smälla av! Hur kom den in i mitt rum?! Och vad ville den mej? Kanske borde ha frågat?Jag som har värsta fobin för just larver! Nej fyfan! Om jag skrek? Ja, de kan jag säga att jag gjorde! Fick be brorsan ta bort den. Visst jag kanske överreagerade men ändå!


Well, ska fortsätta nu, hörs senare!

P U S S!


I hate this!

Idag är det måndag för er som inte har koll på veckodagarna!

 Och nej, humöret är inte på topp idag. Hela morgonen gick ut på att stressa. Jag var irriterad, arg, grinig, kände mig ful, äcklig, flottig, tjock och allmänt fet. Fy fan vad jag hatar dessa dagar!  Hittade inte SL kortet, hann inte sminka mej, hittade inga kläder som passade, fick damp på mamma, började gråta för ingenting! Betedde mej som värsta barnrumpan! Tror det är PMS-varning på mig från och med idag!

Promise me just one more night

image199Har inte skrivit på ett tag som ni märker. Har haft full rulle! Helgen har varit fullspäckad med en massa roligheter och tråkigheter! Fast halsen värkte och jag hade lite feber så skulle inte de hindra mig från att gå ut och ha kul.
Nej, jag hade faktiskt sätt framemot den här helgen! Va bl.a på Comedy klubb(för första gången) ett gott skratt förlänger livet brukar man ju säga, hade jätte kul, sen har de blivit krogbesök va bl.a på Caféet, candy och kikis (ett jävla skit ställe måste jag säga), sen så fyllde syrran år igår så då firade vi henne.

Sen så va de ju meningen att jag skulle träffa Kristoffer från gbg inne istan, men de blev inte av. Min mobil fuckade upp sej och dog. Så himla typiskt! Så där stod jag mitt i stan helt ensam och höll på att frysa ihjäl. Men som tur var så träffade jag på Jesperi. När jag kom hem, så kunde jag knappt prata. Hade så ont i halsen att jag bara ville dö. Få se om jag går till skolan imorn trots att jag låter som om jag satt ett äpple i halsen. Aja, ska dricka lite te nu för att dämpa skiten! Hörs!

Kram Jossan

Under my umbrella

image197
Börjar bli förskyld, har så ont i halsen, kan inte ens svälja! Fittaballekukrunk, säger jag bara! Varför just nu för, jag som har hela helgen planerad! Fan! Men vad ska man göra!?

Kom precis hem från farsta, jag och mammi. Skulle hämta ut lite pengar. Köpte bl.a annat ett par super sköna handskar, så nu är de ingen risk att jag fryser om händerna :) Sen köppte jag ett leopardmönstrat paraply. Jag äger ju inte ens ett paraply, så vafan tänkte jag, lika bra att köpa ett nu när man ändå är här. Och kan ni tänka er precis när vi skulle lämna affären så började de spöregna! Haha vilken tur man har! Aja nu ska jag äta tonfisksallad, som vi köpte med oss hem!

S m e l l y o u l a t e r !

Fjällräven vs Fjortis?

image196
Tudiluuu,  är i skolan nu. Har precis ätit lunch, bränd lasagne blev det. Och det var så gott! Har bara lust att gå till mat- kärringarna/gubbarna och klaga! Är fortfarande hungrig ju :( Aja, skit samma. Känns som om det är vinter ute idag, sjukt kallt! Dags att börja ta fram fjällräven jackan kanske? Nej glöm det, lite väl tidigt kanske. Har sätt att det är många som går runt i sånna nu. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det har blivit inflation på dem jackorna. Jag menar alla går ju runt i sånna nu. Till och med alla fjortisar! De är ju inge kul! Har blivit likadant som med J.lindeberg trenden, om ni kommer ihåg, ett tag gick ju alla runt i sådana tröjor, hur löjligt somhelst. Till och med jag gjorde det! Snart går väl alla runt i fjällräven!
Jaja, nog snackat om det.    


Har blivit sms- terrad hela morgonen. Snälla ge upp människa!


Hiss eller diss, vad säger ni?

image195 image193

Det finns grabbar som vågar och passar riktigt bra i rosa
. Själv tycker jag att det ser stilfullt och fräscht ut! Me like!
Eller vad säger ni, killar i rosa? Hiss eller diss? ;D

image194
Det kanske inte va precis han jag tänkte på... :D

Dags att ta sig i kragen kanske...?

image189
God morgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga. Är ju ledig från skolan idag, så jag sov ganska länge. Har precis ätit frukost och ska snart gå och ta ett varmt skumbad haha :D Idag blir det att plugga, har så mycket jag ska hinna med bl.a projektarbetet, spanskan, förbereda mej inför redovisningen på fredag, filmkunskapen? Har ju inte ens börjat planera vad filmen ska handla om, och vilka som ska vara med. Hur fan ska det här sluta? Dags att ta sig i kragen kanske...? Och nu ska jag inte skjuta upp allt det här nejnej! Lika bra att sätta igång. Men först, ha lite hemma spa! Brukar alltid ha det när jag är ledig såhär, är så himla avslappnande. Är ju ensam hemma också, så ska sätta på lite skön musik, inga som klagar :D

Hörs senare!

P U S S

Men ring då!

image187
Sitter och väntar på ett telefonsamtal, från vem undrar ni? De ni ;D

Wish your girlfriend was hot like me

Tjingeling, efter inte så många timmars sömn sitter jag här och skriver. Måste säga att jag är sjukt pigg ändå. Sen så är de jätte fint väder ute idag och jag fick reda på att det är studiedag imorgon :D Weiii! Kan de bli bättre?
I dont't think so! Nu är det dags för Luch, står att det ska bli gröt, till mat!!! Nej fyfan, blir att gå ut och äta ist!


Hör senare! Puss!  


Spice up your life ;)

image185
Jag sitter och tänker på dom här typerna som försöker pracka på en med nya telefon abonnemang till mobilen. Fjärde gången jag blir uppraggad av en sån. Först är dom seriösa och frågar efter vilket abonnemang man har osv. Men de slutar alltid med att dom kommer in på något personligt och vill träffas. Som idag tex. när jag va på väg hem från stan. Skulle ta tunnelbanan från östermalmstorg. Som vanligt så stod det tre unga stiliga killar där som sålde abonnemang och försökte få kontakt med folk som rusade förbi. Och dom va ju inte fula heller, skulle väl aldrig få de jobbet isånnfall haha ;D

By the way, när jag gick förbi så börjad en av killarna springa efter mig. Först började han ställa en massa frågor som tex hur mycket jag ringer för osv. Han va väldigt charmig måste jag säga, urgullig. Sen började han dra lite skämt, och visst fick han mig att le. Han frågade vart jag bodde, hur gammal jag var och vad jag hette osv, han själv va 23 och bodde på Lidingö. Vi stod väl och snackade i 15 min (och då inte om abonnemang) tills en av dom andra killarna kom fram med värsta smilet och bad han sluta fjanta sig och jobba istället. Haha, en del måste ju vrk vara desperata som inte kan hålla skillnad på att arbeta och ha fritid. Och självklart försökte han övertala mig att ge honom mitt nummer.

Alltid trevlig med lite sol glimtar i höstmörkret ! eller vad säger ni? ;)

Don't fuck with me

Va stopp i trafiken imorse, gick inga tunnelbanor in mot stan. Så jag fick stå och vänta i gullmars i en jävla timma på ersättningbussar.  Höll på att frysa ihjäl. Var helt fullproppat med folk på busshållplatsen. Alla knuffade och hade sig, trängde sig före kön, folk betedde sig som värsta barnrumpor för att få komma in i bussarna! Gick knappt att ta sig fram. Med andra ord, det var kaos! Kom en timma försent till skolan, missade spanskan. Har missat 3 spanska lektioner på rad nu. Not good. Ligger efter! Aja nog snackat om det. Känner mig helt fucking up idag. Ursäkta uttrycket men de går inte att beskriva det på nått annat sätt!

Har ont i hela kroppen. Ja vet, låter som värsta kärringen nu.

Har ingen ork alls. Fick knappt sova inatt.  Just nu känns allt meningslöst! Vaknat på fel sida? Maybe...


Vart är världen på väg?

Ni har säker läst i tidningen om den 16- åriga pojken som blev misshandlad till döds av fem killar på en gata i Kungsholmen i Sthlm! Det är så jävla tragiskt! Jag mår illa av det här, hur människor kan sakna så mycket i hjärnan och göra något sånt här. Vart är världen på väg? Detta blir bara vanligare och vanligare, straffen enligt mig är på tok för mjuka!

Mina tankar går till hans vänner & anhöriga. Kan inte förstå hur folk kan göra något sådant!

Vila ifrid! :(

I love Hanky Panky

image184
Jag tror nog inte jag är ensam om att vilja ha denna lilla söta box med tre par trosor i från Hanky Panky. Right? Det är stringtrosor i turkos, bubbelrosa och cerise. Jag vill ha röda också, med matchande bh till. Är vrk helt såld på Hanky Panky. 495:- är priset och finns bl.a att köpa på NK, Twilfit och Åhléns!

Dagens inköp

image175 image181 image182

En scarf från MQ ett par örhängen från snö och ett skärp från Burberry.

image177 image180 image183
Kom nyss hem ifrån en shopping runda i stan. Här ovanför ser ni vad som fick följa med hem! :) Har så himla ont i fötterna, jag och mammsen gick runt i 2 timmar bara för att hitta nånstans att fika. Va ju fullt överallt! De slutade med att vi hamnade på ett skit ställe! Men jag va så himla irreterad efter allt letande att jag inte brydde mej!
Men ikväll blir det utgång iaf, förhoppningvis!

Kram Jossan

Idol favoriter

image171 image172 image173
Ikvällens Idol var Christoffer, Amanda och snyggingen  Mattias bäst! ;D

Vilka tyckte ni?

Myspys

image162
Snart är det dags för Idol, och jag har såklart förberett med en massa snacks och godis. Har varit en lugn dag idag, J ringde och frågade om jag hade lust att hänga med ut ikväll men jag hade ingen större lust. Så de blir att ha hemma mys ikväll ist. Kan ju va skönt det också. Känner mej så jävla seg idag, kan det bero på att jag sov för länge? Aja, men imorn blir det party party iaf ,you only live once! ;D
Vad ska ni göra ikväll?

Kram Jossan

Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar, right? Här har du ex på några!

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Nej.
Hur tidigt stiger du upp? Olika... Lyckas dock med att vara sen till allt även om jag vaknar tidigt.
Hur mycket väger du? 58 kg
Hur lång är du? 167 cm
Vem/vilka vet mest om dig? Min mamma!
Gillar du att slåss? Nej
Har du utländska föräldrar? Nope.
Var har du ont? Har inte ont.
Är du bra på att måla? Ja, de kan jag faktiskt säga att jag är.
Vem kramade du senast? Dedu ;)
Vad längtar du till? Tills jag flyttar hemifrån, och får inreda min egen lägenhet bl.a.
Frisk och rik eller sjuk och fattig? Vad är det för en jävla fråga? Frisk och rik såklart!
Vad heter dina husdjur? R.I.P Molly (Min älskade vita, underbara, söt kanin) Buhuuu
Har du nått Favoritgodis? Choklad i alla dess former.
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska.
Sparare eller slösare? Slösare!
Har du några homosexuella vänner? Jaa.
Bio eller promenad? Bio med folk man känner, promenader med folk man vill lära känna...
Är du kittlig? Nja, det beror på. Om jag koncentrerar mig så kittlas inget.
Rädd för insekter? Är rädd för larver, har blivit en fobi!
Anser du att du är stark? Det beror på vem som är min motståndare!
Festa eller myskväll? Både och, sen beror de på med vem!
Är du ytlig? Ja, fast bara på utsidan ;D
Har du blivit uppraggad på krogen? Ja!
Vilka 3 saker skulle du ta med dej till en öde ö? En spegel, en av killarna på listan här nedanför och min kära mamma haha ;)

Colour cookies I love

image160
Idag Vaknade jag kl 11! Känns som om jag sovit bort hela dagen. Har inte ätit frukost än. Eller jo om kakor räknas? Har ni ätit dom här kakorna "Colour cookies" från café med färgade chokladkulor i? I love them, så himla goda! Av någon konstig andledning så är jag alltid sugen på nått sött när jag vaknar. Helt sjukt alltså! Nån som känner igen sig? Eller är jag ensam om det? Aja, kan ju inte vara så bra iaf!
Nej, nu ska jag gå och fixa i ordning mej, sen ska jag ringa Maria!

Pussinussi

Dagens outfit torsdag

image159
Tunika 399 kr köpt på MQ
Svarta shorts 300 kr köpt på Zara

Bättre lycka nästa gång!

Sitter här och pluggar, lyssnar på Baby baby med Sunblock. Tröttnar aldrig på den låten, haha! By the way, vi håller på med retorik i svenskan. Vilket jag tycker är roligt. Känner att jag behöver träna mer på det. Vi har fått uppgiften att välja ett ämne som vi sen ska redovisa inför hela gruppen. Jag har valt att prata om "Bloggning". Ska bl.a. ta upp det här med varför det blivit så stort, och hur man tjänar pengar på bloggning etc. Redovisningen ska äga rum nästa fredag. Så nu sitter jag här och försöker få ihop en text.

Hände en liten rolig sak på tunnelbanan idag när skulle åka till hötorget för att köpa tuggummi. När jag kom in i T-bane vagnen var det alldeles proppfullt. Men som tur var så fanns det en plats ledig närmast fönstret. Så den tog jag. Jag menar, orka stå upp när man bara ska åka 2 stationer haha. I alla fall, framför mej satt det två killar i min ålder den ena hade blont hår och en piercning i läppen och den andra hade brunt bakåtkammat hår, troligtvist kände dom varandra. Jag verkligen kände hur en av dem började stirra på mej. Och då menar jag stirra! Killen med piercingen började mumla någonting till den andra som sedan började kolla på mej också. Tror dom att jag inte märkte hur dem höll på! Vad fan är det här, hade jag nått i ansiktet eller? En fluga som hade fastnat på läppen efter att jag smetat på ett kilo läppglans? Eller vad??! Plötsligt börjar han med piercning i läppen snacka med mej.

Han: Ehh ursäkta, men jag känner igen dej.
Jag:
Jaha, okejjj...?
Hans kompis började nu små garva.
Han: Ja, vette fan varför, helt sjukt!
Kompisen: Alex känner igen alla tjejer haha!
Han till kompisen: Ge dej, jag känner igen henne.
Kompisen: Vi säger så haha!

Jag känner hur flera i vagnen börjar kolla mot vårt håll

Han: Nämen seriöst varför känner jag igen dig för?
Jag:
Jag vet inte, du kanske har sätt mej ute eller nått.

Jag känner hur jag blir alldeles röd i ansiktet och hur alla kollar på mej.


Han: Mycket möjligt...

Inte förren då märker jag att jag har åkt en station för långt. Jag reser mej upp.

Han: Du jag skulle inte kunna få ditt nummer?
Jag:
Nä jag är tyvärr upptagen, ljög jag och rusade ut från tunnelbanan röd som gris.

Jävla otur du har Alex, hör jag hur kompisen hans säger när jag gått av.

Jag säger bara bättre lycka nästa gång grabbar haha! ;D

5 hetingar som toppar min lista


image157
Oskar Durling

image147
Daniel Adams-Ray

image140
Gael Garcia Bernal

image145
Martin Rolinski

image146
Johnny Depp

(Tyvärr gäller listan enbart kändisar)
Så ni som inte är med på listan behöver inte hänga läpp!

Så vem är mest cute? ;)


Anlighet vs jag?

image136
Blev ingen tripp till stan. Kanske va lika bra det. Mitt över "jag" satte stopp för det. Det gäller att ha kontroll över "detet" haha. Så ni förstår att jag(et) har de jobbigt!
By the way, fick ett brev från svenska kyrkan. Dom vill att jag ska konfirmera mej17+, eftersom jag inte konfirmerade mej när jag var 14. Vad anser ni om det? Min mamma tyckte då allt att jag skulle vara i behov av lite "anlighet" för att få lite jämvikt haha. Och vem vet sa hon, det kanske finns någon snygg präst/pastor där, typ Helge Fosmo, Ulf Ekman...Fast dom tillhör ju inte svenska kyrkan men ändå! Kanske ska göra ett försök då eller vad säger ni?;) Någon som vill hänka på, tjejer killar? Haha!


Få se om det blir utgång ikväll. Känner bara för att gå ut och ha kul!
Men men, ska ta och äta nått nu!


Kram Jossan

No one ever said it would be this hard


image135Är hemma idag, kände inte för att gå till skolan. Mådde inte så bra imorse. Så jag sov till kl 11. Så nu är man utvilad. Funderar på att göra mig i ordning och åka in till stan. Behöver shoppa av mej lite. Få se om jag blir lyckligare då. Snacka om att mitt humör går upp och ner! Fattar inte vad det är med mej. Ena stunden kan jag känna att fan vad allt är bra och att jag har de hur bra somhelst! Ja, med andra ord livet leker, och andra stunden känner jag mej otillräcklig, och helt jävla patetisk! Det är helt sjukt alltså! Men jag vet delvis vad de beror på. Men jag tar inte åt mej. På så sätt har jag blivit starkare!



But I'll fight

image134
Kom precis hem, är helt slut! Mamma har lagat potatisgratäng som vi snart ska äta, gott, för jag är alldeles utsvulten! Glömde att berätta att jag va och beställde en studentmössa igår. Lite väl tidigt kanske men ändå! Shit vad jag längtar asså! Helt sjukt egentligen, tänk att det är sista året nu! Ska verkligen ligga i! Ska göra mitt bästa! Ska gå ut med toppen betyg haha :D Vadå, man måste ju vara optimistisk hehe;)
Jaja nog snackat om det! Funderar på att bada bubbelbad, känner mej lite frusen. Va ju inte direkt varmt idag. Nu börjar de bli höst på riktigt känner man! Usch!

Kramizar Jossan ♥

Jävla katt!


God morgon, behöver nog inte nämna att jag är trött idag,
känns som om jag har börjat med det i nästan varje inlägg. Iaf, gick upp kl 4 idag och jag började ju inte förän kl 9! Är hon knäpp tänker ni. Ja, det är jag faktist. Men det hör inte hit, vaknade av att det var nån jävla katt som höll på och mjaua hur högt somhelst på balkongen ovanför oss. Och inte ville den sluta heller! Inte första gången den håller på och jävlas med mej! Och jag som måste ha min skönhetsömn, är noga med det!  Ser ut som om jag inte har sovit på flera dygn nu!
Så nu sitter jag här framför datan i skolan och är helt död. Ge mej kaffe nån!

Dagens outfit måndag

image131
Klänning köpt på MQ 850 kr
Halsband
köpt på NK (lånat av mamma)
Stövlar
köpta på "Nilson" 999 kr

Nej Alex sluta inte!!!

image130

Whata fuck läser jag rätt?! Det är inte sant! Alex Schulman ska lägga ner sin blogg!!!!  Han säger att  att bloggen har tagit över has existens och att han blivit en bloggande person, istället för en person! Skojar han eller?! Det måste vara ett skämt! Vad ska jag nu läsa för nått?! Först Calle och nu Alex! Buhuuuuu!

It's not always rainbows and butterflies

image129
Ny vecka nya tag! Måste säga att jag är sjukt pigg idag. Har varit en relativt lugn helg, känns skönt att ha vilat upp sej lite! Har haft de så himla stressigt dem senaste veckorna. Men det rår jag för själv. Jag är ju den typen som ska skjuta upp allt till sista dagen och de slutar ju alltid i kaos. Men nu ska de bli ändring på de, så detså!  Har ju lovat mej själv att skärpa mej, jag ska gå ut gymnasiet med mvg i alla ämnen, så är det! Fråga mej inte hur de ska gå till.


Aja, snart dags för lunch. Jag är inte alls hungrig. Kanske beror på att jag suttit och smyg ätit en massa choklad under lektionstid haha. Hur ska det här sluta egentligen?  Men det är ju så himla gott ju, och sen så kände jag att jag behövde lite extra energi :D


Well, ska skriva klart mitt arbete om massmedia nu. Hörs senare!


Pussinussi!


RSS 2.0