Back on track

Har ni saknat mej? Klart ni har ;D Har haft fullt upp så har inte haft tid att blogga, men nu är jag tebax igen:) By the way, tänkte berätta lite om vad som hänt dom senaste dagarna. I måndas så följde ju jag och Jessi med Lina till Konstfack som hade öppet hus här i sthlm. Fanns olika inriktingar bla.a Grafisk design & Illustration,Industridesign,Inredningsarkitektur & Möbeldesign,Keramik & Glas, konst, textil och Ädellab/Metallformgivning. Vi va och kolla på inredningsprogrammet.

Tog en evighet för oss att hitta dit, vi gick fel och hade oss. Men dom tur var så var det en äldre kvinna som hade sätt hur vi virrade omkring och frågade vart vi skulle. "Jaha konstfacket, men det ska ligga där borta, på andra sidan gatan" hon skulle tydligen också dit. Haha, och visst gjorde de det. Precis framför ögonen på oss! När vi väl hittade dit och började kolla runt, så gick brandlarmet och byggnaden måste utrymmas. Lina kände på en gång att det inte var något för henne. Jag tyckte att folket och omgivningen va lite scary. Det var som att vara i ett föredetta mentalsjukhus, vitt och kalt överallt. Och människorna som cirkulerade runt där såg ut som vandrande konstverk. Alla hade en egen stil. Coolt, men inte den miljön som man själv är van att vistas i. Hoppas Lina får användning av sin konstnärliga tallang någon annanstans!

Sen i tisdags så gjorde jag inget spec, men sen igår så var jag ute och åt med några kompisar, jätte trevligt! Kvällen avslutade sen på på C.O. Råkade stöta på T på tuben oxå, hade helst velat undvika det, han fick mej sen att må skit hela kvällen, bläää!

Idag så kändes det lite bättre, men va sjukt trött efter gårdagens bravdader, kom hem sent så hela skoldagen var typ förstörd. By the way, nu ska jag leka plugghäst! Ciao!

image520
Jessi och Lina

image521
Lina och Jessi igen, som vanligt har alltid Jessi en positiv inställning ;D

image522
Nån konstig dricka vi köpte :S

Ny vecka nya tag!

image519Tuddilluuuuuuuuu alla mina små jordgubbar!
Allt bra med er? Har precis haft spanska, och det jag kan säga är att, det gick inge bra på provet *snyft*. Vet inte vad som hände, jag som hade pluggat eller ja, pluggat och pluggat, läst igenom sidorna lite snabbt rättare sagt! Well jag får ta nya tag nästa gång helt enkelt! Idag är det måndag för er som inte vet. Vad händer idag då?  Jo, i eftermiddag ska jag ha utveckligssamtal, no funny bunny, men de ska nog gå bra! :)
Sen blire att möta upp Jessi o Lina istan förhoppningsvis!

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, lektion!

P U S S I N U S S I


Vårkänslor

image518
Mysigt när solen tittar fram såhär på vintern, man får ju sådana härliga vårkänslor :)

God morgon, sovit gott?
Det har inte jag kan jag säga er, drömde en massa hemskt, usch och tvi hehe :P
Sitter här nu med en stor tallrik "Nesquik" med mjölk, måste säga att jag är barnsligt förstjust i det haha :D Ska snart hoppa in i duschen och klä på mej, så himla fint väder ute, nästan som om det vore vår, så jag tänkte gå ut och ta en promiss i de vackra solskenet, gö de ni också ;)

Och sen ikväll kommer Lina ner till sthlm. Fast hon kommer inte förs ikväll. Så himla tråkigt att jag inte kan sova med henne i hennes lägenhet i liljeholmen. Ska ju upp så himla tidigt imorn, skola! Men imorn ska iaf jag, inkl. Jessi följa med henne till konstfacket. Ska bli kul å se vad de är för nått :) Vad ska ni göra idag då?
Själv, ska jag nog bara tare lungt, just chillng you know ;) Vem vet, jag kanske pluggar lite också, fast det är nog ingen risk att jag skulle göra det haha :P

Jajja, ni får ha en jätte trevlig dag allihop, så hörs vi senare!
Och ut i solen med er ;)

P U S S

Nu...

...slänger jag in handuken och tackar för mej, god natt på er allihop! Sweet dreams ;D
image517
Linslus man är asså haha ;)

Ni ville se mej osminkad...

Va jäkligt skeptisk till att lägga ut den här bilden men...here you go...Såhär ser jag då alltså ut, osminkad, utan en massa foundation, puder och skit i ansiktet! En jävla skillnad lr hur?
image511
Nu skall jag äta frulle, sen ska jag och min kära mamma bege oss in till stan!
Skriver mer senare idag!


P U S S

Fy fan vilken ytlig brud!

image509
Ibland brukar jag kika tebax på min blogg. Jag läser lite av det jag skrivit under månaden, tittar på lite bilder, kollar lite kommentarer osv.... cruisar my own place, helt enkelt... och tänker: Fy fan vilken ytlig brud, vem ÄR hon?
Om man läser min blogg, så kan man lätt få intryck av att tjejen bakom den är en total ytlig, smått bimbo (möjligtvis kan vi ta bort ordet smått när vi läser vissa inlägg) tjej som har en förkärlek för stureplan, drinkar, det ljuva livet och färgen rosa.

Hur jävla patetisk får man lov att vara egentligen, Josefine? Jag sticker inte under stolen med att jag är bortskämd, egoistisk, ytlig(fan vad jag hatar det ordet, kanske beror på att jag får höra det allt för ofta?).....ja, rent sagt ut så är jag en jävla tönt som tror att jag är nått!

Men en sak ska ni ha klart för er, kära läsare, att bakom den här jävla bloggen (får man säga så?) så döljer det sej en liten och oskyldig flicka som inte kan göra en fluga förnär (skämt åsido) men ni hajjar va? Jag är ytligare i bloggen än in the "real" world tro de eller ej! ;)

Mysigt!

Skrev i mitt tidgare inlägg att jag skulle ta ett kort...

FÖRE

image507

EFTER
image506

Spa
-lampor finns att köpa hos Inreda, 135:- för ett 2-pack.
image502image503image504
Släck badrumsbelysningen, sätt på någon skön musik och kryp ner i ett varmt bad med din egen undervattensbelysning! ;D

Vardagslyx!

image501
Tuddilluuuu!

Klocken är snart 4, och jag har inte klätt på mej än, utan ist sitter jag här med mjukisbrallor, linne, mina kaninstrumpor (sexigt va?), håret uppsatt i en knut, ja, med andra ord jag ser hemsk ut. Ser ut som en typisk brittisk mamma som fött 15 barn haha.

Ska snart badda bubbelbad, väntar bara på att syrran ska bli klar där inne. Det ska bl.a göras inpackning (till håret), ansiktsmask, färga ögonfransarna+ ögonbrynen. Syrran köpte "Spa lampor" till mammi i julklapp som man fäster fast i badkaret. Jätte coolt! Oavsett om du är typen som plaskar omkring i badet eller steppar i duschen är dessa spa-lampor ett måste! Jätte mysigt såhär i vintermörkret! Jag lovar ;)

Ska ta en bild sen så får ni se ;)
Hörs senare!

P U S S I N U S S I

Gör som jag...

...ta en matchande klubba och va gla!
image500


Scary and beautiful at the same time

image499
Vad jag än säger, vad jag än gör, så blir det endå alltid en massa missförstånd, gaaaah jag blir tokig!

Some girls are just so fucking tragic!


Sail away with me, honey

image496
Ögongodis ;)

Idag på psykologin fick jag jobba tillsammans med Orlando Bloom :D
(Ja, jag kallar honom det, läs mitt tidigare inlägg HÄR, så vet ni varför) läraren delade in oss två och två och jag hamnade med honom:D Shit vad han är snygg! Idag hade han på sej ett svart linne, så att man skymtade hans vältränade armar grrr hahaha ;)  Killar med vältränade armar, kropp är bara så sexigt, okej, nu menar jag inte värsta bodybuildar musklerna utan "vältränade" !  Man ville ju bara känna och ta på dom, hahah aja, nog snackat om de :P  By the way, Vi fick uppgiften att analysera några fall, och sen diskutera vad personen hade för psykisk sjukdom. Vädigt kul I must say :P Psykologi är faktist ett av mina favorit ämnen, så himla intressant att läsa om hur vi människor fungerar och sen om olika slags psykiska sjukdomar etc.
En rolig grej är att när vår  lärare skulle gå ett varv runt och fråga oss elever vad vi skulle vilja fördjupa oss i inom psykoligi och sen vad vi tyckte var mest intressantast och roligast att läsa om i A-kursen, vet ni, alla svarade psykiska sjukdomar! Haha, lite kul, vi är ju iaf runt 25 som läser just psykologi, och alla svarade lika :P
Well, nu äre dax för Ea!

P U S S


Loose the clothes for cult

image495

Idag är det som fredag för mej, är nämligen ledig imorn, hur skönt är inte det liksom? ;D
Hur mår ni idag då? Jag mår super! Blev inget bloggande för mej igår hade annat för mej så deså *putar med läpparna*
Ska träffa Jessi direkt efter skolan, först äta på nått mysigt ställe och sen blir det nog lite shopping på det. Tänkte se om jag hittar ett par coola strumpbyxor med mönster på, så himmmmmmmmla top noch!

Vad händer ikväll då? Själv blir det lungt för min del, det är ju torsdag, men imorn ska vi göra stan osäker ;) Freddie hörde nämligen av sej ;P

Well, det här blev inget roligt inlägg, saknar inspiration för tillfället!

Keep 'em coming!
 P U S S


Heath Ledger död :(

Den australiensiska skådespelaren Heath Ledger hittades på tisdagsmorgonen död i sin lägenhet i New York. Enligt polisen kan det röra sig om en överdos.

(Brokeback Mountain  är en älskvärd film)

En överdos?!  Fick en chock när jag läste tidningen imorse! Det är så synd när något sådant här inträffar, händer allt för ofta att kända människor tar sitt liv. Tycker att Hollywood är ett praxexempel på att rikedom inte köper lycka!
Var och  varannan kändis tar ju droger för att klara av pressen och allt runt omkring! Överdoser av droger  måste vara en av dom vanligaste dödsorsakerna i "kändisvärlden". Den här snygga människan blev endast 28 år gammal och efterlämnade sig en dotter på två år som han hade tillsammans med skådespelerskan och föredetta hustrun Michelle Williams. Tragiskt!

Kanske saknade himlen en ängel?

Kryp under täcket, hämta en dröm

image490
Nu är det sängen som väntar för min del och min braiga bok "Snabba Cash"
som jag rekomenderar starkt till alla er som inte har läst den!
Godnatt på er allihop!

P u s s i n u s s i

image491



Neonrosa is the shit

Tog en pause från allt pluggande och målade naglarna :D
image486
Har aldrig testat att måla naglarna "neonrosa" förut, så nu tyckte jag att det var på tiden att jag testade det ;)
Vad tycker ni, blev det snyggt? I like it, lite
kitchigt sådär, passar ju perfekt till mitt neonrosa linne ;D

image487<-----Depends "neonrosa" endast 25 pix


Pluggich time

image485
Ego javisst ;D

Yeah! Nu ska jag plugga! För att göra det ännu lite "trevligare" så köpte jag med mej lite pistagenötter och självklart ehmm...godis med mej hem :D Av nån konstig andledning så brukar det gå lättare för mej att plugga om jag har nånting att tugga på medans jag håller på, är jag ensam om det, eller beror det på att jag är så jäkla sockerberoende, och att jag bara inbillar mej att det går mkt bättre om jag har godis i närheten?

Hörs senare för nu skall jag plugga, hörde ni PLUGGGGGGGGGGGA, Josefine ska leka plugghäst 8-)

P U S S

Min lunch består idag utav; En Japp och en Daim

image482
Ser ni likheten mellan mej och den här grisen? Nästan läskigt ju!


Klockan är snart 12, och här sitter jag och mumsar på en japp och en daim :D
Chokladberoende som jag är så händer det ofta att jag kilar ner och köper mej en choklad eller två, driekt efter lunchen. Som vanligt så är skolans mat, om man nu kan kalla det mat förjävlig, så därför livnär jag mej på choklad under dagen. Kanske inte är så bra då, men bättre det än att gå hungrig, för det är det värsta jag vet.

Fick reda på att vår spanska lärare är sjuk idag oxå, vilket betyder att jag får ännu mer tid att för att plugga inför läxförhöret, well that's nice, så himla skönt att dom inte slänger in en vikarie ;D

By the way, idag händer det inte nått speciellt, ska plugga för fulla muggar när jag kommer hem. Projektarbetet väntar! Och nu ska jag bannemej lägga ner hela min själ för att det ska bli bra, tänker fan inte få ig! No fuckin' way!

P U S S I N U S S I


Kvinnliga former som har gått till överdrift???

image479 image480
Nån som såg dokumentären " Jag tänder på muskler" som gick på 4:an alldeles nyss? Man fick följa Gayle Moher, en tidigare miss Olympia-tävlande i " bodybuilding", när hon reser till Storbritannien där hon under två veckor ska träffa män som tänder på hennes muskler.

Förstår inte hur kvinnor kan hålla på med "bodybuildning" stoppa i sej en massa farliga steorider osv. Dom ser ju ut som män, transvestiter med silikon pattar, kvinnliga former som har gått till överdrift? Nog för att vi tjejer kanske eftersträvar lite former, men är inte det här to much? Visst, jag håller ju på med mina hantlar, men det här är inte direkt de idealet jag är ute efter.

Eller vad tycker ni, finns det några killar här som tycker att dom här tjejjorna är attraherande?

Jossan med sina listor

Som ni kanske har märkt så brukar jag lägga in sånna här listor lite då och då i brist på annat...
Så nu är det dags för en till ;D

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan?
Tungan
2.Vara seriös eller rolig? Rolig (är jag någonsin seriös?)
3. Dricka röd eller grön mjölk? Grön mjölk
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar såklart!

SVARA ÄRLIGT..

1. Tycker du om någon? Ja, jag tycker om många människor :)
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Vänster eller höger? Höger
5. Soligt eller regn? Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? Chockladglass :D

OM MIG..

1. Hur mycket är klockan just nu? Här är den 12.07am
2. Fullständigt namn? Josefine Catarina Groth
3. Vart vill du bo? Milano, Paris, Stockholm
4. Hur många barn vill du ha? Om jag skaffar barn alls vill jag ha 2 stycken
5. Vill du gifta dig? Ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Skär den
7. Har du ätit sushi? Ja
8. Favoritglass? Ben & Jerry's chocolate fudge brownie I love<3
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Typ 3?
10. Humör? Glad, pigg :)

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Nej
2. Sjungit? Ja
3. Blivit kramad? Ja
4. Känt dig fånig? Ja
5. Saknat någon? Ja
6. Dansat galet? Nej
8. Klippt håret? Nej
9. Gråtit? Nej
10. Ljugit? Nej
11. Blivit kysst? Nej

GREJER:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nej
3. Tycker du att du är attraktiv? Ja, som in i helsike ffs!
4. Sover du helst själv eller med någon? Sovsällskap tack!
5. Tror du på spöken? Ibland, oftast när jag är ensam och rädd haha


Jag är ingen plugg-människa

image478
Ny vecka nya tag, lr hur säger man?
Usch blää, hatar vrk måndagar. Specielt när vi alltid börjar skoldagen med spanska! Som tur var så blev det ingen spanska för mej idag, vår lärare var sjuk. Tack gode gud, hade nämligen glömt böckerna hemma så kunde inte plugga över helgen. Hade värsta ångesten imorse när jag skulle till skolan pågrund av det. Har inte fixat ett enda läxförhör (nästan). Ja, jag vet det är inte bra, men vad gör man när man inte är ett dugg språkbegåvad? Får försöka läsa på tills imorn ist...

En annan sak som jag går och oroar mej över är det här angående projektarbetet. Går inge bra, har inte kommit nån vart, känns som om jag har valt helt fel ämne, (bytte ju och valde Judo ist som ni kanske redan vet). Det är ju försent att byta nu så det är ju ingen idé att börja tänka så, delredovisningen är ju om 2 veckor, PANIK!. Saknar vrk motivationen till att fortsätta...gaaaaah. vad det här är jobbigt asså. Sista året och det håller på och gå åt h*lvettet med allt. Okej, nu överdrev jag ...
Ni måste tro att jag skiter i allt som har med skolan att göra när jag skriver på det här viset, men det gör jag faktist  inte. Men jag är ingen plugg människa, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Jag skulle aldrig kunna ägna mig i tre år av att sitta och rå-plugga. Jag vill inte göra något för att det är bra, jag vill göra något för att jag vill och binner för det. Sån är jag liksom ;D

Nog snackat om det, nu är det dags för lunch!

P U S S


I know you're wondering what I´m up to.. don't ya!

image475
(En av Louis Vuitton's kampanjbild för 2008, och här på bilden ser ni än av väskorna som jag blev helt förälskad i )
Efter att ha ätit tacos för kung och fosterland (kan man säga så?) så är jag nu mätt och belåten. Nästan så att jag känner att jag åt för mycket, haha, men man ska ju ta för sej lr hur ;D

Lina sms:a mej tidigare under dagen om att hon kanske ska komma ner till sthlm nästa helg och gå på öppet hus på konstfacket här i stan. Vore ju jätte kul tycker jag :) Hon har ju verkligen tallang när det gäller det här med inredning, design och allt va det innebär! Jag tror att du skulle passa perfekt som de! Skulle själv oxå vilja hålla på med sånt, nä usch va jag velar fram o tebax, ena stunden vill jag bli frisör och ena stunden jobba i en kläd boutique. Vad vill jag egentligen? Det är så svårt det här. Vill hålla på med alltihop om det hade gått :) Men men, det ordnar sej säkert :)

Sen så hörde Mille av sej nyss och frågade om jag skulle med ut ikväll, hade ingen större lust så jag tackade nej. Haha, vad är det med mej egentligen? Börjar jag bli tråkig? Känner mej tråkig iaf, tackar nej åt höger och vänster. Kanske ska jag ringa och säga att jag har ändrat mej? Men vad ska jag ha på mej? Fuck, alla dessa i-landsproblem!

49 questions

1. var bor du?
Söder om söder med familjen
2. ålder:
18
3. är du kräsen?
Ja, jag har fått höra det ungefär... hela mitt liv
4. fobier?
Har inga direkt fobier
5. föredrar du ärlighet?
Ja, absolut annars får det va! Klarar inte av falska människor
6. säker eller osäker?
Osäker om jag ska vara ärlig
7. skulle du kunna förlåta otrohet?
Aldrig, finns ingen som helst bortförklaring. Har man varit otrogen så har man problem!
8. är stora bröst viktigt?
Nja, jag tycker det är superfint med stora bröst men det är väl upp till var och en. Sen finns det ju också dom som absolut inte passar i det, ex. bigbrother Elita..
9. värsta känslan?
Ångest, panik, riktig sorg
10. om du gör dig säker på att klara av alla problem som kan uppstå med en uppgift du håller på med, går allt vägen då?
Ja, nästan alltid. jag brukar få precis som jag vill om jag kämpar tillräckligt
11. är nakenhet fint?
Oja
12. vad är sötast med människor?
Måste nog säga kärleken vi kan visa, att man ser äkta lycka på dom
13. köper du rosor på alla hjärtans dag?
Haha nej, men jag brukar få :)
14. har du någonsin knarkat?
Nej aldrig!
15. är du ofta på msn?
Ganska ofta
16. är du romantisk?
Jo, jag kan nog vara det :)
17. saknar du någon just nu?
Yes, det gör jag..
18. är du nöjd med ditt liv än så länge?
Nej, lr jo, kanske...
19. har du gjort något du ångrar det här året?
Haha ja absolut, så mycket... men that's what's make your life
20. vad var det för något?
Det orkar jag inte skriva här...
21. är du spontan?
Oh yes, haha
22. plågade du små söta djur som katter, sälar och marsvin före 15 års
ålder?

Nej aldrig, jag hatar djurplågeri. Skulle aldrig komma på tanken! Det är bland det värsta som finns!
23. ser du spöken både lite här och där?
Haha nej, så kul har jag inte
24. tycker du att alla andra är rätt puckade och att du själv är fantastisk?
Oftast.
25. vem är snyggast i världen?
ÜRS BUHLER!!!!!!!!!!! en av sångarna i ll Divo <3
26. kan en tjej ha killkompisar och tvärtom?
Ja, fast skulle det gälla att min pojkvän hade en massa tjejkompisar så skulle det vara ett big nono. För jag vet själv hur tjejer är, haha...
27. föredrar du att vara singel?
Ja just nu iallafall. Jag tror inte jag skulle klara av ett förhållande
28. hur många gånger har du varit otrogen?
Aldrig!
29. hur vill du att din partner ska vara?
Han ska vara underbar, TROGEN och stämma med mina ideal. men han ska nog inte vara för perfekt, skulle aldrig hålla i längden då. Men viktigast av allt; han ska älska mig sådär otroligt mycket :)
30. vad lyssnar du mest på just nu?
Min ipod. jag har all slags musik där i
31. tre saker du vill ha i ett förhållande:
Kärlek, trohet, vänskap (och lust, såklart)
32. jag älskar dig eller jag tycker om dig?
"Jag älskar dig" är väl mysigast, men bara om man verkligen menar det. Hör man det för ofta förstörs effekten.
33. vem fick du senast sms ifrån?
Lina
34. har du bra gener?
Jag har knappt ärvt något från mina föräldrar, jag har typ "mitt eget" utseende.
35. är det taskigt att inte låta barnen äta kött om föräldrarna är
vegetarianer?

Ja, eftersom man behöver det. sen när man blir äldre och kan fatta egna beslut så kan man ju ändra sig om man vill.
36. sms eller msn-mess?
sms är roligare, och mer personligt :)
37. hur många har du varit olyckligt kär i?
Har varit riktigt olyckligt kär i 3 personer, som jag gråtit massor över (sen dess aktar jag mej för att bli kär)
38. hur många har varit olyckligt kär i dig?
Vad jag vet är det minst 6-7 st, usch vad hemskt :/
39. missbrukar du nått?
Ja, allt som är gott och underbart ;D
40. vilken bok har du läst flest gånger?
Flest ggr? Jag läser inte böcker flera gånger, kanske när jag va liten typ "mumintrollet"
41. vilken dagbok återvänder du alltid till?
blogg.se, my dearest!
42. vad ska man göra för att ett förhållande ska fungera?
Komprimissa och försöka att alltid ta den andra personen i första hand
43. varför vill du att man ska tycka om dig för?
För att jag är värd det även om ingen tror det (inkl. jag själv) :P
44. stavar du alltid rätt på internet?
Ja oftast
45. uttryck du missbrukar:
Typ, va?, jag vet inte, och sen ord som inte passar i finare sällskap haha
46. vad vill du helst göra inatt:
Sova ostört utan att min mobil ringer oavbrutet :P
47. sover du på mage eller på rygg?
På sidan eller mage ^^
48. vad drömmer du mest om?
Jag drömmer mej bort från verkligheten
49. inga fler frågor. är det här slutet?
The End!

You want a piece of me?

Hej hopp banan kropp? ...kom inte på nått bättre.

Well, har precis käkat upp den sista glassen från igår (lika bra så att ingen annan ta den före mej, you know, i min familj gäller det att vara framme först annars riskerar man att bli utan, vi är som en gam(flock?) by the way,det fick bli min frukost. Well, nu ska jag klä på mej, har inte gjort det än, sitter här endast inlindad i en handuk, sexigt va? Haha närå jag skojja ba...ska klä på mej nu i vilket fall ,och blåsa håret som aldrig vill torka! Jag med mina lyxproblem ;D

Vi hörs senare, sålänge slänger jag in Brittan
Well, I'm not a huge Britneyfans but Hey, I like this ;D

Misslyckad kväll

image473
Fy vad jag har tråkigt! Inte blev de nån myskväll för mej inte. Det enda jag har gjort är att trycka i mej ett halft glasspaket med chokladsås,strössel,maränger,skivade bananer och lite läsk på det. Känner mej så nyttig. Jossan goes Bridget Jones :P Nä men seriöst jag känner mej faktist som henne. Det är som att se sej själv på Tv haha, känner igen mej så himla mycket i henne.

Guccimuccipucci

image472
Baby baby, why can't we just stay together ,Yeh yeh yeh, Baby baby, why can't we just stay forever, yeh yeh yeh *sjunger*
Idag är det FREDAG wieee!!!!! Den här veckan har gått ovanligt segt I must say så himla skönt att det äntligen är fredag! Vad händer ikväll då? Själv ska jag ha hemma mys  framför tv:en, med film och godis och allt va det innebär, kan bli mysigt! Har ingen större lust att gå ut ikväll, kan va skönt att bara vara hemma för engångsskull.

Skriver nog mer senare, för nu har jag engelska!

P U S S


I like

Okej, "Boten Anna" var ju inte direkt nån hit, men den här, som just nu ligger 1:aenglands topplista är ju riktigt skön! Även om låten är i samma anda som "Boten Anna" så är den här mkt  bättre ;)


Basshunter - Now you're gone

Du är lik Orlando Bloom


Idag började psykologi B kursen (iv-val)
. Många som hade valt den kursen. Har redan läst A och tyckte det var så himla intressant så  jag vara bara tvungen att välja B-kursen :) Det var en jätte trevlig pöjjk där som började snacka med mej direkt efter lektionen, han va jävligt  lik Orlando bloom i  "pirate of the caribbean", när han hade långt hår. Tänkte påpeka det men gjorde det inte, skulle ju kännas jätte töntigt ,liksom " du är lik Orlando Bloom" haha nä fan vilken tur att jag inte sa det, vem vet han kanske tycker han (Orlando) är ful ;D Jajja, nu är det dax för lunch!

image471


Carolina Gynning, en skön tjej helt enkelt

image470
(Bilden är tagen i sommras i en fotostudio i s-vall, och får ej misstolkas)

Har just sätt klart
"I huvudet på Carolina Gynning". Älskar vrk den tjejen, hon är en skön tjej helt enkelt som bjuder på sej själv. Sen så är hon en av världens vackraste kvinnor enligt mej!
Klockan börjar bli mycket, och jag ska äta "kvällsvard" (som lillbrosan brukade säga när han var liten haha :,D)
Sen blir det att läsa klart boken "snabba cash" som jag skrev om tidigare.
Nu tackar jag för mej och önskar er alla en riktig God natt! :)

P U S S


Dagens outfit Tisdag

image468
Måste tillägga att jag inte gick såhär avklädd i skolan, utan jag hade en vit kofta till :P

Günther äre du?

image467
Nämen hejsan ;)
Idag är det PMS varning på mej, så akta er ;) Blir irrreterad av minsta lilla sak! Jag varnar er gott folk, tjafsa inte med mej för då har ni tjafsat med den sista! Så, nu vet ni det...

Hände en obehaglig grej idag på tuben lr rättare sagt en läskig sak på tuben idag. Satt längst bak i vagnen helt ensam, typ inge folk alls i vagnen så stiger det på en kille runt 25 års åldern i östermalmstorg, eftersom han snackade italienska (han pratade i mobil) så antar jag att han va Italienare. Och det är ju aldrig fel haha;) By the way, han sätter sig på andra sidan brevid mej. Måste tillägga att han såg sjukt sliskig ut, svart kotlettfrilla (backslick), han måste ha använt minst fyra burkar hårvax för det såg ut som om han hade smetat in hela håret i smör. Nej fyfan säger jag bara. Han hade svarta tighta jeans, va det för att framhäva sitt ehmm... paket, tro? Sen bar han en svart skinnjacka. Började genast tänka på "Günther" *ryser*. Jag märker hur han hela tiden sneglar mot mitt håll när han snackar i telefonen. Efter ett tag lägger han på. Utan att kolla mot hans håll så ser jag i glasrutan hur han sneglar på mej (tror han inte att jag märkte de lr haha, idiot) Han börjar fiffla med mobilen lite diskret och kliar? sej med den i sitt fettiga hår. Ett svagt ljud hörs ifrån mobilen ett såntdär ljud som man hör när man tar kort. Den jäveln tog ett kort på mejj!!!

Jag lådsades som om jag inte märkte nått, tänkte inte ställa till med nån jävla scen! Jag ser hur han sänker mobilen, sen höjer han sin mobil igen lite diskret och jag hör det där ljudet igen. Vad i helvette tänkte jag, hela tiden kollar jag in i glasrutan, lådsas fortfarande som om jag inte märker nått. Han sträcker på sej och sneglar på mej, sen harklar han sej och då hör jag ett pip, ni vet när man sätter på videokameran så ger den ifrån sej ett pip. Whata fuck!!! Snabbt vänder jag mej mot hans håll, och med världens jävla dampryck sänker han mobilen och kollar ut genom fönstret. Tåget stannar i slussen och han reser på sej för att gå av, när han går förbi mej kollar han på mej och blinkar med ena ögat. Vad är det för en jävla stil? Usch, okej han va ju inte ful direkt men guuud vad han såg sliskig ut. Ångrar att jag inte sa" Hurru, ja du med håret insmott i bregott, jag ser nog allt att du filmar mej, stäng genast av"

Jag vet att jag är snygg, kanske lite för snygg för mitt eget bästa ;D Men att folk ska börjar filma/ta kort på mej utan min tilllåtelse där går gränsen. Ja menar, han kunde väl åtminstonde ha frågat, jag bits ju inte, iförsejj det visste ju inte han men endå liksom ;) Det finns ju inga dumma frågor bara dumma svar, right? ;)
Nog snackat om det. Nu ska jag fortsätta att måla klart mina naaaaaaaaaaaaaaaglar. Så sätter punkt här!


P U S S och slick i örat!


Tjänna tjänna mittän bänna

Tuddiluu, har nyss sätt klart dokumentären på tv 4 om "pojken som ser utan ögon". Ska snart krypa under täcket och läsa min bok "Snabba cash" skriven av snyggingen Jens Lapidus, som jag just börjat läsa, måste säga att jag är helt såld!
Boken handlar om tre personer från helt olika miljöer men deras öde för dem samman. Man får läsa om vad som händer innanför Stureplansklubbarnas toaletter, inne på fängelset och om de kriminella i förorten. Sättet Lapidus beskriver bratsen och överklasslivet är så verkligt och språket ger en känsla av att man befinner sig mitt i en snabb ström av kokainhandel, brott och innekrogar etc. Även om jag inte läst klart boken så rekomenderar jag den starkt!
Nej nu ska jag fixa iordning mej inför kvällen! Godnatt allihop :)

image466

oh my gaaaaaad jag väger 60.4 kg jag får panik!

image464
Fan vad tiden går SAKTA!
Jag vill hem, orkar inte sitta vid den här datan hela dagen, jag pallar inte! Mina ögon svider plus att jag får dålig hy av att sitta såhär, det är hemskt! När jag kommer hem ska jag ha hemma spa, jag ska lägga ansiktsmask, peela sönder hela mej, smörja in mej i massa krämer, göra hårinpackning, göra fransk manikyr på tånaglarna, vaxa bena + armarna osv  (hatar att ha hår på kroppen,äckligt, så allt ska bort)  ja, d va nog allt.

Sen efter det ska jag lägga mej i soffan och svulla som Stig Helmer gjorde i en av filmerna, ni vet ;) haha. Närå, ska iväg och träna lite senare mot kvällen tror jag. Måste röra på mej, vågen stannade på 60,4 imorse, oh my gaaaad jag får panik!! Haha, närå, jag bryr mej inte om sånt, enligt mej så är de inte de viktigaste! Utan det viktigaste är att må bra å vara frisk! Jag äter hur mkt somhelst, mest onyttigt men jag trivs med det haha, skulle aldrig orka tänka på vad jag stoppar i mej hela tiden, utan ät och må bra gott folk det är Josefines måtto ;)  Har gått upp 6 kilo på ett halvår and I don't care, det enda tråkiga är väl att jag inte får på mej mina jeans längre utan att se ut som en jävla elefant i tights men det är det enda, har fått mer former också vilket bara är bra :) Jaja, nog snackat om det. Har precis haft ett snack med lärarna jag har i projektarbete om hur jag ligger till i planeringen,  whata fuck?!  mer säger jag inte. 

The heeaat is ohhoon... It´s oooon the streeet damdidamdidamdi theee heat is oooon yeah shobidoo oh oh säger jag bara!

P U S S och nyp i häcken !

Dagens outfit söndag

Slänger in en dagens outfit, jag vet att kvalitén på mina bilder är kass, men vad gör man när man har världens dåligaste mobilkamera? Jo man köper en ny såklart, vilket jag ska göra inom sinom tid! (en ny kamera alltså, inte en ny mobil, I love my baby pink mobile, den är som gjord/skapad för lilla mej) ;D
image462
Jag har på mej:
Svart-prickig kjol med rosett, MQ 400 kr
Svart linne som egentligen är en klänning (har vikt upp den) 500 kr GinaTrico
Halsband köpt på NK, lånat utav mammi

Jag älskar II Divo

Vaknade kl halv 2 idag, och jag är fortfarande trött, helt sjukt. På senaste tiden så har jag varit jätte trött, spelar ingen roll om jag dricker 20 koppar kaffe lr äter 100 koofintanbletter, jag blir inte piggare för det. Har hänt att jag nästan slocknar på lektionerna, vilket jag aldrig gjort förut. Kanske borde söka hjälp?

Helt dött hemma hos mej, alla är borta, vaknade av att jag var helt ensam i lägenheten. Undra vart alla är? Tycker det är så skönt och vara ensam, brukar alltid vara fullt hus här annars.

Så nu sitter man här i myskläderna, med ett glas mjölk vid sidan om och pepparkakor (min frukost) och lyssnar på II Divo<3 Visst, jag kanske är mobbad men jag älskar dom. Jag älskar alla deras låtar. Dom sjunger vrk med kännsla!

Lyssna bara!








Jag vill inte ses som någon tragisk människa

Jag ångrar så mycket, saker jag inte gjort, att jag inte tog vara på tiden. Minnen ploppar upp. Och jag mår bara dåligt, klara inte av det här, jag orkar inte. Jag håller på att går under totalt! Just nu skiter jag praktist taget i allt. Jag skiter i hur det går för mej i skolan, har ingen motivation kvar, orkar inte bry mej längre. Folk tycker att jag har blivit förändrad, vilket jag kanske har blivit. Man går runt med det där jävla leendet som igentligen inte är något riktigt leende utan bara en mask, ett sätt att gömma sej, jag vill inte att folk ska se att jag mår dåligt. Jag vill inte ha något medlidande, jag vill inte ses som någon tragisk människa. Jag undrar hur länge jag orkar fortsätta innan jag bryter ihop...

Orkar inte vara stark längre...

image459
Det är som om allt bara går emot mej hela tiden, vet inte hur mkt skit jag har fått gått igenom den senaste tiden, och nu detta, vet inte om jag orkar längre. Jag kommer bryta ihop totalt om det händer dej något!
Min älskade underbara mormor <3

Just dress me up in what you want me to be

Äntligen fredag! Kan inte bli bättre, känner mej så himla pigg, sjukt pigg till och med. Brukar annars vara död vid den här tiden, har inte inte ens druckit kaffe och även känns det som att jag har ehh, vi sätter punkt där :P

Slutar kl 1 idag vilket är såå skönt, dissar Filmkunskapen pallar inte sluta kl 3, inte när det är fredag never ever baby. Ska ist dra in till stan och shoppa loss with my girls. Måste hitta en klänning tills ikväll, utgång till café´opera, M jobbar där ikväll vilket betyder gratis drinkar. Okej, alla tjejer eller alla killar där ute som har koll på kvinnokläder (troligtvis killar som är gay i sådana fall)... Nu är det så att jag börjar få en aning panik  vette fan vad jag ska ta på mej ikväll. Har tusen klänningar men ingen som passar, vill ha nått nytt :D


Ett gott skratt förlänger livet, right?

Joxen skickade dom här "roliga" klippen till mej igår... du och din sjuka humor ;)




Top noch eller?

Sötnöten Björn Gustafsson  goes "brat" klockrent haha! ;D


I am a shopaholic

Kom just hemifrån stan. Köpte bl.a den här ursnygga hängsel kjolen från "GUESS" Fick betala 2000 kr för kjolen med de var den helt klart värd!
(Tryck på bilderna för att förstora dom)


Den vita blusen är köpt på MQ, 500 kr
Kjol med hängslen från GUESS, 2000 kr


image457

Victoria's secret fashion

image452
Victoria's secret fashion show går just nu på tv 3.
Måste säga att jag är sjukt svag för deras underkläder. Så snyggt! Älskar deras vinterkolektion också! Även om de flesta plagg som visas är väldigt svårburna till vardags så är det en riktig show vi bjuds på och jag önskar ändå att jag fick ha det mesta av de 72 uppsättningarna hemma i byrålådan.

Kika in deras hemisda ska själv försöka beställa där ifrån! Nån som har gjort det förut, alltså beställt därifrån?

P U S S

Bra bloggar

image451
(Jag och Maria, bilden är från i sommras)

Tänkte tipsa om några bra bloggar jag läser ;D
http://blogg.stureplan.se/hibbs/
http://www.blondinbella.se
http://perrobin.blogg.se/
http://www.credd.se/li
http://www.credd.se/djniko
http://messi.blogg.se/

Vad är lycka?

Förlåt för dålig uppdatering, jag säger som Tim brukade säga: I'm Josefine and Im sorry. Idag vaknade jag kl 1 med värdens huvudvärk, bakis? Nej jag vet inte, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår! Inte bra...visste inte ens vart jag var nånstans när jag vaknade upp! Jag gick upp ur sängen, åt frulle? Satte på en film som Jessi hade spelat in, gick in i mitt rum hämtade två kuddar och en filt, gick in till vardagsummet där jag la mej i soffan, tog fram en skål som var full med godis från gårdagen, och åt upp allting på 10 min. Efteråt ville jag bara spy. Jag är en tragisk människa. Skulle vilja lägga in en bild på hur jag ser ut just nu, men jag är rädd för att ni kära läsare skulle få en chock ni är ju vana att se mig uppsminkad på varje bild. Ha! ni skulle se mej nu!

Hade tänkt åka in till stan (NK har startat sin mellandags rea idag) för att (tröst?)shoppa. Kännde bara för att spendera en massa pengar på onödiga saker som jag inte ens behöver eller inte kommer använda. Men som tur var så blev det inte så. Det hade ju varit onödigt. Tur att jag tog mitt kloka förnuft och stannade hemma.

Känns som om den här bloggen börjar spåra ut totalt den börjar bli tråkig och deprimerande, har faktist funderat på att lägga ner den flera gånger, men sen så vet jag ju att det är flera som läser den och då ändrar jag mej.
Dom senaste dagarna har jag känt mej (ursäkta utrycket) fucking down av olika orsaker jag inte tänker gå närmare in på. Det känns som om jag börjar tappa all min motivation till att bry mej om saker och ting, det känns som om jag inte har något att ser framemot. Allt är bara yta och jag blir bara besviken gång efter gång. Jag känner mej olycklig rent sagt ut! I nästan hela mitt liv har jag strävat efter vissa saker, saker som jag trott skulle göra mig lycklig. Och jag kämpade verkligen för att få alla de här sakerna i mitt liv och när jag väl fick som jag ville, då va det inge roligt längre. Kanske bara en kort tid, sen tröttnade jag. Jag kan inte säga att dom gjorde mig lyckligare, gladare kanske.

Eller jag vet inte, det kändes bra en kort stund i alla fall. Så jag insåg att jag inte alls var lycklig, fy fan vad det här var trist. Falskt var va det var.
Så sakta men säkert släppte jag taget om de här sakerna och ju mer jag släppte taget desto olyckligare blev jag.
Är det meningen att man aldrig riktigt ska känna sig lycklig och att man hela livet ska sträva efter något bättre? Om jag nu inte kan känna lycka, var jag då lycklig med de här sakerna? Då nu, när dom inte finns här, vill jag ha dem mer än någonsin. Jag måste lära mej att leva i nuet! Vilket jag nästan aldrig gör, tänker bara framåt och hur det kommer bli då.

Jossan testar "city lips"

Jag har har testat "city lips" Lip Plumping, den omtalade läppglansen som används utav många kändisar (bl.a av Tyra Banks) och ska enligt företaget ge volym och fylligare läppar utan att svida eller göra ont.
Självklart så var jag bara tvungen att testa den, jag fick betala 325 kr för den.

image446

image444 image445
               FÖRE                                   EFTER

Vad jag tyckte om resultatet:

Det blev ingen märkbar skillnad förutom att glanset är bra och syns. Lip-plumper fungerar säkerligen olika på olika personer men på mej funkar den inte men ett plus får den för att den ger en bra glans.


City lips finns i olika färger och finns att köpa på bl.a Åhléns och kicks.
image447

Hot like myself

Nu är man brun som en pepparkaka, om jag har vart på solsemester? Nej, jag har bara smörjt in mej med BUS-kräm :)
image443
Så flytta på er alla blekfisar för här kommer jag ;D

Project Runway nästa?

Klockan är snart 11 och jag ska snart dra in till stan för att göra några ja, "ärenden", blir nog lite shopping på det oxå ;) Skulle egentligen träffa Freddie ikväll för att gå ut och äta men de kom lite saker imellan så vi bestämde att vi skulle ta det imornkväll ist, så det blir mysigt :)

Snö ute, usch! Snö kan jag faktist klara mej utan, de är bara jobbigt ju! Jag som hade tänkt ta på mej mina älskade pumps :,(
Haha, nä nu får jag ge mej, lr vad säger ni? ;)

Ska försöka hinna med ett träningpass idag oxå , känner att jag behöver röra på mej lite :P Vi får se om jag pallar att dra in till stan sen igen då. Man vill ju vara snygg inför beach 2008, right ;)

By the way, nu ska jag äta frulle!
Ni får ha en jätte bra dag allihop, så hörs vi!

P U S S I N U S S I

Släng er i väggen killar, nu finns det bara han!

Ni läste rätt, Josefine Groth är förlorad, jag håller på och drunknar i smörsången. Jag har gått och blivit förälskad i Urs Bühler en av dom vackra sångarna i ll Divo. Och han kan aldrig såra mej personligen. Så släng er i väggen alla idioter, nu är det endast
Urs Bühler
som duger för mej!

Han har allt, utstrålningen, utseendet, charmen ja, ALLT!


Nothin´much going on

image442
Idag har jag gått runt i mjukiskläder hela dan och jaa, svullat. Men det får man faktst lov och göra när man  hållit igång alll night long. Vaknade lagom bakis, kom hem efter 3 inatt. Nyårsafton va helt klart lyckad, hade hur kul somhelst :) Många roliga minnen;) 

Ledsen att jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna, har helt enkelt inte haft tid lr ork. Har faktist hänt en hel del saker båder roliga och tråkiga saker. Nu blev ni nyfikna va? Skriver ett inlägg om det imorn lr nått .
Usch vilket tråkigt inlägg det här blev nu då... bäst och sluta innan jag tråkar ut er helt och hållet haha!
Hörs imorn!

P U S S I N U S S I

Bilder från nyår

Gott nytt år på er allihopa ;) Nyår firade jag först med släkten, blev som en slags "förfest" eller vad man ska kalla det. Sen vid 10 tiden åkte jag vidare till Djursan på fest! Här kommer lite bilder från middagen med jaa, släkten! :)


Min nyårs outfit dåra ;D




Ego javisst ;)


Jag å syrran hade samma kläder på oss, that's hot!


Kiss me gorgeous


Sisters 4 ever


Jag och *host* Jessi ;)


Och självklart är jag först framme, godisgris som man är ;)


Förrätten som jag gjorde






Jag bakifrån


Jocke hugger in...


Likaså Jessi


Jesper smakar på vinet (julmusten)


Utsökt lr vad?


Men ge upp människa


Jag med mina "halv" kroppsbilder


Jag å brosan, visste är vi snygga haha!


Jocke goes brat


Linslus javisst!


Vad ska jag säga... spelar UNO här iaf ;)


Brosan uppskattar inte mina pussar haha ;D


Jesper hjälper till å river choklad till...


Tårtan jag gjorde, visst blev den snygg? ;D




Pappsen


I love skumpa<3


Syrran å farmor


Mammi å Jocke

RSS 2.0