Nej, jag har inte dött!

image536
Förlåt mina älskade, underbara läsare, för den ur usla uppdateringen.
Nej, jag har inte dött för er som undrade det hehe;)  Men har haft fullt upp! Den lilla orken som blir över måste liksom spenderas på sådant som verkligen måste göras, vilket jag hoppas ni förstår. Har hänt en hel del under den här tiden då jag inte har bloggat. Tänker inte rabbla upp allting, men kan göra en liten tillbaka blick. Den 14 februari var det ju alla hjärtansdag, vad ska jag säga? Jag tycker mest att det hela är ett enda spektakel som går ut på att konsumera. Men det är väl viktigt med riktig kärlek och uppskattning året om? Men visst är det gulligt med en sån dag då man få rå om varandra extra mkt! Samma dag skulle Annapanna ha kommit ner till sthlm och hällsat på mej och Jessi, men så blidde det inte, tyvärr. Sen så har det varit en hel del skolarbete oxå, helt sjukt asså, ligger efter så har fått  lägga lite extra tid på att bli klar med några uppgifter jag fått!

Och idag fyller mammi år :) Stort GRATTIS! Fast vi ska fira henne imorn då släkten kommer hit. Ska kila in till stan å möta upp Pessi direkt efter skolan idag, det ska handlas, mer säger jag inte! ;)
Sen så är det ju sista veckan innan sportlovet, hur nice är inte det? ;) Känner vrk att jag behöver LOV! Vad ska ni göra på lovet? Själv blir det att åka upp t s-vall och hällsa på farmor och Lina å Anna :) Ska bli så kul! Har inte varit där uppe sen i sommras! Brukade ju alltid åka upp dit på loven förut, men så har det inte blivit, lite tråkigt.

Kommer inte kunna uppdatera så mkt mer den här veckan, mitt internet hemma har lagt av, helt galet, så jäkla less på vår dator, den fuckar upp sej all the fucking time! Kanske bloggar lite när jag är där uppe, men det är inte säkert. Så ni får stå ut ett tag till med att det är dött här! Men sen ska det bloggas, när jag kommer hem, I promises!

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi sen när jag kommer hem ifrån s-vall!
 L O V E   U'   A L L

Nu kavlar vi ner urringningen

image535
Jag läste igenom mitt senaste inlägg, tror fan att jag måste ha ett stänk av dyslexi eller nått! Hittar bara en massa stavfel och skit! Ber heeeeemskt  mycket om ursäkt för det! Spelar ingen roll hur många ggr jag läser igenom inlägget innan jag publicerar det hittar förr eller senare ett stavfel ellet ett glömt ord. Så jäkla irreterande! Aja, nog snackar om det. Har precis ätit mat, så nu är jag mätt och belåten, funderar på att ehmm öppna min "gott & blandat" påse som efterätt, som jag köpte i ren desperation för att ha nått och tugga på till ikväll. Jag är hopplös, vad är det som fattas i mitt liv? Jag säger att jag ska ha en nyttig vecka (vilket i min hjärna innebär inget godis, och inga chips/pizza/Donken), men efter en halv dag ger jag upp och faller under djävulens makt. Vad ska det bli av mig egentligen? Alla dessa problem!!

Det blidde inget stan för mej idag, lika bra det. Börjar bli pank på riktigt! Få ta och hitta en snygg, rik hunk och sätta klona i, en som kan skämma bort mej ännu mer och bjuda ut mej på dyra resturanger etc. Om ni känner till nån sån typ så tveka inte, hör av er ;)

Nu äre plugg som gäller för min del!
PUSS

VB wants to be a Skinny Bitch

image534
Hej mina sockersöta praliner!
Idag är jag på toppen humör, ingen kan förstöra min dag, har nämligen fått mitt tjack! Tre-killen fixade det åt mig, och vi säger tack till honom! Närå I'm just kidding :P
Har precis haft projektarbete, kan säga att det går framåt, vilket jag är jätte glad för. Ett tag trodde jag att allt skulle skita sej, och jag skulle få ig, men nu gott folk tror jag att jag kommer få ett VG. Okej, MVG vore ju klart ännu bättre men men ;p

Vad händer idag då? Jo, jag ska PLUGGA, plugga, plugga och plugga. Nu ska jag fan lägga av med det här tramset att skjuta upp allt all the funking' time, it doesn't work! Men först ska jag in till stan och handla lite grejjer haha:P

Juste fick inte för sålänge sen reda på att sötnöten Joxen flyttar till Sthlm så att han slipper pendla mellan s-näs och sthlm varje dag (han jobbar här). Och inte nog med det han flyttar 10 min ifrån mej om man tar tuben vill säga! Kul ;) Känns som om han flyttar jämt och ständigt när jag snackar med honom haha, sist skulle han flytta in till stan (i s-näs).

Nej nu har jag inte tid med er längre, puss och nyp i häcken!


Hej, hej, hemskt mycket hej!

Sorry för den dåliga uppdateringen, har inte haft tid helt enkelt! Well, idag är det söndag iaf, helgen har varit fullspäckad med en massa roligheter, bl.a fester och en del crazy things :P Hoppas ni har haft det lika trevligt som jag :) Idag har jag mest tagit det lungt, nästan för lungt hehe.
Vad tyckte ni om melodifestivalen då? "Velvet" var den enda som höll klass enligt mej. Fattar inte hur Christer Sjögren kunde gå vidare, lr jo föresten det gör jag, man blev ju hjärntvättad av låten, fastnade ju i huvet! Och Amy Diamond va ju proffsig men hon hörde mer hemma i "lilla melodifestivalen". Men komikern Björn Gustafsson, stal ju typ hela showen från schlagerartisterna. Älskar killen,så grymt skön,och så jävla snyggggg med, mumma ;D
Undra om han är singel? haha ;)

Nej, nu ska jag bänka mej framför TV:en och se "en annan del av köping" som börjar snart!
Ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi!

Fixade naglarna...
image531
Hiss eller diss? Vad tycker ni, själv tycker jag att det blev ganska så snyggt :P

image532
Nagel "sticks" finns att köpa på bl.a Åhléns och kiks och kostar 50÷

Bäääääääääh

image530
Hej hopp tupp snopp ;D

Det blidde inget bloggande igår, var för trött när jag kom hem. Men nu är jag tebax igen!
Allt bra mer er då? Här är det toppen! Idag har det varit en riktig, ursäkta det konstiga uttrycket "dampig dag". Vi hade friluftsdag i skolan. Trodde man skulle få välja vad man ville göra, förra året fick man välja, att åka skidor, gå en promenad, eller göra en egen aktivitet (vilket jag valde). Men i år gott folk åkte vi till Kärsön.

Vi gick en promenad inne i den leriga skogen, mina älskade,underbara, vackra skor förstördes (får skylla mej själv), jag var trött hade inte sovit på hela natten vilket gjorde gjorde att jag hade världens jävla damphumör. Jag höll praktiskt taget på att smälla av. I över en timma vandrade vi runt i skogen som ett gäng får! När jag kom hem gick jag och la mej som en död fårtacka. Och nu känner jag mej som en arg bagge! En fråga som jag alltid har undrat; Får, får, får?Nej, får, får inte får, får får lamm lr? Snacka om att vara fårskalle.

Okej, nu blev det lite väl mkt får här, låt oss komma tebax till verkligheten.
Nej, nu skall jag plugga och äta upp mina "Riesen" sen ska jag ringa Maria!

P U S S

Träningsdax

Nu bär det av till stan, ska träna, måste röra på fettet lite haha ;D Måste oxå be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen, det här är inte okej, skärpning Josefine! Skriver mer när jag kommer hem!
image529

Halelujah

Ledsen för den dåliga bloggningen, men jag har bara inte haft tid, lr tid och tid, har inte orkat rättare sagt. Idag är det iaf ny vecka vilket betyder mkt plugg. Har sjukt mycket som jag måste hinna med den här veckan, bl.a projektarbetet ska göra en intervjuv, spanskan, psykologin ska läsa igenom en rapport, och sen skriva klart min CV (engelskan). Kanske inte låter så mkt men, för mej är de det. Vet inte hur jag ska hinna med allt, jag får panik. Nej, nu ska jag inte vara så pessimistisk, det kommer gå såååååå bra, tveksamt!
Måste verkligen börja ta tag i saker och ting, inte sen utan NU. Jag har tendens att skjuta upp allt jobbigt, vilket slutar i fucking jävla kaos! Aja nog snackat om det, tänker inte tråka ut er ännu mer med mitt klagande.

By the way, I´m a boring motherfucker för tillfället. Allt jag har gjort idag (hittils) är att gäspa och äta.... Och klappa mig själv på magen. Imorgon måste jag upp tidigt, skola. Va inte i skolan idag.
Nej, mina kära läsare, nu ska jag dricka mitt älsklings te "Tropical Fruit Tea" och så slänger vi in lite "Fazer"choklad på det hela. Juste, va det inte jag som skrev igår att jag skulle börja leva lite hälsosammare?

image526

GI-metoden nästa?

image525
Nej nu är det jag som lägger av med allt godis och allt småätandet det här funkar inte längre. GI-metoden nästa? Visserligen är jag inte den som bryr mej om vikt osv, men när vågen stannade på 62.6 imorse så fick jag panik. Jag har alltså gått upp 6 kg sen i sommras! Hur gick det till?? Kan knappt ha på mej mina jeans utan att "fettet" väller ut, that's NOT hot! Från och med nu så börjar mitt nya mkt nyttigare liv :) Få se hur länge jag orkar hålla den här, ja, livsstilen?

By the way, idag är det iaf söndag. Och jag har inte gjort ett skit förutom att legat å svullat och kollat på tv och haft allmänt tråkigt. Fatta hur jäkla utråkad jag har varit den här helgen! Känner mej som...jag vet inte vad! Jag som alltid är van vid att ha helgerna fullbokade, det här är inte bra asså, that's not okey! Och igår så....vad fan gjorde jag då? Haha kommer inte ihåg!

Well mina små persikor, mycket mer än så har inte hänt den här helgen!

P U S S

Är DU egentligen en delfin?????

Ni som känner att, "jaaa så har jag alltid känt -Jag är en delfin punkt slut". Nu kan ni äntligen komma ut ur garderoben. För det finns tydligen hopp. Jag har hittat sidan för er HÄR


Detta är inget skämt utan det är helt seriöst!!!! Jag har givetvis kollat att numret gått fram till deras "jourtelefon" (om man behöver snabb hjälp eller har frågor). Det är nämligen sådant man gör om man heter Josefine Groth och skall roa sig en lördags kväll.

image524


Äntligen Fredag!

image523
Sockerplommona mina! Allt bra idag?
Fredag kväll och jag sitter hemma, orkar inte gå ut ikväll:) Har precis sätt klart "Old boy" en japansk film som jag fick låna utav Victor. Den var bra men jäkligt förvirrande, iaf i början. Tycker alla japanska/kinesiska filmer är så röriga, man fattar inte förs i slutet av filmen. Är jag ensam om att tycka det?

Äntligen helg! Jag säger bara; Äntligen! Nu är denna vecka slut som har innehållit bl.a dålig sömn, ett jäkla massa stressande men också en hel del roliga saker. Ska bara tare lungt den här helgen, no party, no shopping, ja ni hörde rätt, inget mer shoppade för mej den här veckan! Utan jag ska bara soooooooooofta, umgås med familj och vänner, yeah u name, ska bli mysigt :) Så vad ska ni göra då?

Nej nu ska jag bänka mej framför TV:en och se let's dance, å juste ni missar väl inte premiären av humorserien "hjälp"? haha ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

P U S S

RSS 2.0