Tryfflar och NK kaffe

image398
Har precis tryckt i mej lyxiga choklad tryfflar och druckit NK:s mumma (kaffe). Gudomligt gott, riktigt njöt när kalorierna satte sig på sin plats, hoppas att det blev rätt plats nu haha ;D
Idag ska jag bara koppla av och skämma bort mej själv (vilken jag annars alltid gör men endå) Ibland så känner jag mej bara så himla patetisk när jag håller på såhär. Folk kallar mej bortskämd, vilket jag är också. Har nästan alltid fått min vilja fram. Om det är bra eller dåligt, det vet jag inte.

Nu ska jag skämma bort mej själv ännu mer ska nämligen göra franskmanikyr och lägga ansiktsmask sen blire juldagsmiddag ;D

P U S S I N U S S I

I need help

image397
Såhär är det, jag fick ju en ipod i julklapp och nu är det så att jag behöver lite hjälp angående hur man för in musik och så. Fattar typ nästan ingenting av instruktionerna inte ens min otekniska pappa fattar nått. Antingen är jag dum i huve som inte fattar eller så är jag helt enkelt oteknisk jag också. By the way, nån som kan hjälpa mej? Typ tipsa mej om nån bra suportersida. Jag har en "iPod nano" om det är till nån större hjälp haha ;D
Annars får jag be Joxen komma hit och hjälpa mej ;)

P U S S

Mina julklappar



Och det här fick jag:
En bok "Den ultimata singel handboken" den lär jag väl få användning av haha ;D
2 parfymer
En ny ipod
1 mascara " Helena Rubinstein"
Ett halsband

Sen så fick jag pengar, för det hade jag jag önskat mej :)
Och sen en massa godis :D

Jag är mer en nöjd! Tack för allt! :)
Och  G O D  J U L  på er!



Här kommer lite bilder

Så va den här dagen över, tänk va mycket jobb och pengar folk lägger ner för några timmar, det är helt vansinigt! Jag firade som jag alltid har gjort dvs med familj och släkt. Här kommer lite bilder från idag...
(tryck på dom för att förstora dom)


image393
Jag och tomten poserar haha, visst är han het don't ya think? ;D


Okej, jag vet inte vad jag försöker göra här...


Världens sötaste tomtenisse, min lillebror Jesper


Glögg är gott :D


Och självklart så missar vi aldrig "Kalle Ankas jul" här på bilden ser ni mina brusher bänka framför tv:en


Julgranen


Mysigt!


Vårt julbord


Julbordet igen


Haha han är ju bara för skön, men vad gör han med handen?


Mums!


Jessi njuter av den goda julmaten


Jesper, Joakim och farmor myser i soffan :)


Änglarna i granen

Mer bilder kommer sen :)

Jossan goes videoblogg

Okej, eftersom typ alla videobloggar nu för tiden, så tänkte jag ge mej på det mä haha ;D Och så här gick det...

Snacka om att göra bort sej totalt, men jag bjuder på de ;D

You are not what i thought you were

image355
Jag behövde dig. Jag behövde att du brydde dig och att du såg på mig som om ingen annan fanns.

...

Jag orkar inte mer, orkar inte med mitt liv längre, jag lägger ner, jag skiter i allt! Det som hände igår, är det värsta jag har upplevt, det värsta jag har varit med om! Du svek mej och jag kommer aldrig att förlåta dej! Den smärta som jag kände igår efter allt...finns inga ord, bröt ihop totalt, folk måste ha trott att jag var knäpp eller nått när jag satt och bölade på t-banan hela vägen hem... Det jag såg igår, vill inte ens tänka på det, får mej att vilja spy. Det är så sjukt att man överhuvudtaget kan göra något sådant mot en människa speciellt när det är en man tycker mycket om! Jag borde ha lyssnat på mej själv, dragit för länge sen. Varför gjorde jag det inte för? Jag är en patetisk jävla människa med alla sortes fel och brister man kan ha! Just nu känner jag nästan ingenting, känner mej bara äcklad och framförallt otillräcklig.

Äntligen lov :)

Då har man äntligen lov nu då :D så skönt! Ska äta upp mej ordentlig nu under julen, nu väger jag 60.2 kg men det är ju så att muskler väger mer en fett, så träningen ger vrk resultat :) Mår verkligen mycket bättre när jag äter regelbundet.
Jajja, nog snackat om det va in till stan idag med Jessi vi köpte "Elvis" boken och fick den signerad av Tony Cronstam inne på Souk :) En julklapp till pappa. Och nu är det bara resten av släkten kvar haha :P Ute i sista minuten som vanligt. För det är ju såååå mysigt att trängas!

Nu ska jag hem till Tim och ha det mysigt :)
Ha en fortsatt trevlig kväll, och ut å festa med er ;)
P U S S

Gubbigt? Nej, absolut inte!

Fler killar borde inse hur snyggt det ser ut med en riktigt välskräddad och välsittande kostym, det är ju bara så snyggt! Finns det nått hetare?
Nej, jag tror inte det! Sen så är det ju inte alla som passar i det heller, men  på dom som gör det så tycker jag att det är det väldigt stiligt! Och nej, det är inte gubbigt!
Det är något särskilt med killar som klär sig i kostym don't ya think? ;)
image346
Snyggingen Oskar Durling till höger vet hur man bär upp en kostym med klass, stilrent och snyggt!

image352
...eller Måns Zelmerlöw i sin "Tiger" kostym  ;D





Hej alla sötnosar!

image351
Har varit väldigt dålig på att blogga dom senaste dagarna som ni kanske har märkt, så mkt som händer i mitt liv just nu bara :P Jaja, är allt bra med er? Själv mår jag toppen, snart jul ju ;) Har inte ens börjat handla julklappar än, PANIK!!! Men ska åka in till stan direkt efter plugget idag med syrran. Så himla svårt det här ju med julklappar, man vill ju inte att folk ska bli missnöjda :/ Iförsig det är ju endå "tanken" som räknas , är det inte så man säger? Haha, då kan jag ju lika gärna göra en teckning till allihop, jag menar, det är ju tanlen som räknas liksom! Närå, haha :D Sen så är jag ju nästan pank, och det gör ju inte saken bättre heller. Vart tar alla pengar vägen egentligen? Jag är inte den typen som sparar, när jag väl har pengar så handlar jag nästan upp allt på engång. Tråkigt att spara ju. Borde nog bli lite mer som Jessi ;)

Och imorn ska jag träffa Tim :) En hel vecka sen sist ju:( Vi ska gå ut och äta på nått mysigt ställe, kanske gammla stan? Eller på nått ställe runt stureplan? Aja, vi får se vad det blir. Föresten, nån som vet vart man ska köpa till en kille i julklapp (22 åring)? Så himla svårt och köpa till killar ju, nån som har nått förslag? Tänkte på örhängen, ni vet sånna där som Beckham har/hadde hehe. Ops,  nu avslöjade jag de ju :$ Närå han vet redan om att han ska få ett par, men jag ska köpa nått annat oxå :) Jaja, vi får se vad jag hittar på!

Nu ska jag äta upp min choklad, sen väntas projekterbete SUCK!

P U S S


Ni får kalla oss sjuka eller vad ni vill, men vi hade iaf kul

Hej allihop! Vet, jag har vart hur dålig somhelst på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna men jag har haft annat kul för mej ;)
Idag är det söndag dåra, vaknade kl halv 1 idag närmare bestämt. Känns som om jag har sovit i flera dagar, visste inte ens vart jag var i morse, läskigt! Jaja, helgen har jag spenderat med Tim hemma hos honom i hans lägenhet som han håller på å renoverar för fulla muggar. Han ska köpa en bar och allting och jag ska få hjälpa honom att inreda, ska bli kul :) Jag älskar att inreda!

I fredas så, vad gjorde vi då? Haha, kommer fan inte ihåg, men i lördas så vaknade vi inte upp förens kl 3 nånting eller rättare sagt vi gick inte upp förs kl 3. Utan vi låg och såg på reprisen av "Bonde söker fru" typ alla avsnitten. Efter det så tvingade Tim mej att följa med ner och handla mat. Han fick praktiskt taget dra mej upp ur sängen. Trött, seg? som jag var började jag klä på mej, nästan så att han fick hjälpa mej haha! Men det var skönt och komma ut och få lite luft efter att ha legat i sängen hela dan, kände mej genast mycket piggare I must say!

Väl nere i affären så köpte vi lite mat och grejjer. Tim skulle laga "Pasta Carbonara". När vi kom tebax så packade vi upp och han började sätta igång att laga maten. Jag frågade om han behövde nån hjälp men nej han skulle fixa allt själv haha! Utan jag skulle sitta och njuta och tare lite lungt som han utryckte sej medan han lagade maten. Så jag fick sitta och kolla på istället. Han va så söt där han stod och hackade lök och paprika :D Nästan så att man blev rörd haha! När maten va klar frågade jag om jag skulle hjälpa till och duka fram. Svaret jag fick då var, gumman, jag fixar det här sitt nu bara där snällt och ta det lungt. Han dukade fram och tände ljus. Så mysigt. Och maten, asså jag har aldrig ätit någon godare "Pasta Carbonara". Tim är fan grym på att laga mat! Hör du det gubben, du är bäst ;) Till efterätt gjorde han iordning tacos chips med smält ost över och lök. Kanske inte låter så gott då, men det var gott! Ni måste testa! :)

Sen började allt spåra ut. Vadå, undrar ni. Jo, det började med att han berättade om när hans polare åt upp ett helt "Bregott smör" paket, dom hade slått vad om att ifall han gjorde det så skulle han få 1000 spänn. Men de är väl ingen mach sa jag då. Okej, jag överdrev väl lite då. Du får 50 spänn om du äter en matsked margarin sa Tim. Men snälla det är ju ingenting, varför inte äta 2 matskedar istället. Eftersom Tim är väldigt "lätt-äcklad" så tyckte han att bara 2 skedar margarin skulle ge nobel priset. Så jag tackade ja till utmaningen. Okej, det var ju inte gott men det smakde ju ingenting, och jag åt upp allt med ett stort leende på läpparna, som om det inte alls var någon konst. Haha, ni skulle ha sätt Tims min. Han såg helt äcklad ut! När jag var klar blev jag 50 kr rikare, en början på 1 miljon alltså! Okej, det var inte slut där, för efter att jag var klar började Tim rota runt i kylskåpet och kom tillbaka med en "Sardinburk". Han räckte fram mej burken och sa, du får 100 kr om du äter en sån här jävla fisk. För att göra det ännu äckligare tog han fram lite ströbröd och sa att jag skulle doppa den i det. Allt det här började likna "Fear Factor". Är det här ett skämt eller, svarade jag. Det är väl ingen match. Han öppnade burken, och det stank som fan. Varsegod, ät sa han och stod 2 meter ifrån mej med tröjan över näsan. Jag tog en fisk doppade den i ströbröet och åt upp den. Fyfan, höll på att spy. Men jag åt upp hela utan att spotta ut.
Självklart så filmade Tim allt, så nu visar han väl den för alla hans polare och dom får se hur äcklig jag är. Well, jag bryr mej inte haha. Eller kanske borde jag?

Nej, han ska inte få komma undan, utan nu var det hans tur att få lida lite. Jag gjorde iordning en sked med en sardin på, lök, smält ost från tacos chipsen, en viol godis, ströbröd, och sist men inte minst lite äppelsaft på det hela. Kan det bli godare? Well I don't think so! Om han åt upp det? Se själva här nedanför ;)


Här försöker min lilla Justin Timberlake? Dhani Lennevald? look a like...
äta upp röran jag gjorde haha!



Här äter han det haha :D


Sjukt dålig grafik, jag vet... men här äter iaf jag sardinen :P
(Lägg märke till Tims överdrivna snack om tarmar å allt)

image349
Visst ser mackan god ut? Ni skulle bara veta vad den innehåller!
Tim gjorde iordningen den till mej, men jag vägra äta upp den för att...
Mackan innehöll följande;
ketchup
senap
ettika
skagenröra
salt
soja
sardin saft (?)
ost
lök
sirap
citronpeppar
ströbröd
Gott va?

Ni får kalla oss sjuka eller vad ni vill, men vi hade iaf kul :D

Jag är född till att göra bort mej

Är så jävla trött så det finns inte. Gick upp extra tidigt idag,skulle va  Lucia tåg i aulan. Sorgligt nog så höll jag på att somna. I need coffee NOW!
Kom och tänka på när jag va lucia i skolan, alla i klassen fick rösta, och dom röstade på mej! Fick panik, ville inte alls va Lucia. Josefine goes Lucia? Ha, dagens skämt ju! Och det gjorde ju inte saken bättre att jag skulle vara det för 80 pers! Men men, det gick bra, och alla tyckte att jag var så söt :D Det var tider de haha! ;D

Sjukt kallt ute idag och halt! Höll på att frysa häcken av mej! Och inte nog med det, halkade precis utanför t-banan också. Trodde jag skulle dö! Så pinsamt!!! Men som tur så fick jag hjälp upp av en vänlig ganska "good locking" kostymklädd man i 30 års ålden (inte för att jag behövde någon hjälp dåra men, men haha) kände mej som värsta kärringen som hade ramlat och brytit lårbenshalsen. Röd som en gris borstade jag av mej smutset från jeansen. Han frågade mej hur det gick och undrade om jag gjorde mej illa. Nej då ljög jag (med värdens smärta i knäet) Med stenansikte, eller pokerface som vissa av er väljer att kalla det, snabbade jag mej ifrån olycksplatsen och mannen som jag såg tittade efter mej när jag rusade iväg. Jag skyndade mej igenom spärrarna för att sedan  fortsätta som vanligt igen. Jag bad till gud att ingen annan såg. Fyfan, vad ont jag har i mitt knä nu!


Do you want a piece of me?

1. Folk kallar mig ytlig

2. Blir ofta utråkad, måste hända nått typ hela tiden

3. Kan inte dyka (pinsamt värre)

4. Jag faller för välklädda grabbar (mina vänner skulle säga brats..)

5. Jag försöker alltid att vara positiv

6. Älskar att klä upp mej

7. Har gått på fotboll, dans, basket

8. Tror självfallet att allt går med rätt inställning!
9. Har alltid målade naglar
10. Folk säger att jag är lik Charlotte Perelli ( va till och med en snubbe som satt i spärren i t-centralen som påpekade det och han var kines!)
11. Tycker att rosa skjorta på killar är hur snyggt och stilrent somhelst! Ni får säga vad ni vill;)
12. Missar aldrig ett avsnitt av "Desperate Housewives"
13. Dras nästan bara till "bad boys" av nån konstig andledning, är det kanske för att dom är mer intressanta?
14. Är moderat
15. Jag utmanar alla som älskar sådana här grejer! ;)


Vad händer här då?

Hittade den här bilden på mej, kan man se surare ut? I don't think so...
image325

Måndag idag då...

image314
Idag vaknade jag av att jag fick ett sms av Tim där det stod "upp och hoppa KUCKELIKUH!" kl var då 07.40.
Och eftersom jag är ledig idag och han inte visste om det, så kunde jag självklart inte somna om! Nej, jag är inte så lättväckt att jag vaknar av minsta lilla ljud, men jag har värdelns högsta sms signal. Jag lovar, ni skulle vakna av det ni också.

By the way, känner mej inge vidare bra idag, har ont i halsen och har värsta irreterande hostan no fun at all!
Tänkte försöka plugga lite idag. Har prov i spanska imorn, det kommer skita sej totalt. Har inte pluggat nånting, inte ens kollat igenom. Har bara inte orkat. Ärligt talat så skiter jag ifall det går dåligt! Jag bryr mej inte. Har endå aldrig lagt något större ansträngning på att lära mej just spanska heller. Visst låter jag som värsta fjortisen nu?
Nä, jag måste skärpa mej, det här funkar inte. Jag är så jävla bekväm av mej, orkar typ aldrig anstänga mej när det handlar om skolan. Men jag har aldrig gillat skolan, jag hatar att sitta framför en bänk hela dagarna det tar fan på krafterna. Aja, nog pratat om det.

Ska göra nått vettigt nu istället typ bädda min säng eller nått!
P U S S

En person jag tycker väldigt mycket om

Kom precis hem, vaknade upp bredvid Tim hemma hos honom, mysigt. Usch vad kallt det var i natt, kröp tätt intill Tim för att han var så varm, kändes som om jag var på väg att putta ut honom, haha. Kan inte va speciellt kul att sova med mig brevid. Tråkigt nog så var han tvungen att dra iväg och jobba redan vid 9 buhuu :( Men vi hade iaf en jätte trevlig kväll. När jag kom dit hade han dukat fram vinglas och gjort iordning med ljus och allt. Mysigt värre! Och självklart hade han köpt choklad också till lilla mej som alltid, hur gulligt är inte det? :D Vi såg på lilla melodifestivalen och hade mys.

Idag händer det inget speciellt. Blir att vara hemma och softa. Kanske städar mitt rum, för just nu ser det ut som ett bombnedslag!
Jaja, vi får se vad det blir med den saken, ska ta och äta nått nu, sen ska jag slagga. Är hur trött somhelst! ;)

P U S S

Dagens outfit Fredag

image312
Dagens outfit är ganska ledig inga konstigheter med andra ord!

Jag har på mej:
Tröja med bar rygg, från Top Shop cirka 500 kr
Jeans från Hm 500 kr
Chanel halsband 900 kr

Hemma från shopping rundan

Jag köpte en julklapp till mej själv i förväg så nu får
ni alla andra vara utan :D
Närå, köpte till er också ;)

Hela det här kitet med det lyxiga sminket från "Elizabeth Arden" är värt 3000 kr
Men eftersom det var erbjudande så fick jag allt det här för bara 800 kr
Nu är jag NÖJD!

Och är det något av sminket jag inte vill ha, så slår jag in det i små fina paket och överlämnar till tomten :) Jag är inte dum ja ;)
image309
Innehåller:
2 läppstift
2 ögonpennor
1 läppstiftpenna
2 shine Lip gloss
1 shimmer puder
1 rouge-borste
2 paletter eyeshadow + 2 rouge
1 stor necissär
1 liten necissär

image310
Älskade det lilla etuiet med spegeln, ögonskuggorna och med dom tillhörande borstarna till <3

Det är ju ändå tanken som räknas right?

image308
Godmorgon alla mina sötnosar där ute! Allt bra? Själv vaknade jag precis, ska snart ta ett bad och fixa iordning mej. Ska nämligen åka in till stan med min kära mamma och min söta lillebror Jesper :) Ska börja köpa julklappar tänkte jag. Om jag ska vara ärlig så är jag sjukt dålig på det, har verkligen ingen insperation alls. Och det gör ju inte saken bättre att jag nästan är pank! Får väl köpa en polkagrisstång till allihop? Japp så får det bli haha:D Det är ju ändå tanken som räknas right?

Ska köpa en toning också. Ska först gå till en frisör och höra med dom om dom har nått råd hur jag ska bära mej åt. Eftersom jag nästan är pank så har jag ju inte råd att gå till en frisör och betala 1500 kr för att tona håret. Nej, jag får helt enkelt göra det själv. Har en känsla av att det kommer bli kaos. Typ håret går av eller nått, eller att det blir helt fel färg. Men jag tar risken, sån är jag :)
Nej nu ska jag äta frulle. Hörs senare!

P U S S




I'm a bad girl

image307
Jag har nu hällt i mej 4 kaffe latte, men inte fan blir jag piggare för det!

Nej, istället sitter jag här framför datan i skolan och är hur trött somhelst. Vill hem till min sköna säng och sooova!
Sen saknar jag T, va meningen att vi skulle ses idag, men jag hinner inte, har så mycket med skolan som måste bli klart till imorn och annat skit.

By the way, hade utvecklingssamtal idag. Usch hatar det. Det sjuka är att lärarna alltid säger att det går så bra för mig i alla ämnen och att jag ligger bra till i...ja, i sjukt nog...ALLT. Liksom inget negativt alls. Okej, det är väl bra tycker ni, men då vet jag ju inte vad jag ska bli bättre på. Jag har aldrig (iaf inte under gymnasiet) fått höra något negativt, eller jo en gång. Och då tog dom upp det här med att jag kommer försent till lektionerna på mornarna. Nästan så att man börjar undra om dom är rädda för mej haha. Typ att jag ska få damp eller nått om dom säger nått negativt:P Vilket jag kommer få men endå liksom haha ;D

Aja, nu ska jag äta upp min mandarin och sedan göra nått vettigt, typ sätta igång med projektarbetet innan lektion snart är slut och jag inte gjort ett piss förutom att blogga.

As they say, good girls go to heaven and bad girls go everywhere!
And I'm a bad girl, very bad girl haha ;D

P U S S

Shake my ass

image304Hej hopp leksakssnopp :D Vart ska jag börja nånstans tro? Hmm...Jo, idag har det inte varit nån vanlig skoldag. Vi gjorde nämligen ett studiebesök på "Östasiatiska museét" på Kungsholmen. Där fick vi en guidad tur på engelska av en tjej som berättade om Bollywood industrin. Vi fick bl.a se en tjej som dansade "Indisk" dans, hon va hur duktig somhelst :) Nästan så att man själv skulle vilja prova på haha, vad? jag är grym på att dansa ;D
By the way, efter studiebesöket promenerade vi till statshuskällan och åt ett lyxigt julbord (dom är kända för att vara bland dom bättre) Fanns hur mycket gott somhelst att välja mellan. Jag provade typ allt :) Kände mej gravid när jag gick därifrån sen haha, åt galet mycket:)

Så nu sitter man här med ett glas fanta i högsta hugg. Funderar på att sticka och träna men pallar inte. Ska sitta hemma och mysa framför Tv:en ist. Japp så får det bli ska mysa som fan!

P U S S

U name it...

image303
Om man går upp klockan 5 varje morgon så skulle man verkligen vilja ha en person som sminkade än, typ varje dag.

Är så less på att stå framför spegeln every fucking morning och sminka mej. Ni killar skulle bara veta hur mkt tid vi tjejer lägger ner på att se bra ut. Visst, de finns killar som gör likadant, tex du Joxen haha:D

Nu känns det som att man står  halvblind framför spegeln och gissar sig fram varje morgon, mascaran klumpar sej, resultatet  blir spindelben vilket betyder "ta bort och gör om" man vill ju fan inte se ut som en fjortis som  inte kan måla sej, no way! Samma visa varje morgon, eller ja, nästan varje morgon.

Nä, usch, vill hem och sova nu. Känner mej så himla ful, håret är kaos, jeansen sitter för tajta så att magen nästan  hänger utanför kanten, hur sexigt är det?! Nej, idag är det en sån dag jag bara vill dra täcket över huvudet och svulla! Jag är less på att gå upp varje morgon, bara för att dra till plugget. Pallar inte, vill ha lov, NU!
Idag är de nog PMS varning på mej, så akta er!

Tid är pengar, pengar är tid

image301
Ber om ursäkt för dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft tid för bloggen.
Har varit en relativt lugn helg för att vara jag, har inte hänt så värst mycket. I lördas va jag på bio med syrran och brosan och sen i söndas softade jag typ bara, åkte hem till Tim i solna på kvällen och myste  och åt choklad. Du är vrk för gullig du, köper alltid choklad när du vet att jag ska komma, bara för att du vet att jag älskar det:)  Vi kanske ska gå och se "Saw 4" på bio i veckan. Nån som har sätt den? Gillade dom 3 första filmerna  trots att jag i princip satt och gömmde mig typ  hela filmen igenom  bara för jag är så jävla rädd. Filmerna blir vrk bara snuskigare och snuskigare, äckliga helt enkelt. Liksom snuskigt äcklig så man blir spyfärdig. Aja, har man sätt dom 3 första filmerna så måste man  såklart se 4:an.

Shit vad tiden går snabbt, kom och tänka på att det bara är 21 dagar kvar till Jul! Måste börja handla julklappar snart innan det blir värsta kaoset inne istan som det var förra året.

Funderar på att färga håret också, har värsta feta utväxten nu, inte snyggt! Ska nog beställa en tid i veckan på "tony & guy" tänkte jag. Vet inte riktigt om jag bara ska färga utväxten eller kanske typ byta färg helt och hållet, typ färga håret brunt igen? Eller vad tycker ni? Aja, vi får se va det blir :)

Nu är det dags för lunch!

P U S S


RSS 2.0