S-vall=norrlandsgulld?



Känner för att gå ut ikväll.
Prova på s-svalls uteliv hehe. Jag har fått värsta bilden i huvet om att typ alla killar kommer gå runt med nån rutig skjorta och uppkavlade armar, en norlandsguld ena handen och en fet prilla under läppen, riktigt manligt grrrr! Haha närå vilka fördommar man har. Vi får helt enkelt se vart de bär av!

Vad har jag annars gjort idag då, jo, vi tog bilen ut till birsta och handlade lite. Lär bli en runda dit igen då jag vill kika på kläder eftersom vi inte hann med de idag. Det är väl typ de enda. Har spelat lite pingis oxå med tjejerna och killarna idag, fast jag ledsna och la mig i gräset och vaknade upp med bena fullt av äckliga kryp, vilket va inte å trevligt.
Kan bara säga att jag saknar...... :(

Nu ska jag leka med Annas sjukt söta lilla hund Deissie :)


Pussis<3


Nolbykullen

Jahapp, då har man varit på nolbykullen igen då. 5 år sen sist :S Vad tiden går snabbt!
Fy satan vad jobbigt de var att ta sig upp, sjukt otränad man är asså :P Men det gick bra iaf, snacka om snyggt ass jag kommer få nu, har värsta träningsvärken där ahahaha ;D Man skulle kanske göra det till en vana, menar att klättra upp där varje dag? Nåja, det var iaf mysigt!

Vi ska snart grilla, yummi :) vi har inte haft så tur med vädret idag men vad gör det? Solade ju igår så har blivit ännu brunare, de gillar vi! Lika bra att det blev dåligt väder idag, vill ju inte riskera att se ut som en..... ja ni förstår höhö ;)

Slänger in lite bilder....


Jag och farmor


Värsta utsikten ju ;)


Älskade s-vall


Hej allihop!
Nyss var jag på gotland men nu är jag här uppe i s-vall, och här tänker jag stanna ett tag (skriver kanske om vistelsen på Gotland i ett annat inlägg men just nu har jag ingen större lust.)

Det känns så avkopplande att vara här uppe, komma ifrån allt annat, s-vall har ju somsagt alltid varit en stor del av mitt liv/hjärta. Som barn älskade jag att spendera alla mina lov här uppe (gör jag väl nu iförsig oxå men det var annat förr, har hänt en del här uppe sen dess), har ju min bästis här upp och alla underbara minnen (hon är och förblir min bästa kompis även fast vi kanske inte ses och hörs så ofta)<3

Sitter i stugan nu, ensam... brosorna står här utanför och tränar. Jag riktigt hör hur dom pusstar och har sig, pöjjkar, pöjjkar  säger jag bara haha :D

Ne hurrni, nu ropar farmor att det är fika igen, vad vi fikar och fikar, här går ingen hungrig ;D 5e ggn vi fikar idag, de ni!

Kramizar


Gotland imorn då

Imorn bär det av till gotland :D Det ska bli så otroligt roligt! Jag ser vrk fram emot dom 4 dagar vi ska vara där. Båten går vid 10.40 imornbitti så tänkte gå och lägga mej lite tidigt ikväll. Hotellet vi ska bo på ligger mitt i Visby, nära till allt, kan ju inte bli bättre. Är man bekväm så är man!

Anyway....

Har bränt mej något så fruktansvärt efter solandet igår med mammi, har gått och varit smått irriterad typ hela dan, men det gör ju så ont!!! Det svider och har sig, värst är det i ansiktet är helt röd:( Stackars Adam som har fått stå ut med mitt gnäll likt en barnrumpas idag på stan. Stackarn, de kan då inte vara lätt att vara tillsammans med mej  ibland hehe ;D
När det var som värst gick han och köpte en flaska vatten och choklad, och då blev jag genast på bättre humör ;D Han är så snäll han, min Adam<3


RSS 2.0