Klippa eller inte klippa, de är frågan

Jag vill göra nått nytt, något annorlunda, en förändring helt enkelt...med håret alltså, typ byta frisyr, klippa det kort...... jag är trött på mina längder.

Alvarligt, jag funderar faktist på att klippa av det...


Klippa eller inte klippa, vad tycker ni?


Bilden är 2 år gammal...hade kort hår då.

Bag in da box?

It's a Bag in Box, it's a Bag in a Box, it's a Bag in Box, it's a Bag in a Box....
Årets sommarplåga? ;)

Varför blir jag aldrig bra på kort????

Fick hem mina studentbilder idag...om jag blev nöjd?! Nejj :(



Nu är jag tebax!

Hej alla mina läsare! Saknat mej? Klart ni har ;) Förlåt för den ur usla uppdateringen men jag har spenderat hela helgen med J och har drf inte haft tillgång till dator. Helgen har bl.a bjudit på mys, en massa drinkar, utgång till Laroy, stek på Josefinas + en stor fet grekisksallad, pizza vid vattnet, film, och lite annat :D Med andra ord så har jag haft en toppen helg.

Är helt slut idag (well det tar ju på krafterna haha), så idag tänkte jag helt enkelt ha en hemma-mys dag. Kanske läsa en bok, se nån mysig film och vem vet kanske slinker de ner en och annan chokladpralin ;) Men och andra sidan så regnar det ute, så vi får nog stryka chokladpralinerna, har ingen större lust att springa ner och köpa...men vänta...jag kan ju alltid skicka ner lillbrosan :D Yes, så får det bli...han förstörde ju min dator, så det här får bli ett av hans alla 1000 straff jag tänkt ge pojkstackarn! Hahahahahah :D Visst är jag snäll ;)

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen...


Vi åt pizza...


...vid vattnet


Jag åt en grekisksallad på Josefinas... yummi ;P

Nej, vi gjorde mer än att "bara" äta :D


Vi låg och stekte på Josefinas, dock är inte den här bilden tagen denna dag, utan vi va där dan därpå oxå, och då var det sol :P
(för er som undrar vrf jag bara lägger ut halva bilder på mr J, well man ska ju inte avslöja allt för mkt sen tror jag inte heller han vill bli uthängd på min ehmm....knäppa blogg haha)

Och som vanligt... så fuckade min mobbe upp sej...så kan inte lägga in dom övriga bilderna jag tog :(


Håll upp händerna för.... ;)

Sitter och dricker min utsökta hallon smootie som jag gjort själv. Ska snart träffa Johan. Blir nog inget mer bloggande ikväll, kommer nog hem rätt sent. Well, mina sötjhjärtan, nu måste jag kila, ska hinna möta upp Maria först.
Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi imorn:)

P u s s i s s a r

Fixade naglarna

...så nu är dom helgfina, med blommor och allt :D

God morgon, god morgon, GOD MORGON!


God morgon allihop! Ska snart ta mej ett bad, men först tänkte jag slänga in ett inlägg:) Matchen igår mellan Ryssland och Spanien slutade ju inte så bra för ryssarna, 3-0 till Spanien. Ryssarna som hade varit så grymma på plan innan, vad hände?!
Well, bättre lycka nästa gång, lr hur säger man?

Vad händer idag då? Jo, när jag är klar så ska jag kila ner och köpa jordgubbar och nån mode/skvaller tidning. Sen tänker jag lägga mej här utanför i solen och bara soooooooooooooooooofta ;) Ska ju bli fint hela dagen idag :D
Sen senare idag ska jag träffa Johan :) Så vi får väl se vad vi hittar på.

Nej vad säger ni, ska jag börja fixa till mej lite så jag blir klar nångång? :P


P U S S I L A G O


Jag och min humor...

I brist på annat hittade jag den här as roliga videon.
Ladyboy á lá Situation Magnusson ;)


Min favoritdel måste ändå vara 2:09 in i klippet hahaha!
Är det däriftån Jocke har fått sina idéer när han spelar gay tro? ;D

Min bebis

Jag vill han min bebis tebax NU! Min laptop alltså. Pappa har inte kommit hem än med den, hoppas dom lyckats fixa den...annars! Well, tror inte min skiiiitunge till bror ens vågar gissa på vad som kommer hända ifall den inte är fixad ha ha HA! Kommer inte bli kul...för honom alltså.

Tänkte rensa ut lite kläder från min garderob. Har en massa kläder som jag inte ens använder, nån som vill ha? Jag är så snäll så jag ger bort gratis :D Well, det är bara att säga till isåfall om ni är intresserade! Men ni får hämta själva, haha, så snäll är jag ;)
Jag ger bl.a bort en rosa klänning från ehmm...hm :P Har bara använt den 2 ggr, och den är alldeles för liten för mej nu, den är i storlek 34, men den är ganska stor i storleken.


Som ni ser så är den alldeles för liten/tajt på mej! :P

My baby loves me when i’m shining

Va på arbetsförmedlingen idag och det gick bra. Så nu gäller det bara att sätta igång och söka jobb. I need money! Problemet är att jag inte vet vad jag vill! Vad vill jag jobba med? Jag tar inte vilket skitjobb somhelst, även om dom flesta i min närhet tycker att jag ska ta det jobb som erbjuds. Jag menar Hello, my name is Josefine!
Men jag kan ju inte räkna med att jag får värsta glammiga jobbet. Inte på en gång iaf ;D

Blev en liten shopping tur oxå, fick pengar utav mammi :) Köpte bl.a söta rosa underkläder och ett jätte fint rosa nagellack, well I love pink! :D

Snart kommer brosans polers hit och ska paxa nya tv:en, och jag ska bada skumbad och lägga ansiktsmask :P


P u s s i n u s s i

Sex and the city och lite mys

Min skiiitunge till lillebror har sabbat min rosa laptop! Så jag bloggar från vår andra dator nu. Jag blir så jäkla irriterad, jag hade tänkt vara lite snäll och låta han få spela "Age of empires" på min laptop som tydligen inte funkar på vår andra dator, så vad händer....jo han har sönder den. Men pappsen ska ta med min dator till jobbet imorn, få se om dom kan fixa den där. Tydligen så kan man inte lämna in den, min dator är så pass ny så personalen som jobbar där har inte lärt sej hur den fungerar än, påstår dom....

Ska snart poppa lite popcorn och krypa ner i sängen och mysa, ska se min favorit serie Sex and the city som börjar snart<3
Ska försöka gå och se filmen oxå som visas på bio nån dag, måste ju bara se den! Nån som vill hänga med? :D


Anna, Lina, Jessi och jag! Haha, likheten är slående eller hur tjejer? :D

Jag kanske inte är den mest finkänsliga bruttan

Hej bloggisen! Ärligt talat så vet jag inte vad det är med mej idag,  grodorna har bara hoppat och hoppat ur min lilla mun en efter en. Pms?! Idag har jag sagt den ena opassande saken efter den andra. Nej, jag kanske inte är den mest finkänsliga bruttan annars heller, men idag har jag faktist varit extra ofin i kanten. Tur att jag typ endast omger mig med folk som vet att man får ta lilla mig med en nypa salt och inte blir stötta. Jag kan ju vara sådär söt och mjäkig också, men det är bara så jädrans tråkigt.

Jajjja, folk älskar mej endå, trots mina små grodor ;)


???

Vet inte om jag ska skratta eller gråta... trodde jag vrk att det skulle bli av?! HA, kom tebax till verkligheten Josefine...

Call on me

Hej allihopa nu är jag hemma igen. Har haft det jätte trevligt, mycket skratt och minnen haha :P Yeajjjj!

Måste börja träna känner jag, kände det när jag sprang till tåget. Kan ju inte springa mer än 4 meter utan att bli anfådd och va i ett desperat behov av att få vatten. Helt jävla sjukt. Men det ska bli ändring på det... tro mej.

Klockan börjar närma sej 1 och jag är inte ett dugg trött jag är snarare sjukt pigg. Nån som är i samma sits som jag? Tveka inte utan ring mej på nummret 073 .......dom 7 sista siffrorna får ni lista ut själva. Det är bara att testa er fram, den som listar ut det först och kommer fram  får en belöning, mer säger jag inte.... så, ring ring ring :D Jag väntar ;)

Hellluuuu

Nu ska jag till Strängnäs och hälsa på sötnöten Madde! Sen hoppas jag att jag hinner träffa Johan oxå, jag har saknat honom:) Nej, nu måste jag kila! Blir nog inge mer bloggande idag, men heyy, bli inte ledsna för det jag kommer ju tebax! :D
Ni får ha en jätte bra dag allesammans så hörs vi i morgon lr ikväll ;)

P u s s i l a g o

Ni älskar väl mej endå...

Känns lite ovant såhär i efterhand nu när man kommit hem. Har ju varit så van att kunna gå hursomhelst där upp, typ mjukisbrallor en "otrendig" tröjja plus osminkad. Alla går ju hursomhelst där uppe, ingen bryr sejj liksom. Måste faktist erkänna att det är mkt skönare, JA, rentsagt ut så trivs jag me det.
Tänk er, slippa stå framför en jävla spegel i typ 2 timmar och kladda på en massa skit i ansiktet som jag gör varje dag, slippa klä sej i allt för tajta kläder som gör så att brösten trycks upp i ansiktet  etc.
Ärligt talat så tror jag att jag ska lägga av med allt de där och bara vara.... natuuuuuurlig.  Ja menar, ni älskar väl mej endå trots att jag inte ser ut som jag ska gå på fest every single day? *hundögon*

Eller har jag fel?


Ska äta jordgubbar nu (fan vad jag äter, typ de enda jag gör haha) men iaf, min mormor och morfar har varit så gulliga och köpt en massa jordgubbar medans vi varit borta, TACK så jätte mkt! Love yaaa<3 :D


I'm framme now

Ja ni ser... min engelska är inte den bästa, men jag klarar mej endå :P Håller på och packar upp nu. Fick nästan en hjärtattack, trodde för en kort stund att jag glömt min bunny. Men nej då, hon låg i inne facket i väskan, puhhhh!
Jag lovar, jag hade åkt tebax om de nu hade varit så att jag glömt na'. 

Har inte handlat nånting när jag vart här uppe, inge kläder lr nånting, lr vänta....räknas en gott & blandat påse?
Inge vidare att vara pank...det förstör allt. Man kan fan inte ha roligt utan pengar!?

Well, tänkte ba säga att jag var framme nu...ska fortsätta att packa upp, sen ska jag ringa Johanna såg att hon ringt några 1000 ggr (min mobbe stängs av hela tiden) what's wrong???? :S


Min garderob, liiiiiiite liten kanske men.....den duger!
(Bildkälla; http://www.organizingla.com)

P u s s i n u s s i


In the car

Sitter i bilen nu på väg hem till kära sthlm. Vi har precis ätit på donken :D Under dom här 5 dagarna jag vart borta har jag bara ätit onyttigt! Har säkert lagt på mej 2 kilo minst :P Men vad säger man, nu  finns det mer att älska ;) hahaha.
Well, ska sova dom sista 45 min.

Puss så länge


Sista dagen....

Men förhoppningsvis så kommer jag tebax :) Jag har haft det jätte bra här uppe i norrland. Känner mej såååå utvilad. Jag behövde verkligen komma bort från all stress från storstaden. Har inte packat än, tror jag gör det imorn istället för vi lär nog inte åka fören på eftermiddagen. Har haft det jätte najjjjjjs idag, har typ legat och solat hela dan, är jätte brun nu :) Har provkört med Lina oxå, sista gången hon kör med mej sa hon, vad menar hon med det? :P Hahaha well, jag kan förstå henne, jag är ju inte den som ser upp i backarna, utan det ska gå snabbt :D

Lite bilder från idag


Anna in the gräset :)


Jesper


Jocke funderar


Och Bella låg i skuggan och vaktade


Vi solade eller rättare sagt JAG solade


Jag lockade håret på Jesper....han såg ut som en tant hahaha :D


PUSS! Lina lockade håret på Jessi


Jessi och Anna

En osminkad Josefine och Lina


Hahaha fick en fot i ansiktet


Peace


Jocke poserar framför våran bil


Vi gick till parken mitt inatten (barnrumpor som vi är) Här rider jag på en älg! Yeajjjjj!


Jessi och Anna gungar


Jag rider på en elefant


Jessi rider på älgen


Rider på elefanten igen, fan va kul de va :D


Elefanten var populär ;D


Jessi gungar


Jocke hade kul på svampen






Sen gick vi hem....

GOD NATT NU SKA JAG SOOOOOOOOOOOOOVA :)

Pussi



Tjejkvällen avslutades....

..med ljusterapi och tjejsnack på Linas inglasade balkong :)




Hahaha...hände en liten rolig insident  :D


Myskväll with the girls

Just nu sitter vi i Linas lägenhet. Vi har dukat upp glass, läsk och lite godis.
Vi ska mysa och ha det så mysigt  som bara vi kan ha det.
Only girls are alowed!
Tjejsnack, tjejfilm och tjejkäk!
Bella är också här, Holstarnas hund, inte en kille så långt ögat kan nå... ;)


Anna, Lina och Bella


Yummmiii :P


Söta Bella :)

Mitt första dopp...

...tog jag IDAG :D


Jag, Anna och Jessi


Jessi


Mina fötter :P


Anna blir jagad av en haj?!

Morning morning

Vädret suger hästballe idag! (ursäkta uttrycket) Jag vill ha soooooooool! Min solbränna håller på att försvinna totalt! And that's no fun at all!
Får väl smeta in mej med bus-kräm, som jag brukar göra haha.
Well, ska snart äta frulle och göra iordning mej känner på mej att det kommer hända nå kul idag :P
Jag som skrev att jag inte kommer ha tid för bloggisen, vilket skitsnack.... men nu hade jag lite slö tid.

P U S S I N U S S I

Met a boy cute as can be

Hej! Hoppas att ni har haft en trevlig midsommarafton! Ligger i sängen nu, är sjukt trött men tänkte endå slänga in ett inlägg. Dom har fest här nedanför, precis utan för stugan. Säkert nån släkt fest, fulla som fan är dom oxå skriker och sjunger haha. Inget sova för mej med andra ord.  Men det gör inget, klart alla ska få ha de kul när det är midsommar. Härligaste dagen på året ju ;D För alla er som har ringt och skickat sms men inte fått nått svar, min mobil har fuckat upp sej igen, men nu ska det funka att ringa igen. Så älsklingar, bli inte sura ifall ni inte fått nå svar! Då vet ni de.

Kom och tänka på en sak, jag har ju glömt att lägga 7 sortes blommor under kudden! Har gjort det ända sen jag var en liten skiiitunge i hopp om att få veta vem jag ska gifta mej med när jag blir stor. Men nu glömde jag de. Tänker inte springa ut i hotpants och linne och leta blommor nu.... skulle inte förvåna mej ifall jag snubblar och rullar ner för slänten precis där dom har fest. Har hänt nått liknande förr, men det är en annan historia ;)

Haha nu spelar dom Grease låtar här utanför.... Summer lovin' happened so fast... Met a boy cute as can be, summer days driftin' away, to uh oh those summer nights ohh.... Haha lär väl väcka syrran nu!

Nej  hurrni, ska försöka sova lite nu!

K I S S E S

Like that i'm the truth and the truth don't lie

Såhär går jag runt på självaste midsommarafton, inte alls sommrigt jag vet! Men det kan vi tacka det "fina" vädret för!  Men, whatever, jag ska ha kul endå ;D

Har en blomma i håret oxå, fast den syns inte på bilden...




Mina favorit jeans från True Religion 3 800 kr


Linne köpt på nån boutique, mins ej vart

Stugan

Som jag skrev tidigare så sover ju jag och min syrra i vår lilla sommarstuga eller "lek" stuga kanske man kallar det? Egenltigen är det min stuga, min farfar byggde den åt mej när jag föddes. Har så många fina minnen härifrån. Vi har haft så kul i den här stugan under alla dessa sommrar vi varit här...fan nu blir jag lite sentimental, men det jag vill komma till är att ...jag ÄLSKAR den här stugan, den är liksom "Jag", den får aldrg någonsin rivas,  jag har nämligen bestämt att det ska bli ett museum :D Närå men...den får aldrig rivas! Aldrig, inte över min döda kropp!
 
Tänkte att ni kanske skulle vilja se lite bilder hur det ser ut inne i stugan :D


Well, som ni ser så ser det väääääldigt stökigt ut men det är bara för att det bor en viss Josefine där :P




Det är inte mina skor som står det!!!!!!! :P


Varför regnar det alltid på midsommar? Vavavavavava!?


Idag är det midsommar för er som inte visste det, och det ser ut att bli regn! Varför regnar det ALLTID på midsommar?Vavavavavava!?  Det skapar ju bara en massa kaos, jag menar, nu kan ju inte jag ha på mej min ursnygga klänning för att ta ett exempel :( Jävla skit säger jag bara! Skulle har köpt en hästens iaf, ni har säkert sätt reklamen;  regnar det på midsommar, så får ni pengarna tebax. Skule vara lite gladare då...

Well, ska äta frukost nu, sen ska jag duscha på 2 min, vi får ju inte slösa på vattnet här!!!!!!!!
Ni kan ju förstå vrf jag inte valt att  bosätta mej på på landet.....



K I S S E S


Hellluuuuuuu

Hej alla söthjärtan! Ledsen för dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft tid för bloggisen;) Kommer inte bli så mkt bloggande nu när jag är här uppe, dels för att jag vill umgås med mina nära och kära så mkt som möjligt nu när jag är här och hälsar på, sen så har jar problem med uppkopplingen här uppe, vilket gör att jag inte kommer in på fuckin' jävla internet!
Så sötisar, ni får ha lite överseende över de helt enkelt. 

Ligger i sängen nu, i våningsängen haha, syrran ligger överst och snarkar. Ett år sen jag låg här sist (sover i stugan). En massa jävla mygg och skit här inne, MEN kära läsare, det stör mej inte ett skit! Tycker det är så myyyyysigt med alla mygg :D Sommar gott folk SOMMAR säger jag bara.

Nej hurrni, nu ska jag sova!  
Men först....

Slänger jag in lite  bilder....
 
Kolla en myra! (På trappan hos Lina och Anna)


Älskade stugan, som jag och Jessi sover i :)


Brosan leker hund?


Jocke kommer döda mej ifall han ser att jag lagt in den här bilden! Opssss :D


Världens sötaste lillebror har jag<3  (I bilen på väg upp till S-vall)

Mer bilder kommer...

Framme

Har fett ont i röven, har ju suttit i nästan mer än 6 timmar i en trång jävla bil. Eller trång och trång...vi har faktist en ganska stor bil, så det är ju inte så att vi sitter upp i varann :P

Har packat upp och allting så jag har det klart, tog inte med mej så mkt bara.....5 kjolar, 4 tjocktröjjer, 3 par skor, 3 jeans, 5 linnen, 3 klänningar , 4 vanliga tröjjor, underwears, smink, smycken, necessär och allt som hör till, 2 jackor, ipod, laptopen, mobil, 1 bok, kaninen haha, kameran, choklad etc. Vanligtvis brukar jag ta med mej de dubbla men vi ska ju bara vara där tills på måndag. Tror pappa fick damp när han såg allting haha, men that's me Josefine Groth ;D

Näpp, nu skall jag sova, jag är trött som fan :P

Sov gott och vakna torrt ;D

 K i s s e s

Vi har det bra, vi här bak i bilen och vill ej vara med om nån krock....

Nu väntas en 6 timmars lång bilresa, yeajjjj säger jag bara! Sundsvall, here we cooooooooome!


Morning bloggen

Gåmårron gåååmårron gåmårrrrroon! Funderar på att kila ner och köpa den fetaste chokladkakan jag kan hitta! Ni som känner mej inifrån och ut, vet ju att jag alltid är sjukt sockersugen på morgonen. Helt syyyyykt! Men idag gott folk finns det faktist en orsak till varför jag är mer sötsugen en vad jag normalt brukar vara -jag har mens och har drömt om choklad  hela natten. Jo, det är sant... Jag kände till och med choklad doften i näsan när jag vaknade imorse. Lite läskigt!

Så nu är frågan....ska jag kila ner och köpa choklad eller ska jag helt enkelt försöka besegra mitt sjuka "vill ha" beteende och somna om som normalt folk?
Nå, vad säger ni?


Nu tackar jag för mej!

....nej jag ska inte ta självmord lr lägga ner bloggen, utan jag ska ha en dejt med min säng!

Natti natti <3

Oh yes!

I´m a boring motherfucker för tillfället. Allt jag gör är att gäspa och äta cashewnötter... Och klappa mig själv på magen, yäääjj!


Man vill ju inte skryta, men.....

Om det är nått jag kan säga att jag verkligen är bra på, så är det att göra grekisk sallad,  jag är rentsagt ut grym på det!

MEN..... (som Tony  Irving från Let´s dance brukar säga)

....det har ju sina baksidor oxå :,( 

Sol i sinnet, brun inne

Babies! Slänger in en lista ;D

Exakt ålder? 19
Var bor du? Sthlm.
Bor tillsammans med? Mamma, pappa, syster, 2 bröder
Husdjur? No
Färg på hus? Vitt
När är du född? 1 mars 1989.
Klass? Ingen!
När tar du studenten? 5/6-08 för nästan 2 veckor sen :D
Något jobb? Ehmmm neee
När ska du sova ikväll? När John Blund dyker upp
Duschat idag? Nej, badat
Kramat någon idag? Nej.
Pussat någon idag? Nej.
Vad har du ätit idag? 2 mackor och oboy :P
Dagens klädsel? Mjukiskläder.
Dagens smink? Vacker utan spackel (vilket inte stämmer på mej dock haha)
Dagens sötnos? Lillebror.
Dagens roligaste? Har inte hänt nått roligt än ;)
Dagens tråkigaste? Att vädret är skit
Hur många har du kysst? Hmmm, don't know
Hur många ggr har du haft sex? Pass!
Hur många har varit otrogna med dig? Otrogna med mig? Ingen hoppas jag!
Har du vart otrogen? Aldrig!
Vem pratade du med i telefon senast? Mammi <3
Vem fick du senast sms ifrån? Maria
Röker du? Hell no
Vill du ha barn? Ja :D 2 styckna, Orlando och Angelina ska jag döpa dom till  om det nu blir en kille och en tjej vill säga:)

SENASTE:
Personen du tänkte på? Hemligt ;)
Personen du kysste? 5 bokstäver
Gången du spydde? Don't remember.
Gången du grät? Igår...
Pizzan du åt? Hawaii.
Gången du var i Sthlm? Just nu.
Gången du var full? Studenteeen..
Gången du var hög? High on life, baby. High on life.
Personen som såg dig gråta? Ingen

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Hund.
Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på humör.
Tv-spel eller datorspel? Tv-spel.
Singel eller upptagen? Upptagen, om man är kär.
Lunarstom, helgon eller Playahead? Inget av dem, fjortisställen allihop ju!
Ragga eller bli uppraggad? Både och.
Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother.
Svart hår eller blont? Blont.
Blåa ögon eller bruna? Bruna är finast.
Choklad eller lakrits? Choklad for god safe!!!
Göteborg eller Stockholm? Sthlm i mitt hjärta.
Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt.
Coca cola eller fanta? Coca cola
Pizza eller kebab? Både och!
Randigt eller prickigt? Randigt.
Älska eller älskas? Båda.
Leva eller dö? Leva livet! Va är de för en jävla fråga?!

ANTAL:
Personer du älskar? Många.
Personer du hatar? Finns några...
Personer som sagt jag älskar dig? Ett par stycken.
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Hehe jadu....
Glassar du ätit på en dag? 4-8
Festivaler du varit på/ska på detta året? Noll.
Gånger du haft minnesluckor? Minns inte.
Gånger du varit hög? Ingen.
Personer du saknar just nu? Ni vet vilka ni är
Gånger ditt hjärta brustit? Flera ggr

VEM:
Vill du kyssa nu? Någon mysig människa.
Ska du träffa imorgon? Farmor
Sjöng du senast för? Sjunger jämt och ständigt, men syrran hörde väl mej sist :P
Hade du senast en msn konversation med? Daniella
Spelade du tv-spel med senast? Minns inte.
Vill du ta med på en romantisk resa? Någon trevlig och rolig typ.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Vill kasta flera stenar, nämner inga namn...
Förtjänar att dö? Idioter
Vill du sova bredvid inatt? Någon kramgo filur.

VAD:
Gör dig glad? Trevliga människor, sommar å sol, pengar, skratt och leenden, fina saker, bra musik, shopping, att umgås med dom jag älskar, söta sms, choklad, överaskningar :D
Gör dig ledsen? Idioter.
Vad vill du helst göra nu? Fika :D
Önskar du att du slapp göra? Hmmm, kommer inte på nått nu :P
Vill du ha nu? Glass, pengar, pussar och kramar :D
Önskar du dig i födelsedags present? En chihuahua, porsche och lägenhet i innerstan. Haha!
Längtar du till? Sommarens äventyr.
Tycker du om dina betyg? Nej vrk inte!
Ångrar du i ditt liv? Mycket... men man ska inte hålla på och ångra grejer!
Är det bästa som har hänt dig? Mycket och många
Hur mycket är klockan? 16.30


Time to get up?

Det här är inte klokt, har sovit till halv 1 idag igen! Håller jag på och blir nån jävla vampyr lr vad fan är det frågan om!? Sover bort dagarna och är uppe hela nätterna... ohh god!

Blir inte att vi åker t s-vall idag utan vi åker imorn ist, tidigt. Jupp, som vanligt då, slet hela jävla dan igår för att få me allt i min svarta resväsla (nej, jag har ingen rosa resväska). Men det är väl bara att se ifrån den ljusa sidan, jag slipper packa idag HA! :D

Well, ska bada och klä på mej nu och sen får vi se vad den här dan har att erbjuda...eller vänta....tror jag ligger kvar i sängen en liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiten stund till. Har jööö så myyyyysigt :)


Tudiiillllluuuuu

Jag har en resekanin :D

Måste börja packa, ska ju upp till s-vall antingen imorn lr på ons. Har inte vart där uppe sen i vintras. Ska iaf bli skönt att få komma bort lite... träffa farmor, Lina och Anna som jag saknat så himlans mkt :)

Apropå packa, gud vad jag hatar att göra det. Jag är inte som min syrra som sitter och skriver listor på allt hon ska ha med sej, utan jag slänger bara ner allt, och det slutar ju alltid med att jag glömmer nått. Som förra gången jag skulle iväg, då glömde jag min lilla kanin, som alltid får följa med mej när jag ska ut och resa. Ni kan ju gissa vilken katastrof det blev! Jag va nära på att be pappsen åka tebax bara för att hämta den lilla kaninen, och jag var liksom 17 år då!!! Haha okejjj jag erkänner, jag överdrev liiiiite nu men jag har faktist en kanin som alltid får hänga med mej vart jag än åker, och jag skulle bli väldigt, väldigt, vääääääldigt ledsen om jag glömde min trogne lille vän, kaninen :P


Jag och min resekanin, visst är vi söta t-sammans! :D


Ni får tycka att jag är knäpp, känner själv att det börjar gå lite i överstyr haha :P


Give me a break

Det blidde inget stan för mej. Utan jag sitter nu ute på altanen och solar lite. Ska snart göra iordning lite mat.
Känner mej inte riktigt bra...känns som om jag börjar bli sjuk lr nått :( Är öm i hela kroppen, beror nog på att jag har mens don't ya think? Brukar bli såhär då. Nej nu ska jag inte sitta här och klaga som en gammal kärring utan nu ska jag göra nå vettigt som att ladda min mobil lr nått, den håller på att lägga av helt och hållet, stängs av hela tiden :/ Min bebis får inte dö ifrån mej!!! Nej, skärpning nu, vad vare jag skulle göra? Jo, ladda mobben och fixa käk!

P u s s i l a g o


Inget mer shoppande, inget mer fika på stan.....



Godmorgon, sovit gott?
Det har inte jag kan jag säga...Har drömt en massa konstigt.
Ska snart äta frulle och bada skumbad men först ska jag ringa Maria. Såg att hon hade ringt mej, måste ha sovit då.
Sen tror jag att det blir en tripp in till stan idag fram och tebax, ska bl.a annat lämna tebax filmerna till Viktor som jag lånat. Men tyvärr så blir det ingen shopping för min del, tror det eller ej men jag börjar bli pank på riktigt! :(

Det är fult att snacka om pengar men det gäller väl bara när man vill skryta om hur mkt man har? Jag kan då säga att jag har bara 120 kr kvar att leva på, de ni, vilket betyder att jag.....bara har dom pengarna att röra mej med i 2 veckor!!??? Hole shit!
Inget mer shoppande, inget mer fika på stan, inga fler skvallerblaskor, inga fler utgångar..... inga fler....buhuuuuuuu!
Men jag ska nog klara det här, det gäller bara att prioritera rätt lr hur? :D

Jag blir nog inte rolig att umgås med dom här veckorna.....

Men vafan, vem har sagt att man inte kan ha roligt när man är pank som en kyrkråtta?

Hej igen.....

När jag endå är vaken så kan jag ju lika gärna göra nå vettigt, som att blogga:P Jävla tur att man har en egen laptop nu. Den stora datan är ju inne i mina föräldras sovrum, yäjjjjjj. Fråga mej inte vrf den är placerad på ett sånt...ehmmm... olämpligt ställe. Så ni kan ju tänka er hur jag hade det innan jag fick min laptop! Ibland så kunde det hända att pappsen låg där bak och tjuvkika :P Ni kan ju förstå hur jobbigt jag hade det då, haha :P Typ, komenterade allt jag skrev. De va tider det :D

Well ska försöka sova nu....vill inte se ut som ett lik imorn....värken har lagt sej lite, kanske hjälpte värktabletten trots allt.
Godnatt!

P U S S
I N U S S I

Gahhh jag blir tokig!

Och vad gör jag uppe såhär sent när jag egentligen är sjukt trött? Jo, jag ligger i min säng.... kan inte sova, har jätte ont i magen :( Mensvärk är inget att leka med....gör så ont ;,( 
Har tagit en värktablett, men de hjälper inte! Inget biter på mej! Gaaaah jag blir tokig, just nu önskar jag att jag var en kille!

Hotel weekend

Nej, jag har inte dött för er som trodde de. Jag har bara haft en galet underbar helg med J och det är anledningen till att jag helt enkelt inte har haft tid till att blogga. Hur har ni haft det då? Hoppas ni haft det bra! Jag har då haft det helt underbart som jag skrev alldels nyss :) Jag har nämligen bott på hotel Diplomat som ligger på strandvägen i Sthlm. J bjöd mej, och hade bokat både de ena och det andra på hotellet, bl.a bubbelpool :D

Innan vi checkade in så gick vi och åt på en mysig uteservering som låg på östermalm mins inte va den hette, men den låg nästans mittemot grodan. Dom serverade otroligt god mat där. Jag beställde kyckling med nån konstig röra till, misstänkte att det var nå slags ris, men gott var det iaf :) Sen beställde vi några drinkar oxå. J ville att jag skulle testa en drink som skulle vara i toppen klass. Kommer  inte ihåg va den hette, är så dålig på namn haha. Men den var riktigt god! 

Efter att ha suttit där och ätit i nästan 2 timmar och babblat om allt mellan himmel och jord så bestämde vi oss för att börja röra oss mot hotellet. Det va fullt med folk ute på stan, men det var ju inte så konstigt för det var ju fredag haha :D
Btw, hotellet va riktgt fint, väldigt gammalmodigt, med gammla hissar och allt. Gillar den stilen,  tycker det är så mysigt :)

När vi kom upp till rummet, så blev J missnöjd, han hade förväntat sej att det skulle vara mycket strörre, med utsikt och allt. Jag tyckte däremot att det såg jätte mysigt ut och det var ju inte alls litet. Så J och jag gick ner för och se ifall dom kunde fixa nått annat rum, men tyvärr så var det fullbokat, så vi fick helt enkelt nöja oss med de rummet.
J var så otroligt gullig, han hade nämligen förbeställt  jordgubbar, champagne, och chokladtryfflar upp på rummet. Jag som ÄLSKAR choklad  gissa hur lycklig jag blev :D Och det gulligaste av allt, han hade beställt blommor oxå! So sweet!

Man kan helt enkelt sammanfatta helgen som en dröm på rosa moln! ;D

Och självklart så tog jag lite bilder, dock blev dom flesta suddiga (man kan ju inte vara bäst på allt) ;)


Jag och halva J....himla bra bild jag vet :P Min mobilkamera suger!


Mmmmmmmmmmm ;)


Utanför rummet ;)


Sängen, och min väska som jag slängde överallt :P








Och så avslutar vi med en bild på mej ;)


Hejhej, hemskt mkt hej

God morgon mina vänner! Ligger i sängen med laptopen. Vaknade för inte så länge sen. Idag sov jag ut riktigt ordentligt, kände att jag behövde det. Så nu är man pigg som mussepigg ;)

Såg en jätte bra film igår på tv1000 clasic. "Tess" hette den. Den var så otroligt vacker, så fint gjord. Filmen är från 1979, älskar gammla filmer dom är så mkt mer välspelade än dagens filmer.

Kan berätta lite kort om vad filmen handlar om;
Året är 1891. Filmen handlar om den vackra och oskuldsfulla Tess Durbeyfield som spelas av Nastassja Kinski (enligt mej en av världens vackraste kvinnor)Tess är dotter till en bonde. När hennes far får reda på att de härstammar från den adliga släkten d'Urberville ordnar han plats åt henne hos de rika d'Urbervilles. Sonen i familjen, Alec d'Urberville förför Tess och när hon kommer tillbaka till sina föräldrar är hon med barn. Senare reser Tess bort för att arbeta som mjölkerska och träffar då på den unge Angel Clare, som planerar att resa ut som missionär. De blir förälskade och Angel vill gifta sig med Tess. Men hon har inte vågat berätta om sitt förflutna för honom.



















Det här är helt klart en av dom bästa filmer jag sätt. Jag blev otroligt sentimental när ja såg filmen. Rekomenderar den varmt!
Nu ska jag äta frulle, lite sent kanske men men.... hörs senare!

P U S S

Så kan det gå när man heter Josefine Groth och inte har koll på nånting....

Tuddiluuu ;) Är hemma nu. Fyfan vilken dag! Det började i morse när jag och Jessi skulle åka in till stan. Skulle kolla att jag hade allt med mej och upptäckte då att mitt bankkort var borta! Hittade de inte nånstans, letade i alla mina väskor, gick igenom hela mitt rum, jag överallt. Det är inte första gången jag tappar bort det.. Fick åka till banken å spärra kortet då, och det fick jag göra idag oxå. Misstänker att jag tappade det när jag var ute i fredags. Fyfan vad slarvig jag är! Så vi fick helt enkelt åka in till farsta och spärra kortet. En jävla tur att det inte var nån som hade tagit ut nått. Puhhh. Då skulle pappsen ha blivit galen. Så kan det gå när man heter Josefine Groth och inte har koll på nånting. När vi endå var i farsta så gick vi och kollade lie i affärer. Jag köpte en rosa jätte söt kofta och en svart broderad blus på MQ, och allt detta gick på 300 kr!!Fan vilka kap! Jag är sååå nöjd!

Sen åkte vi in till stan, vi fick ta bussen eftersom dom bygger om spåren och det går inga t-baner därifrån. Irriterande!
Och självklart så tog vi fel buss tack vare Jessi hon ba hoppa på en buss och övertalade mej att den gick till stan. Eftersom jag har noll koll när det gäller bussar, så litade jag på skiiitungen:P
Vi hamnade i skogås! Men som tur var så fanns det en pendeltåg som gick till centralen. Vilken tur, för Jessi skulle nämligen till sjukgymnasten i medis kl 4. När vi väl var i medis så gick vi in på donken och åt. Gud så gott det va haha. Brukar nästan aldrig äta där men... va så himla hungrig och sen var jag ju nästan pank oxå...så det passade ju bra;D Sen fick jag sitta och vänta på Jessi i typ 10 timmar ;P Riktigt segt, men som tur var så fanns den en massa skvaller blasker, me like ;)
Well, och nu så sitter man här, slut som en gammal kärring :P

Lite bilder från idag

Vi satt och väntade på pendeltåget.....


Tyvärr så funkar de inte att lägga in dom andra bilderna....fixar d imorn ;)

Nu skall jag sova, godnatt :D

 



 

 


Good morning ...

Good morning everyone! Solen skiner och jag är på topp! ;) Ska snart fixa till mej lite, ska in till stan idag med syrran, MQ har nämligen rea.
Det här blev ett kort inlägg....för nu ska jag se klart sommarlovsprogrammet haha, jag må vara en barnrumpa men de står jag för ;D
Tjingeling!!!


Stress, stress, stress....

Fan vad jag hatar stress! Om nån timma kommer finnarna hit, och jag har inte ens fixat till mej. Vet inte ens vad jag ska ha på mej! Nåja, får väl gå näck, det är väl inge mer med det. Dagens i-lands problem.

Fick ett litet roligt erbjudande, dock tänker jag inte säga vad det är, inte än iaf då jag inte är säker på ifall jag ska tacka ja. Hmm vi får se helt enkelt.
Apopå min laptop, fyfan vad skönt det är att kunna sitta vad somhelst nu, just nu sitter jag på toaletten, haha närå. Btw, I love my new computer! :D
Nej nu ska jag hjälpa mammi att duka fram!
Vi hörs sötizarna mina!


Man ska slänga soper med stil, right?

Louis Vuitton har gjort en liten pås-kollektion för dom som vill slänga soper med stil. Vad blir det härnäst? Sopgubbar i Louis Vuitton dräkter?

Patetiskt är rätta ordet!


Vem fan vågar förstöra min skönhetssömn???

God morgon! Ligger i min säng nu med min vackra rosa laptop i famnen som jag fick i studentpresent av mina älskade föräldrar, den är såååå Josefine. Brevid mej har jag en påse godis från gårdagen. Känner mej inte direkt nyttig utan snarare patetisk, som ligger och käkar godis kl 9 på morgonen. Ni skulle se mej nu haha, fyfan!

Well, vad händer idag då? Jo, vi ska få gäster från Finland vid 3. Hupp, jag som hade tänkt ligga i sängen hela dan, skit väder ute ju! Och sen så fyller min käre far år idag så det blir väl att fira honom me, GRATTIS föresten.
Har inte kunnat sova inatt dels för att min mobbe har ringt i ett kör, 13 missade samtal från dolt nummer kl 02.24. Svarade inte utan stängde av ljudet. Vem fan vågar förstöra min skönhetssömn mitt i natten? Vavavavava??? Äre du Joxen B? Jaja, ska äta frulle nu, sen blir det att ta sej ett lååååååångt bad. Nån som vill göra mej sällskap? Tänkte väl d hahaha! :D

p u s s i l a g o


JAAAAAAAAAAAAAAA

2-0 TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!
Fan det går undan ;D

Yessss!

YEEEEEEEEEEEEEEAAAAJJJJJ, 1-0 TILL SVERIGE  :D :D :D
Fan vad Zlatan äger!

Fotbollskväll

Ikväll kommer jag sitta bänkad framför Tv:en. Har laddat upp med godis, chips, popcorn och läsk. Allt detta ska jag smälla i mej, fan vad gött det ska bli haha!
Vem vinner då? SVERIGE såklart!!!!!! Om inte....så ska jag springa näck runt hela s-näck.
Så håll utkik för det vill ni väl inte missa höhöhö ;) Hejja SVERIGE!!!!!!



Bal time

Nu skall min bror Joakim bege sej till skolan, han ska nämligen på skolbal! Han va in till stan idag och inhandlade sin allra första kostym, det blev en Armani, och han är så stolt :D

Visst är han stilig :)


Hahahaha!

Studentbilder 5/6

Tyvärr har jag ännu inga bilder från kvällen/natten, hade inte kameran med mej, men dom har lovat att skicka en massa bilder så ni får vänta helt enkelt :) För att göra historien kort så var det här en av mina lyckligaste dagar jag grät floder! :D Synd att ni inte var med....

Jag precis innan jag drar till skolan (shit vad nervös jag var!)

Jocke försöker härma min posé ;)



Jonas och Hannes på studentmiddagen :)


En glad student :D


Brosorna väntar otåligt utanför




Haha, här poserar jag med champagneflaskan :)

Mormor och morfar, gud vad jag grät av lycka när jag sprang ut!


Fin tårta va? Och god var den oxå!



Fick en rosa LG dator som studentpresent av mina föräldrar, lycka! :D

Fler bilder kommer inom kort....


Studenten idag!!!!!!!!

För idag är det studenten , för idag är det studenten , för idag är det studeeeenteeen, fy fan va jag är bra.. ;D

Klänningen är på, sminket är fixat, mitt fina halsband jag fick av mina älskade bror när jag fyllde år är på, naglarna är målade och håret är lockat! Känner mej snyggare än någonsin! Klockan 10 ska jag befinna mej i skolan, och jag är taggad som fan! Nu kör vi!
Önska mej lycka till nu ;D
image651

Se så brun jag har blivit

Har legat ute typ...halva dan, visst har jag fått lite färg?  :D
image653

Dagen innan studenten!

image650
Godmorgon! Idag är det dagen innan studenten. Fyfan vad jag är nervös! Men gud så kul det ska bli!
Är ju ledig idag, så ska snart gå ut och lägga mej och sola. Vill bli brun tills imorn. Det skulle inte förvåna mej ifall jag somnar i solstolen och vaknar upp 3 timmar senare röd som en jordgubbe haha. Det har hänt förr och det lär väl hända nu oxå :P
Nej, mina sötnosar, ska göra iordning en hallon smootie nu, yummi yum! Och sen ska bikinin på, för här ska solas ;)

Ha en jätte trevlig dag allihop och ut i solen med er!


P u s s i n u s s i

Good night and don´t forget to be tight!

Nu har jag en dejt med sängen men innan det så slänger jag in den här underbara låten med Jason Mraz- I'm Yours :)


Good  night  and  don´t  forget  to  be  tight  ;)

I can feel them shooting me, without asking

Är så  trött på att människor aldrig accepterar mig för den jag verkligen är, utan bara för hur dom vill att jag ska vara. Från och med nu tänker jag sluta lyssna på allt skitsnack och bara umgås med människor som uppskattar mig och är äkta!
Jag har förändrats, det gör alla mer lr mindre. Men vissa uppskattar det inte, utan ist beter sej som en jävla bitterfitta!
Men vet ni, jag bryr mej inte, inte ett jävla dugg!

Ni vet förstås inte vad jag babblar om, å det är bäst så!




Jag kan inte säga att det inte kändes sorgligt för då ljuger jag...

image649
Tjingeling, bara 2 dagar kvar tills de smäller. Tiden går förbannat fort. Jag längtar till torsdag!!! Kan redan nu säga att jag kommer ha den finaste klänningen av alla (ja, jag är egenkär). Alla kommer typ gå runt i vitt, men inte jag inte. Jag ska sticka ut hade jag tänkt :P Komma med något nytt helt enkelt!

Idag var det min sista skoldag (är ledig imorn). Jag kan inte säga att det inte kändes sorgligt för då ljuger jag. Men livet måste ju gå vidare och visst känns det skönt att få göra något nytt, har varit skoltrött i flera år som dom flesta redan vet.

Fick låna två filmer utav V idag. Enligt honom så ska dom vara bra, men jag vet inte jag. Så konstig filmsmak som du har haha ;) Tänkte sätta på en nu och se vad det är för skit du har lurat i mej :P

Hörs senare!
K i s s e s

Bratsen springer för sina liv

Hahaha kan fan inte sluta skratta :D

Jag håller väl inte på och blir sjuk?

Hej, hoppas allt är bra med er, här är det inge vidare. Mår rentsagt ut för jävligt, har ont i halsen och är sjukt trött. Vad fan, jag håller väl inte på och blir sjuk?? Det är ju bara 3 dagar tills jag springer ut och lämnar skolan för gott!
Typiskt!

Gårdagen blev lyckad. Träffade ju J och vi var på fotbollsmatch. Dock gick det ju inte så bra för Sverige som ni kanske redan vet. Var väl bara för att jag va där :P
Tog lite bilder, men fan så misslyckade dom blev, får skylla på att jag är en dålig fotograf helt enkelt :P Här är några jag tog....roliga bilder va?? NOT!
image645

image646

Skulle ta en bild på mej och J , men jag hade glömt zomma ut....och självklart så var det bara jag och mina bröst som blev fokus. Otippat va?

image648

RSS 2.0