My first day at the work

Hello babies, kom just hem från jobbet. Känns så jäkla "vuxet" att säga att jag kom "hem från jobbet"  (säger jossan 19 år första dagen på jobbet) haha. Jag tror verkligen att jag kommer trivas. Jag och "the boss" verkar komma bra överens vi är lite på "samma nivå"  haha. Det känns vrk som om jag hamnat rätt! :D
Idag fick jag bl.a lära mej att stå i kassan, gick ganska bra... övning ger färdighet! Sen fick jag servera och hjälpa till i köket.

Nu jag ska jag fixa käk och vila mina trötta fötter, måste köpa bekvämare skor, att gå i högklackat när man jobbar inom resturang är inget att rekomendera.

Såhär ser min arbetsoutfit ut, het va? hahaha ;)

Ni kan kalla mej trötter

Hua, vad trött jag är! Ni måste ju typ tro att jag lider av nånting när jag hela tiden nämner hur trött jag är i alla inlägg. Men nu är det så.
Den här helgen har vrk gått alldeles för fort! Är så himla avis på mina syskon som har höstlov nu:( Jag vill oxå! Men men, imorn börjar jag på mitt nya jobb iaf, jag är jätte nervös men samtidigt ska det bli jätte kul! Tänk er att stå och göra sallader varje dag, det måste vara en dröm för många ;) Hahaha.... ni får komma förbi nåndag så ger jag er lite rabbat, snäll som jag är ;)

Anyway, jag har iaf haft en väldigt trevlig å mysig helg... hur har ni haft det? :)


P u s s   p å   e r 


Fredag is the shit!


Godmorgon mina kära läsare! Vaknade för en stund sen. Hade mer än gärna legat kvar i min gosiga säng, men icke, ska iväg och träna! Tackade ja, till jobbet. Är så j*vla glad, inge mer "låna pengar" utav mammi och pappi, utan nu tjänar jag my own money ;D

Fredag idag, vet inte vad som händer ikväll, folk vill få ut mej på krogen men jag tror jag stannar hemma lr jag ska stanna hemma. Blir en hemma-mys kväll men en massa godis och onyttigheter. Blir nog mys.

Ska göra iordning lite frukost nu och sen börja klä på mej.
Hörs senare!


P u s s   p å   e r   a l l i h o p

Yes, nu är det provanställning som gäller om jag tackar ja!

Jag fick jobbet!!!!!! Det var jätte många som hade sökt, men jag fick jobbet! Jag sa ju det, ingen tackar nej till att anställa mej! Men jag ska ändå tänka över tills imorn, när jag har bestämt mej så börjar jag redan på måndag.
Jag  kommer bl.a att få lära mej att stå i kassan, göra sallader samt fixa catering m.m.

Stället ligger på valhallavägen på östermalm för er som undrar....

Nu ska jag och några tjejkompisar hitta på nå kul!

P u s s i

It's not my thing u know

Är så sjukt taggad inför morgon dagen, vill så sjukt gärna få jobbet! Lova att ni håller tummarna för mej? ;D
Somsagt ska vara där klockan 4 så hinner hem emellan. Vette fan vad jag ska ha på mej... inte för uppklätt och inte för tråkigt klädd, utan nått enkelt men endå classy. Hmm...nån som har något tips?

Fick ett erbjudande om att följa med och spela bandy idag/nu...hahaha...men jag tackade nej...ja menar, hur skulle de se ut? Jag skulle väl vifta med klubban  i högsta hugg och slå ut en och annan  tand på motspelarna. Nä tacka vet jag gymet ;)

Hepp, nu ska jag bada skumbad, lägga ansiktsmask, göra hårinpacking, peela hela kroppen, smörja in mej med brun-utan-sol kräm, måla naglarna etc etc!  Å juste jag ska färga ögonbryna oxå! Lär väl vara klar om en timma lr två haha ;) Vill man vara fin får man lida pin! Right ;)


It’s my heart you’re dealing with


Har jag en fin näsa?

Slutade tidigare idag, vår lärare skulle på nån utbildning. Najjs va! Hände en liten rolig grej på vägen hem, lr rättare sagt jag fick en liten "annorlunda" komplimang av en kille på t-banan. Alltså inte från nån alkoholist, missbrukare etc som annars alltid komenterar något, utan det här var en ung ,snobbigt klädd kille runt 30 års åldern.

Han klev på i t-centralen och satte sej mittemot mej. Jag märkte att han satt och sneglade på mej hela tiden. När han skulle stiga av så log han mot mej och sa att jag hade en fin näsa. What?! tänkte jag... var han sarkastisk lr  har han dålig smak? Min näsa är ju den kroppsdel jag är mest missnöjd med!  Kunde inte hålla mej för skratt! :D
Va säger ni, ett lite udda sätt att ta kontakt kanske?....men endå charmigt ;)


Fin näsa? I don't think so....

Har jag sagt att jag är grym på att göra sallader?

Yeaajj, ska få komma på en anställningsintevju på en salladsbar som ligger på östermalm :D Klockan 4 ska jag vara där på torsdag! Jag hoppas på det bästa! Vem tackar nej till att anställa mej liksom?? Precis, INGEN! Haha, närå jag skojja ba!

Det blidde ingen träning för mej... kroppen sa ifrån hehe :P Så nu sitter jag här och trycker i mej en påse Werthers Orginal ist.  Mmmm så gott!

Nä, jag kanske skulle göra något vettigt som att städa upp i köket efter mej!

Hörs senare!

P u s s i


The rich bitch is back!


Ny vecka nya tag, lr hur är det man brukar säga? Hatar måndagar, de är då som jag blir som bitchigast. Det är just på måndagar som man känner av "hang over" effekten efter helgen. Det borde ju vara tvärtom! Jag är sjukt trött och allmänt piss off! Är så jävla less på allt och alla just nu, känns som om person efter person bara sviker mej. Vad är det med er? Jag är väl helt enkelt för bra för er.

Kom precis hem, slutade kl 1 idag, skööönt! Ska fixa lite mat nu och sen träna...


P u s s   &   n y p   i   h ä c k e n


I just wanna be with you tonight

...kom hem för ett tag sen, sitter och dricker mjölk och äter choklad samt lyssnar på Christina Aguilera. Ska väl snart börja röra mej mot sängen ska ju upp 5 imorn:( It sucks! Den här dagen har vrk varit seg, föööör seg men å andra sidan, det är ju söndag!

Funderar på at beställa tid på "Tony & Guy imorn, är sugen på och göra en förändring, typ snagga av mej håret lr nått...närå I'm just kidding, men iaf klippa av en bit, kanske klippa snelugg? Well, we will see!

Hepp, nu ska jag gå och lägga mej... jag vill ha sovsällskap hatar att sova ensam buhuuu :(

P u s s


Yesterday was...


Gårdagen...ja, vad ska jag säga?
Det blev inte alls lyckat...vi hamnade på ett skit ställe bland en massa smöriga typer med 1 kg hårgelé på sina rakade skallar (vet inte om det var hårgelén som fick dom att vara som fastklistrade  flugor på en hela kvällen) och figursydda skjortor i siden tyg, och för att inte tala om vad dom hade för byxor på sej! Vill inte ens tänka på det, euuuw så hemskt!

Nästan bara en massa ytliga killar ute på krogen som bara har en avsikt... Nej tack säger jag bara! Jag är faktist ute för att dansa och ha kul. Tur att man även har roliga killkompisar som man kan gå ut och ha roligt med. Kom iaf hem vid 3 snåret nångång, mina fötter värkte efter allt dansande, fick knappt av mej skorna, har fortfarande skit ont....låter som en gammal kärring nu hahaha, I know :P

Blir nog ganska lugnt för mej idag, åker bort lite senare idag oxå, kommer hem ikväll nångång. Ska äta nått nu, jag är skit hungrig!

P u s s


Carpie Diem

Känner på mej att det kommer bli en fantastiskt rolig kväll, klänningen är på,  håret är fixat, klackarna är högre en mount everest, deam baby I'm feeling hot haha!  Nu kör vi! ;)

Såhär ser jag ut;

Lördag

Tuddiiiluuu :) Allt bra med er? Här är det okej....Är ensam hemma, syrran jobbar, brosan är på judoläger, mammi och pappi är istan och lillbrosan är med sina polare. Ska nog gå runt i myskäderna ett tag till... smetade in fejjset i brun-utan-sol kräm igår innan jag gick och la mej, tänkte fräscha till mej lite inför ikväll. Resultatet blev...inte så lyckat, som vanligt då... ser ut som en morot i ansiktet. Men hey, bättre det än att se ut som ett lik?
Känner mej så jäkla pigg och taggad, beror nog på att jag är så utvilad...gick och la mej tidigt igår...

Ska göra mej en latte nu och sen fixa naglarna!
Hörs senare!


P u s s   p å   e r


You may say i’m a dreamer

Fredag idag. Sitter hemma och gör...ingenting, det blev ändrade planer...but that's the life..
Tänker inte hänga upp mej mer på det... men jag skulle ljuga ifall jag sa att jag inte blev besviken. Ni förstår förtsås inte vad jag babblar om lika bra de. Har hela huvudet fullt med frågetecken...
 
Anyway, längtar tills imorn ska bli så kul! Hoppas Marina kan följa med :)


Bär vc bäver?

Det har varit lite dött här den sista tiden men, men....  har helt enkelt inte haft tid nu när jag pluggish. Tiden räcker inte till...lr det beror väl mer på hur man prioriterar, vilket jag suger på! Anyway jag ska skärpa mej, kan ju inte svika mina kära läsare, ja menar, vem vill inte veta vad som händer i mitt händelserika liv?! ;D Haha, tänkte väl det! ;)

Den här veckan har varit sjukt stressig, har gått och lagt mej runt 12 varje natt och gått upp kl 5! Kaffe har varit som en drog för mej för att kunna funka normalt, men jag får skylla mej själv som inte kan gå och lägga mej i tid. Marina, en tjej som går samma kurs som jag tyckte jag såg ut som ett lik idag. Tack gumman! ;) Jag gjorde säkert det... måste gå och solduscha lr nått, solarium är uteslutet...rynkor vid 30 är... inte hett!

Vad har hänt mer då? Jo, har satt igång med träningen... lr träningen å träningen, har tränat lite grann... typ lyft en av brosans hantlar :P Men det är alltid en början. Nu när jag snart får cash så blir det att köpa gymkort! Det gäller att börja i god tid, snart beach 09 ju! ;)

Apropå kursen jag går på, finns en jätte skön kille där som heter Adde...haha, han har lite problem med svenskan och blandar ihop ord titt som tätt. Som igår  tex, vi skulle dela in oss i grupper... vi fick först ett frågeformulär som vi själva skulle fylla i, sen så skulle vi diskutera och komma fram till ett gemensamt svar i grupperna vi var indelade i. En fråga handlade om hur vi skulle beté oss om vi gick vilse i "skogen" och blev hungriga, man kunde välja mellan 1. att äta de fåglar äter, 2. äta alla bär som är röda, 3. testa att hä lite på tungan, går det bra så ät. Jätte töntiga frågar I know.... men iaf. när vi skulle gå igenom gemensamt för att se vad alla grupperna hade kommit fram till så var det han som fick prata för sin grupp och tala om vad dom kommit fram till. Okej, nu till det roliga, på frågan som handlade om vad vi skulle göra om vi blev hungriga så svarade han... "vi skulle äta alla bävrar som var röda" alla började garva och han fatta ingenting.. utan sa "vadå, har ni inte ätit röda bävrar?"  Haha...stackarn :P Själv kunde jag inte sluta skratta efter det här... va nästan tvungen att gå ut.

Är ledig imorn, yeajjj, men ska nog gå och lägga mej nu iaf..är trött som ett får! :D
Vi höres imorn!


K i s s e s


Soldusch nästa? I think so...


Must have been something sent me out of my head

Hi babies! Har vart rätt dött här på bloggfronten, I know, anyway, ska snart slaggish men först tänkte jag slänga in ett inlägg:)

Fredag idag, och folk har ringt mej som tokar hela kvällen. Blev hemma kväll trots allt, idol+svull =bra kombination ;)
Har inte hänt så jätte mkt idag, var ledig så har mest tagit det lugnt...alldeles för lugnt nästan.

Well, imorn ska vi iaf fira syrran, kommer lite folk hit och så, så de blir nog trevligt...

Nää hurrni, nu ska jag mysa med mej själv!

Kisses n' gooooodnight


Make me high´

Hej mina geléhjärtan!  Sööörryy för den usla uppdateringen. Men det beror på att blababla....jag skippar skitsnacket.

Sooo, allt bra med er? Själv mår jag som en prins höll jag på att säga...but, the true is...jag mår sådär. Har haft fett (nu börjar jag med mitt blatte snack igen) stressigt, det är sant. Har en massa grejjer på gång. Kursen som jag ska gå på har börjat vilket betyder worki, worki. Så nu blir det inga fler sovmornar för mej inte :( Hatar att gå upp tidigt... vill ligga kvar å ba myssssssa med hunden/killen jag inte har.

Anyway, Imorn ska jag bara vara där i en timma, skönt, sen ska jag åka in mot stan och kolla present till syrran som fyller år, hon fyller nämligen 18 ;D Big time! Fan vad stort det kändes att just fylla 18 år, kämmer ni ihåg? Man kände sig så "vuxen", man kom in på krogen, man kunde ta körkort etc. etc. Känns som om det var en evighet sen, men det är ju ba ett år sen :P En annan grej jag måste komma ihåg att köpa  när jag endå är i stan är en vågtång. Måste ha en, så jävla less på mitt spikraka livlösa hår. Ska kika lite på kläder oxå :)

Nu ska jag göra mej en latte och fylla i lite papper angående kursen.

P u s s i n u s s i



 


I need a quick fix and an asprin

Uj uj uj, bakis var ordet. Jag har just halsat en liter apelsinjuice och hoppas på bättring snart!

Yesterday night was....de spårade ut riktigt ordentligt kan jag säga. Först hade vi förkrök hemma hos Jocke vi va väl runt 12 pers om inte mer i hans lilla etta. Sen drog vi in mot stan. Shit vilket kaos det blev  innan vi fick tag på taxi hahaha...  men vi landade iaf på café opera. Kom hem nångång vid 5 tiden imorse, hur jag lyckades ta mej hem det vet jag inte.

Idag blir det iaf sängen och jag, kanskeee... Johanna snacka om att det var nån fest på kungsholmen ikväll men vi får se. Lär nog ändra mej de är ju endå lördag! ;D

Ska bada och frächa till mej lite nu, hörs senare!

P u s s i



Friday, i'm in love

Babies, ledsen för den dåliga bloggningen dom senaste dagarna, men jag har sprungit runt som en kanin på speed och inte haft tid...typ. Fredag idag, yeajj, så jäkla härligt! Känner på mej att det här kommer bli en lyckad dag. Vaknar alltid upp på bra humör på just fredagar! :)

Dagens planer är att först och främst att städa upp lite här hemma...sen ska jag baka lite, ja ni hörde rätt, jag ska baka. Va hur länge somhelst sen jag gjorde det. När jag var liten höll jag och syrran på och baka jämt  hemma hos min kära mormor och morfar. Det var alltid så mysigt!

Sen ikväll blir det utgång med gänget, ska nog ha på mej den där klänningen jag inte använt än och sen mina svarta ankleboots. Well, I'm gonna be the hottest n' the longest girl in da city hahaha ;D (fan va tråkig jag är).

Ska fixa ihop en latte nu!


You're like my first bad habit


Japp, då vart det klart. En utbilding på 14 veckor sen garanterat jobb. Yeajj! Kursen börjar på måndag vilket betyder att jag kommer få cirka 200 kr per dag. Well, inte mkt men jag är ju bara där i 5 timmar så.... berättar mer om det senare när det hela sätter fart.

Vilket jävla väder det är ute! Typiskt höstväder! Ska badisch nu och ha lite hemma-spa, alltid nice ju. Har köpt hem lite olika produkter som ska vara bra för båda kropp och själ haha ;D


P u s s

RSS 2.0